Ansøg nu

Billigste samlelån

Spar penge og få overblik over dine lånDerfor får du det billigste samlelån her:

Du sparer penge - i gennemsnit 36.966 kroner

Du sparer tid - 18 lånetilbud med én ansøgning

✓ Du er i sikre hænder - Vi passer på dine oplysninger

Du slipper for unødvendige gebyrer ved at samle

✓ Det er 100% gratis og uforpligtende at ansøgeDerfor får du det billigste samlelån her:

Du sparer penge - i gennemsnit 36.966 kroner

Du sparer tid - 18 lånetilbud med én ansøgning

✓ Det er 100% gratis og uforpligtende at ansøge

LÅN PENGE
SAMLELÅN
Lånebeløb
130.000 kr
10.000 kr
500.000 kr
Løbetid
-
12 år
+
Forventet månedlig ydelse*
1.364
kr
* ved 7% deb. rente. Priseks.: Samlet kreditbeløb 130.000 kr. Var. deb. rente 3,60 - 20,95%. ÅOP 4,11 - 21,77%. Etb. omk. 3.900 kr. Samlet tilbagebetalingsbeløb 167.258 - 260.000 kr. Løbetid 1-15 år.
Email
Ja, LendMe må kontakte mig via elektronisk post (e-mail og sms) med markedsføring af finansielle produkter og relaterede tjenesteydelser samt nyhedsbrev.
Næste
Gratis & uforpligtende
Sidst opdateret: 3. maj 2024 | Læsetid: 4 minutter

Leder du efter det billigste samlelån? Der kan være mange årsager til, at du ønsker at samle lån. Måske har du optaget flere dyre kviklån, hvor du betaler tårnhøje renter. Måske er du ved at rydde op i din økonomi og savner det store overblik, eller måske vil du bare gerne spare penge.

Uanset hvilken årsag, som du har til at samle lån, er de store spørgsmål selvfølgelig; ‘’Hvor finder jeg samlelån billigst?’’ og ‘’Kan det betalte sig at samle lån?’’

Der er ikke noget fuldstændigt klart svar på, hvor du finder det billigste samlelån. Der er ikke én bank, som altid er billigere end de andre.

I virkeligheden handler det om, hvordan du finder den bank, som giver dig det bedste tilbud. Der er nemlig mange banker, som kan hjælpe dig med at samle lån. Det kan til gengæld være enormt uoverskueligt at sætte sig ind i debitorrente, ÅOP og administrationsomkostninger.

Derfor giver vi dig svar på de mest påtrængende spørgsmål, når du skal finde det billigste samlelån.

Få tilbud på det billigste samlelån
Vi indhenter tilbud fra op til 16 banker, så du sparer mest muligt

Et samlelån er et lån, der samler alle lån i ét. Det giver muligvis sig selv. Det, der kan være forvirrende, er, om det er billigere for dig at samle lån eller have flere lån hos forskellige kreditorer.

Ofte vil lånebeløb mellem 5000 og 30.000 kroner have en høj rente. En høj rente betyder som regel, at et lån er dyrt, selvom der også er andre omkostninger forbundet med lån, som kan presse prisen op.

Her er det derfor en rigtig god ide at kigge på lånets ÅOP. Det står for årlig omkostning i procent og er en indikator for, hvad den samlede pris på et lån løber op i.

Hvis man har flere små lån, vil man derfor ofte have en høj ÅOP, fordi rente og omkostninger løber op.

Det billigste samlelån vil omvendt have en lav ÅOP, og det skyldes flere ting. Når du samler dine lån, vil du ikke have flere små lån men i stedet ét stort lån. Og det er der en række fordele ved.

Først og fremmest kan bankerne ofte tilbyde dig en bedre rente på ét stort lån, end de kan på et mindre. Det er selvfølgelig en stor fordel, da du i realiteten kan få en bedre rente på alle dine små lån. Du slipper altså for at skulle forhandle en bedre pris på hvert enkelt lån.

Derudover er der også færre omkostninger ved at have ét større lån end flere små. Hver eneste af dine lån koster penge i administration og andre gebyrer, som du betaler hver måned. Du kan altså gange den udgift med det antal af lån, som du har.

Det billigste samlelån giver dig derimod mulighed for kun at betale disse udgifter for det ene lån.

Nu er du med på, hvorfor det giver mening at samle lån. Næste skridt er at finde det billigste samlelån.

De fleste banker tilbyder samlelån. Det er en rigtig positiv ting for dig som låntager, fordi det betyder, at du har mulighed for at undersøge markedet, når du vil have et samlelån billigst.

Men det kan være en uoverskuelig proces at skulle forhøre sig i en lang række forskellige banker, der hver især har forskellige lånetermer og udtryk for prisen på at samle lån.

Her er det en rigtig god ide at benytte dig af en sammenligningstjeneste, der er specialister i at sammenligne samlelån. Når du vil have et samlelån billigst, er det din bedste mulighed for at finde den rigtige pris.

Saml dine lån for at spare penge hver måned og sikr dig, at du får det billigste samlelån ved at sammenligne priser. Du skal dog være opmærksom på, at det heller ikke er gratis at samle lån.

Sammenlign og se klart her
Vi indhenter op til 16 tilbud for dig - Du sammenligner og vælger det billigste

Når det kommer til prisen på at samle lån, skal du være opmærksom på, at der er forskel fra bank til bank. Forskellen på det dyreste og billigste samlelån kan i nogle tilfælde gemme sig i omkostningerne ved sammenlæg af lån.

Nogle banker tager en fast procentdel af det samlede lån i etableringsomkostninger, når du vil samle lån. Det kan være 2% eller 4%. Andre banker har derimod et fast gebyr, uanset om du samler lån for 70.000 eller 500.000 kroner.

Det er vigtigt, at du har øje for alle disse ting, når du vil finde det billigste samlelån. Og det kan være meget at skulle overskue.

LendMe er specialister i samlelån, hvilket betyder, at vi har gjort det nemt og hurtigt at ansøge om samlelån hos flere anerkendte banker.

Derudover kan du nemt sammenligne rente, vilkår og gebyrer, inden du vælger det billigste samlelån, som passer til din økonomi.

FAQ
A: Et samlelån er betegnelsen for, når man samler flere lån fra forskellige långivere i ét lån hos én långiver. Du sparer ofte mange penge, fordi du har færre gebyrer og får en bedre rente.

En anden fordel er, at du får et overblik over din gæld og dermed også din økonomi. Du kan søge om et samlelån her
A: Det er svært at give et entydigt svar på, hvor du finder det billigste samlelån. Man kan nemlig ikke bare pege på én bank, som altid giver det billigste tilbud.

Vi anbefaler derfor, at du bruger en låneformidler, da du her kan danne dig et overblik over tilbud fra flere banker.

Hos LendMe indhenter vi tilbud fra op imod 16 banker, så vi øger din chance for at finde det billigste samlelån.
A: Du finder det billigste samlelån ved at indhente tilbud fra så mange banker som muligt. På den måde mindsker du risikoen for, at du går glip af det billigste tilbud.

Det lyder uoverskueligt, men her hjælper vi dig ved at indhente op til 16 tilbud, så du slipper for selv at kontakte alle bankerne selv og udfylde alle deres forskellige ansøgninger.
A: De fleste banker tilbyder ikke samlelån, hvis du står i RKI eller Debitorregister. Men der kan også være andre grunde, som gør, at du ikke får tilbudt et samlelån. Det kan blandt andet være, at du har en høj gældsfaktor, en lav indkomst eller lige har optaget et lån.