LendMe pattern

Tilbud fra 10+ banker med én ansøgning

 • check
  Nummer 1 på Trustpilot
 • check
  Danmarks største låneformidler
 • check
  Du får tilbud fra flest banker
 • check
  Vores kunder sparer i snit 12.500 kr.
 • check
  Danmarks bedste kundeservice
 • check
  Brug for hjælp? Ring 7060 6262
 1. Ansøg gratis

  Udfyld én ansøgning når du skal låne penge, så indhenter vi et individuelt tilbud fra bankerne

 2. Modtag tilbud

  Du modtager lånetilbud fra bankerne, og du kan nu vælge det tilbud, der passer dig bedst

 3. Vælg det bedste lån

  Du er ikke forpligtet til noget, før du sender de underskrevne lånedokumenter til banken

Kom i gang med din ansøgning, og se hvad du kan spare

Sidst opdateret: 31. juli 2020 | Læsetid: 4 minutter

Vi er en digital platform, der giver dig overblik over dine lånemuligheder gennem objektiv sammenligning af renter, gebyrer og vilkår.

Vi samler personlige lånetilbud fra udvalgte banker, så du nemt, hurtigt og med ro i maven kan træffe den rette beslutning.

Og vi gør det fordi, vi mener, at alle har ret til fuld gennemsigtighed i et komplekst lånemarked.

Efter mange år i banksektoren indså vi, at mange danskere havde svært ved at gennemskue det komplekse lånemarked.

For at sammenligne flere lånetilbud var man nemlig nødt til selv at opsøge forskellige banker og udfylde hver deres ansøgning – kort sagt, en lang og bøvlet process.

Derfor startede vi LendMe i 2016 med en mission om at blive danskernes primære platform for sammenligning af banklån. Vi kæmper for fuld gennemsigtighed på lånemarkedet.

Hos os udfylder du én enkelt ansøgning, og så kommer bankerne til dig med personlige lånetilbud, så du nemt og bekvemt kan træffe det bedste valg med ro i maven. Siden vi startede har vi hjulpet over 100.000 danskere med at indhente personlige tilbud og spare penge.

Det er helt gratis og uforpligtende at bruge vores platform. Vi tjener vores penge hos bankerne. Hver gang de får en ny kunde gennem os, får vi en kommission. Vi arbejder objektivt og uafhængigt. Det vil sige, at din ansøgning bliver sendt i udbud på lige fod til alle de banker, vi samarbejder med, og ingen banker bliver favoriseret.

Privatlån, samlelån, renter og afdrag.

Det kan lyde kompliceret, men sætter man sig ind i sagerne, er der mange penge at spare. Et godt lån kan give dig sikkerhed og muligheder – ikke begrænsninger.

Det betyder dog ikke, at du SKAL låne. Slet ikke.

Men hvis du overvejer at tage, refinansiere eller sammenlægge et lån, er det vigtigt at have overblik. Derfor kæmper vi for fuld gennemsigtighed på lånemarkedet.

Det skal være lige så let at sammenligne lån som flybilletter, hoteller eller håndværkere.

Derfor siger vi...

Sammenlign og se klart, før du låner

Mand sidder på cafe og bruger sin telefon

Gør som over 150.000 danskere

Vi hjælper dig med at få mest ud af dine penge.

Hos LendMe hjælper vi hver måned tusindevis af danskere med at indhente personlige lånetilbud fra en række anerkendte banker. Vi hjælper både dem, som har behov for at optage et nyt lån, dem som ønsker at samle flere dyre lån ét sted, og dem som ønsker at tjekke, om de kan få en bedre rente på deres eksisterende lån.

Prisen for at låne kan variere meget og afhænger blandt andet af bankernes kreditvurdering af den enkelte ansøger. Men baseret på alle de lånetilbud, vi har formidlet, ser vi ÅOP'en spænder mellem 4,08% - 34,99%. De banker LendMe samarbejder med tilbyder løbetider fra 1- 12 år.

Nyt lån

Vi kan alle få brug for at skulle låne penge i løbet af livet. Det kan eksempelvis være til alt lige fra nyt køkken til drømmeferien. Formålet kan være mange, men hvis du har behov for at skulle optage et nyt lån, er det vigtig, at du indhenter tilbud fra flere banker. Der kan nemlig være rigtig mange penge at spare.

Vi hjælper hver måned rigtig mange danskere, som har behov for at optage et nyt lån. Vi giver dem det nødvendige overblik, så de blot skal vælge det bedste lånetilbud. Selvom låneformålet varierer, så ser vi alligevel, at kunderne i gennemsnit sparer 12.500 kr. ved at vælge det billigste tilbud.

Samlelån

Hvis du har mange dyre lån hos forskellige långivere, kan det være en rigtig god ide at få dem samlet ét sted i form af et samlelån.

Et samlelån er helt enkelt, at du samler din gæld hos én bank. Du vil ofte få en bedre rente samtidigt med, at du slipper for at skulle betale diverse gebyrer til flere långivere. Det vil sige, at du ender med at spare en masse penge.

Udover at spare en masse penge, får du også et bedre overblik over din gæld samtidigt med, at du slipper for en masse bekymringer.

Hos LendMe formidler vi også samlelån og hjælper vores kunder med at spare en masse penge. Udover at de sparer en masse ved at samle gælden ét sted, så viser vores tal også, at kunderne i gennemsnit ved samlelån sparer 49.900 kr. når de vælger det billigste lånetilbud.

Rentetjek

Det er de færreste, som er klar over det. Men Nationalbankens nyeste tal viser, at forbrugslånsrenten er historisk lav. Siden 2013 er den faldet med 30%. Så risikoen for, at du betaler for meget for dit lån, er relativ stor.

Med LendMe's rentetjek får du hurtigt svar på, om du kan få en bedre rente på dit lån og dermed sparer penge. Med blot en enkelt ansøgning får du personlige tilbud fra en række anerkendte banker, som måske kan tilbyde dig en bedre rente.

 • check
  Spar i gennemsnit 12.500 kr.
 • check
  Det tager kun 4 minutter
 • check
  10+ personlige lånetilbud
 • check
  Sikker og fortrolig datahåndtering

Overbevist endnu? Kom i gang med din ansøgning

Når du spørger, svarer vi

Snak med en fra vores kundeservice

70 60 62 62

Vi har åben alle hverdage kl. 10:00 - 16:00

Ellers kan du få svar på de oftest stillede spørgsmål i vores FAQ