Frederik Murmann

CEO og medstifter af LendMe

Sidst opdateret: 9. november 2023 | Læsetid: 1 minutter

Efter endt uddannelse arbejdede Frederik blandt andet hos Saxo Bank, hvor han sad som juridisk konsulent i mere end to år. Efter tiden hos Saxo Bank skiftede han over til EnterCard Group AB, som er ejet af Barclays og Swedbank. Rollen hos EnterCard startede som juridisk konsulent, men sluttede som chef for hele den juridiske afdeling i hele Norden.

Efter 8 år hos EnterCard havde Frederik set, at der var et hul i det danske marked, når det kom til at finde det bedste lån. I de andre nordiske lande havde man i flere år haft låneformidler, som netop gjorde t nemt for forbrugerne at finde det bedste og billigste lån.

Det blev startskuddet til LendMe, som han dannede sammen med de to andre medstifter Peter Grunnet Wang og Christoffer Nylandsted. Siden lanceringen i maj 2017, er LendMe vokset og er i dag Danmarks største og førende låneformidler.

Frederik er uddannet erhvervsjurist og har en Cand. Merc. Jur fra Copenhagen Business School. Derudover har han også læst et semester økonomi på Universitá Degli Studi di Torino.

I maj 2019 tiltrådte Frederik bestyrelsen i Copenhagen Fintech. Sammen med den andre bestyrelsesmedlemmer og ledelse, skal han være med til at udvikle og udbrede det danske fintech økosystem.