Ansøg nu

Samlelån lav rente

Ansøg gratis og spar penge med samlelånFem grunde til at finde et samlelån med lav rente:

Du sparer penge - i gennemsnit 36.966 kroner

Du sparer tid - 16 lånetilbud med én ansøgning

✓ Du er i sikre hænder - Vi passer på dine oplysninger

✓ Du får personlig betjening, hvis du har spørgsmål

✓ Det er 100% gratis og uforpligtende at ansøgeTre grunde til at finde et samlelån med lav rente:

Du sparer penge - i gennemsnit 36.966 kroner

Du sparer tid - 16 lånetilbud med én ansøgning

✓ Det er 100% gratis og uforpligtende at ansøge

LÅN PENGE
SAMLELÅN
Lånebeløb
130.000 kr
10.000 kr
500.000 kr
Løbetid
-
12 år
+
Forventet månedlig ydelse*
1.364
kr
* ved 7% deb. rente. Priseks.: Samlet kreditbeløb 130.000 kr. Var. deb. rente 3,60 - 20,95%. ÅOP 4,11 - 21,77%. Etb. omk. 3.900 kr. Samlet tilbagebetalingsbeløb 167.258 - 260.000 kr. Løbetid 1-15 år.
Email
Ja, LendMe må kontakte mig via elektronisk post (e-mail og sms) med markedsføring af finansielle produkter og relaterede tjenesteydelser samt nyhedsbrev.
Næste
Gratis & uforpligtende
Sidst opdateret: 3. maj 2024 | Læsetid: 4 minutter

Hvis du har optaget en række mindre lån og gerne vil spare penge på din gæld, leder du højst sandsynligt efter et samlelån med lav rente. Du ved sikkert allerede, at du sparer penge ved at samle din gæld til ét stort samlelån, men er i tvivl om, hvordan du finder et samlelån med lav rente.

Desværre er det ikke muligt at sige noget konkret om, hvor du finder den laveste rente på samlelån. Det afhænger nemlig af din økonomi, din gæld, og i sidste ende også bankernes egne kreditregler. Med andre ord er det forskelligt fra person til person, hvor man finder det billigste samlelån.

Vi kan derfor ikke fortælle dig, at det altid er Bank A, der er billigst, men vi kan hjælpe dig med, hvordan du finder det bedste tilbud på et samlelån.

Der er mange banker, der kan tilbyde dig et samlelån. De fleste banker er ovenikøbet glade for at hjælpe dig med at samle din gæld, fordi det i deres øjne er forbundet med en mindre risiko, da du ikke optager ny gæld, men blot vil fortsætte med at afvikle din gæld billigere.

Det betyder desværre ikke, at alle banker står på spring for at overtage din gæld. Det kommer helt an på, hvordan banken vurderer dig og din økonomi. Men hvordan vurderer bankerne så din økonomi?

Det korte svar er, at det er forskelligt fra bank til bank.

Det kan godt virke forvirrende, og jeg vil ikke gå for meget i detaljer, men grundlæggende vurderer bankerne dig ud fra en lang række interne kreditregler, som i sidste ende afgør, hvilken rente du får tilbudt på dit samlelån.

Bank A lægger måske mere vægt på størrelsen af dit rådighedsbeløb end Bank B, som i stedet lægger større vægt på din indkomst efter skat eller din øvrige gæld. I grove træk har bankernes interne regler afgørende betydning for, hvilket samlelån du kan få.

Det betyder, at du kun finder et samlelån med lav rente, hvis du ansøger hos flere banker på én gang. På den måde har du mulighed for at sammenligne deres tilbud ud fra den samme ansøgning, hvilket gør dig i stand til at vælge et samlelån med lav rente, da du får sorteret de dyreste lån fra.

Hvis du bruger en sammenligningstjeneste som LendMe, får du også en fordel, når du ansøger om samlelån. Når bankerne får en ansøgning fra dig gennem en sammenligningstjeneste, konkurrerer de indbyrdes om at kunne tilbyde dig den laveste rente. Det er selvfølgelig en rigtig god ting for dig som bruger.

Find tilbud med laveste rente
Sammenlign tilbud på samlelån fra op mod 16 banker

Bankerne arbejder desværre ikke gratis, og det er også vigtigt, at du er opmærksom på prisen, når du skal finde et samlelån.

Det er ikke altid det samlelån med laveste rente, der automatisk er det billigste. Der kan nemlig være stor forskel på bankernes pris, når de skal samle lån. Det er derfor også en god ide, at du kigger på det samlede beløb, der skal betales tilbage.

De fleste banker tager en fast procentdel af det samlede beløb i etableringsomkostninger. Det er dog forskelligt fra bank til bank, men beløbet svinger typisk mellem 2-4%.

Beløbet er regnet ind i din ydelse, hvilket betyder, at du ikke skal betale et stort engangsbeløb, men at du bare afdrager på etableringsomkostninger løbende over lånets samlede løbetid.

Der findes også banker, som tager et fast gebyr uanset lånets størrelse, og det er selvfølgelig vigtigt, at du er opmærksom på beløbet, når du sammenligner tilbud fra forskellige banker. Hvis du skal sammenligne et tilbud på 300.000 kroner, er der stor forskel på, om det koster 500 kroner eller 4% (12.000 kroner) af beløbet i etableringsomkostninger.

Hvis du er nysgerrig på at vide, hvad du kan spare ved at vælge et samlelån med lav rente i modsætning til dine nuværende lån, kan du kvit og frit få et tilbud øverst på siden.

Her skal du taste dine nuværende lån ind i ansøgningsskemaet, og vi sender det så ud til vores 12 samarbejdspartnere. De gennemgår den og vender tilbage efter kort tid, og så er det din tur til at sammenligne og vurdere deres tilbud.

Vi giver dig en enkel oversigt over, hvilke af bankerne der tilbyder dig den laveste rente. Den laveste rente er dog nødvendigvis ikke lig med det billigste tilbud, da der er andre omkostninger såsom gebyrer, der også har betydning for prisen på dit lån.

Det hjælper vi dig også med, så du vælger det billigste samlelån, der giver dig et overblik over din økonomi.

Find billigste samlelån
Ansøg om samlelån på op til 400.000 kroner
FAQ
A: Et samlelån er betegnelsen for, når man samler flere lån fra forskellige långivere i ét lån hos én långiver. Du sparer ofte mange penge, fordi du har færre gebyrer og får en bedre rente.

En anden fordel er, at du får et overblik over din gæld og dermed også din økonomi. Du kan søge om et samlelån her
A: Det er svært at give et entydigt svar på, hvor du finder den laveste rente på dit samlelån. Man kan nemlig ikke bare pege på én bank, som altid tilbyder den laveste rente.

Vi anbefaler derfor, at du bruger en låneformidler, da du her kan danne dig et overblik over renterne fra flere banker.

Hos LendMe indhenter vi tilbud fra op imod 16 banker, så vi øger din chance for at finde den laveste rente.
A: Du finder den laveste rente ved at indhente tilbud fra så mange banker som muligt. På den måde mindsker du risikoen for, at du går glip af den laveste rente på dit samlelån.

Det lyder uoverskueligt, men her hjælper vi dig ved at indhente op til 16 tilbud, så du slipper for selv at kontakte alle bankerne selv og udfylde alle deres forskellige ansøgninger.
A: De fleste banker tilbyder ikke samlelån, hvis du står i RKI eller Debitorregister. Men der kan også være andre grunde, som gør, at du ikke får tilbudt et samlelån. Det kan blandt andet være, at du har en høj gældsfaktor, en lav indkomst eller lige har optaget et lån.