Bedste samlelån

Vi hjælper dig med at finde det bedste samlelån

Få hjælp til at samle gæld. Sammenlign prisen på samlelån hos anerkendte banker.

Sidst opdateret: 13. januar 2021 | Læsetid: 3 minutter

Samlelån er for dig, der har optaget flere mindre (og ofte dyre) lån, og nu står og leder efter det bedste samlelån til at spare penge på din gæld. Det kan dog virke en smule uoverskueligt, hvis du ikke ved, hvordan du finder det bedste samlelån.

Det kan vi heldigvis hjælpe dig med.

Vi har masser af erfaring i at hjælpe vores brugere i at navigere rundt i renter, omkostninger og gebyrer, så du nemt og hurtigt kan gennemskue, hvor du finder det bedste samlelån.

Derfor er det en rigtig god ide at indhente flere tilbud. På den måde danner du dig et overblik over markedet, hvilket i sidste ende gør det nemmere for dig at træffe den rigtige beslutning.

Når du vil samle gæld, har du mulighed for at spare penge hver måned. Du vil betale færre gebyrer, når du samler flere lån og vi ser ofte, at bankerne tilbyder en lavere rente på samlelån.

Men hvor, og hvordan, finder du så det bedste samlelån? Det svarer jeg på herunder.

Der er ikke noget entydigt svar på, hvor du specifikt finder det bedste samlelån. Det kommer an på, hvilken bank der har mulighed for at give dig det bedste tilbud.

Derfor handler det for dig om at undersøge markedet for samlelån, inden du beslutter dig for, hvilket tilbud som passer bedst til din økonomi.

Bankerne vurderer din ansøgning forskelligt, og de vurderer ud fra mange parametre. De klassiske er bruttoindkomst og eksisterende gæld. Men andre faktorer, som boligtype, rådighedsbeløb og om man søger alene eller sammen med en anden, kan have indflydelse på, hvad bankerne kan tilbyde.

Bankerne vurderer forskelligt på disse faktorer, og det er derfor, at det er vigtigt, at du undersøger markedet, når du vil samle gæld.

Når du undersøger lånemarkedet, bliver det muligt at finde det bedste samlelån, fordi du giver alle bankerne en mulighed at give dig et tilbud.

Mange tror fejlagtigt, at deres egen bank altid kan tilbyde det bedste samlelån. Det kan de ikke nødvendigvis. Det er naturligt, at du kontakter din egen bank, når du vil samle gæld, fordi du sandsynligvis også har lån i egen bank.

Men hvis du vil samle gæld og have det bedste samlelån, skal du sammenligne tilbud fra forskellige banker.

Og hvis din egen bank ikke kan hjælpe med at samle gæld, kan der være en masse andre banker, som vurderer din økonomi anderledes, og som derfor gerne vil hjælpe dig.

Det handler om at afsøge alle muligheder. Og det kan godt lyde omfattende. Det er det heldigvis ikke, hvis du for eksempel søger hos en låneformidler, der har erfaring med at finde de bedste samlelån.

Vi har arbejdet med at samle gæld, siden vi som de første på det danske lånemarked slog vores virtuelle døre op. Derfor kan vi hjælpe dig med at afsøge dine muligheder, så du både nemt, hurtigt og effektivt kan samle gæld.

LendMe hjælper dig med at søge bredt hos flere anerkendte banker, og vi har masser erfaring i at samle gæld. Derfor ved vi, hvordan du nemmest får lavet en god ansøgning om samlelån.

Først og fremmest er det en god ide, at du ved, hvilke lån som du gerne vil samle, og hvad du skylder dine kreditorer. Det lyder banalt, men mange er ikke præcise, når de skal skrive deres eksisterende gæld, og det er vigtigt for bankerne at vide, hvad du har af gæld.

Du kan typisk få det samlede overblik via din årsopgørelse på skat.dk eller i din betalingsoversigt i netbank. Det tager ikke lang tid at finde oplysningerne.

Når du har dannet dig et hurtigt overblik, ansøger du direkte gennem vores ansøgningsskema. Din ansøgning er færdig, når du har godkendt den med NemID.

Derefter tager vi arbejdshandskerne på. Vi indhenter tilbud til dig på samlelån, og når vi har gjort det, hjælper vi dig med at du sammenligne pris og vilkår på tværs af banker.

Nu har du det fulde overblik over dine muligheder, så du kan vælge det bedste samlelån.