Billigste samlelån

Du finder det billigste samlelån, når du sammenligner tilbud fra anerkendte banker

Start din ansøgning i skemaet til højre eller læs mere om, hvordan du får et samlelån billigst

Sidst opdateret: 13. januar 2021 | Læsetid: 4 minutter

Leder du efter det billigste samlelån? Der kan være mange årsager til, at du ønsker at samle lån. Måske har du optaget flere dyre kviklån, hvor du betaler tårnhøje renter. Måske er du ved at rydde op i din økonomi, og savner det store overblik eller måske vil du bare gerne spare penge.

Uanset hvilken årsag, som du har til at samle lån, er de store spørgsmål selvfølgelig; ‘’Hvor finder jeg samlelån billigst?’’ og ‘’Kan det betalte sig at samle lån?’’

Der er ikke noget fuldstændigt klart svar på, hvor du finder det billigste samlelån. Der er ikke én bank, som altid er billigere end de andre.

I virkeligheden handler det om, hvordan du finder den bank, som giver dig det bedste tilbud, der er nemlig mange banker, som kan hjælpe dig med at samle lån. Det kan til gengæld være enormt uoverskueligt, at skulle til at sætte sig ind i debitorrente, ÅOP og administrationsomkostninger.

Derfor giver vi dig svar på de mest påtrængende spørgsmål, når du skal finde det billigste samlelån.

Et samlelån er et lån, der samler alle lån i ét. Det giver muligvis sig selv. Det, der kan være forvirrende, er, om det er billigere for dig at samle lån eller have flere lån hos forskellige kreditorer.

Ofte vil lånebeløb mellem 5000 og 30.000 kroner have en høj rente. En høj rente betyder som regel, at et lån er dyrt, selvom der også er andre omkostninger forbundet med lån, som kan presse prisen på lån op.

Her er det derfor en rigtig god ide, at kigge på lånets ÅOP. Det står for årlig omkostning i procent og er en indikator for, hvad den samlede pris på et lån løber op i.

Hvis man har flere små lån, vil man derfor ofte have en høj ÅOP, fordi rente og omkostninger løber op.

Det billigste samlelån vil omvendt have en lav ÅOP, og det skyldes flere ting. Når du samler dine lån, vil du ikke have flere små lån, men i stedet ét stort lån. Og det er der en række fordele ved.

Først og fremmest kan bankerne ofte tilbyde dig en bedre rente på ét stort lån, end de kan på et mindre. Det er selvfølgelig en stor fordel, da du i realiteten kan få en bedre rente på alle dine små lån. Du slipper altså for at skulle forhandle en bedre pris på hvert enkelt lån.

Derudover er der også færre omkostninger ved at have ét større lån end flere små. Hver eneste af dine lån koster penge i administration og andre gebyrer, som du betaler hver måned. Du kan altså gange den udgift med det antal af lån, som du har.

Det billigste samlelån giver dig derimod mulighed for kun at betale disse udgifter for det ene lån.

Nu er du med på, hvorfor det giver mening at samle lån. Næste skridt er at finde det billigste samlelån.

De fleste banker tilbyder samlelån. Det er en rigtig positiv ting for dig som låner, fordi det betyder, at du har mulighed for at undersøge markedet, når du vil have et samlelån billigst.

Men det kan være en uoverskuelig proces at skulle forhøre sig i en lang række forskellige banker, der hver især har forskellige lånetermer og udtryk for prisen på at samle lån.

Her er det en rigtig god ide at benytte dig af en sammenligningstjeneste, der er specialister i at sammenligne samlelån. Når du vil have et samlelån billigst, er det din bedste mulighed for at finde den rigtige pris.

Saml dine lån for at spare penge hver måned, og sikr dig, at du får det billigste samlelån ved at sammenligne priser. Du skal dog være opmærksom på, at det heller ikke er gratis at samle lån.

Når det kommer til prisen på at samle lån, skal du være opmærksom på, at der er forskel fra bank til bank. Forskellen på det dyreste og billigste samlelån kan i nogle tilfælde gemme sig i omkostningerne ved sammenlæg af lån.

Nogle banker tager en fast procentdel af det samlede lån i etableringsomkostninger, når du vil samle lån. Det kan være 2% eller 4%. Andre banker har derimod et fast gebyr, uanset om du samler lån for 70.000 eller 500.000 kroner.

Det er vigtigt, at du har øje for alle disse ting, når du vil finde det billigste samlelån. Og det kan være meget at skulle overskue.

LendMe er specialister i samlelån, hvilket betyder, at vi har gjort det nemt og hurtigt at ansøge om samlelån hos flere anerkendte banker.

Derudover kan du nemt sammenligne rente, vilkår og gebyrer, inden du vælger det billigste samlelån, som passer til din økonomi.