Ansøg nu

Beregn samlelån

Vi viser dig, hvor meget du sparer om månedenFem grunde til at beregne samlelån via LendMe:

Du sparer penge - i gennemsnit 36.966 kroner

Du sparer tid - 18 lånetilbud med én ansøgning

✓ Du er i sikre hænder - Vi passer på dine oplysninger

✓ Du får personlig betjening, hvis du har spørgsmål

✓ Det er 100% gratis og uforpligtende at ansøgeTre grunde til at beregne samlelån via LendMe:

Du sparer penge - i gennemsnit 36.966 kroner

Du sparer tid - 18 lånetilbud med én ansøgning

✓ Det er 100% gratis og uforpligtende at ansøge

LÅN PENGE
SAMLELÅN
Lånebeløb
130.000 kr
10.000 kr
500.000 kr
Løbetid
-
12 år
+
Forventet månedlig ydelse*
1.364
kr
* ved 7% deb. rente. Priseks.: Samlet kreditbeløb 130.000 kr. Var. deb. rente 3,60 - 20,95%. ÅOP 4,11 - 21,77%. Etb. omk. 3.900 kr. Samlet tilbagebetalingsbeløb 167.258 - 260.000 kr. Løbetid 1-15 år.
Email
Ja, LendMe må kontakte mig via elektronisk post (e-mail og sms) med markedsføring af finansielle produkter og relaterede tjenesteydelser samt nyhedsbrev.
Næste
Gratis & uforpligtende
Sidst opdateret: 3. maj 2024 | Læsetid: 5 minutter

Vi har lavet en beregner, der nemt og hurtigt viser dig, hvor meget du sparer om måneden ved at samle dine lån til ét samlelån.

Vores beregner giver dig et overblik over din besparelse, da det kan være en dyr fornøjelse at have flere lån hos flere forskellige låneudbydere. Dels betaler du de samme gebyrer flere steder, og dels får du nødvendigvis ikke den bedste rente på alle dine lån.

Hvis du samler dem, kan du derfor spare mange penge, da du giver andre banker mulighed for at give dig en bedre rente. Det kan du få den første indikation på, hvis du benytter samlelånsberegneren.

Vores samlelånsberegner viser en vejledende besparelse, da bankernes tilbud afhænger af en gennemgang af dine personlige og økonomiske forhold, når de vurderer din ansøgning. Så du skal indhente tilbud for at se, hvor meget du personligt sparer.

Vi tilbyder dig at indhente tilbud fra 18 forskellige banker, og du har muligheden for samle lån for op til 500.000 kroner. Du udfylder blot én ansøgning, efter du har set, hvad du sparer ved et samlelån.

Samlelånsberegneren er utrolig nem at bruge. Du udfylder i skemaet, hvor meget gæld du har tilbage på de lån, du ønsker at samle, og hvor meget du afdrager om måneden på dem. Det kan være alt fra billån, boliglån, SU-lån, forbrugslån, banklån og kviklån.

Herefter vælger du så den løbetid, som du ønsker på dit nye samlelån.

Beregneren udregner din forventede månedlige ydelse baseret på en debitorrente på 7 procent, og viser dig til sidst din forventet månedlige besparelse i kroner, hvis du samler dine lån.

Hvis du efterfølgende ønsker at modtage tilbud på samlelån, trykker du videre på knappen ‘Start min ansøgning’, og så udfylder du en ansøgning, som vi sender ud til over 10 banker.

På den måde tager bankerne stilling til din personlige situation, og de skræddersyer tilbud, som helt konkret viser, hvad du sparer ved at samle dine lån.

Ansøg og få personligt tilbud
Få et tilbud og se, hvad du helt konkret sparer

Vores låneberegner er udviklet, så du nemt og hurtigt danner dig et overblik over, hvad du sparer ved at samle dine lån. Beregningen af din forventet månedlige ydelse tager udgangspunkt i en debitorrente på 7 procent, men der er andre begreber, du bør være opmærksom på.

Vi forklarer dig kort disse begreber, så du får den fulde forståelse af vores låneberegner og generelt om omkostninger ved et samlelån.

Etableringsomkostninger

Etableringsomkostninger er omkostninger til oprettelse af et lån. Denne omkostning kan variere meget fra bank til bank, da det er et af de områder, hvor bankerne i dag tjener penge, da renterne nu er på et lavt niveau.

Du betaler også en etableringsomkostning, når du opretter et samlelån. Nogle banker tager en fast procentdel af det samlede lån i etableringsomkostninger, når du vil samle lån. Det kan for eksempel være 2% eller 4%. Andre banker har derimod et fast gebyr, uanset om du samler lån for 70.000 eller 500.000 kroner.

Du bør derfor holde øje med den omkostning, da den har stor indflydelse på, hvor meget du ender med i alt at betale for dit samlelån.

Månedligt gebyr

Det månedlige gebyr for et lån er noget andet, som kan svinge meget alt efter, hvilken bank du vælger. Her betaler du for, at banken administrerer dit lån. Det er derfor en god idé at finde ud af, om banken opkræver et månedligt gebyr eller ikke.

Det er det månedlige gebyr, som du oftest sparer meget på, når du laver dine små lån om til ét samlelån. Det skyldtes, at de forskellige banker hver især tager gebyrer for de enkelte lån, og når du samler dem, bliver der højest kun taget gebyrer et sted fra.

Rentesatsen

Din rentesats er et udtryk for, hvor stor en andel af det samlede lånebeløb der tilskrives dit lån. Hvis du derfor låner 100.000 kroner til en rente på 5 procent, tilskrives der løbende 5 procent af de 100.000, eller hvad der resterer på dit lån.

I takt med at du betaler dit lån tilbage, vil andelen af renteudgifter også falde. I starten af en afdragsperiode vil dit afdrag næsten udelukkende gå til at betale de første rentetilskrivninger.

ÅOP

ÅOP står for ’Årlige omkostninger i procent’ og er en samlet betegnelse for prisen på dit lån.

I dit låns ÅOP indgår alle udgifter til dit lån herunder dine rentetilskrivninger, dine eventuelle månedlige gebyrer og etableringsomkostninger. ÅOP’en giver det reelle billede af, hvor dyrt dit lån egentligt er – i modsætning til renten, der kun forklarer en del af det.

Der er en række ting, som forbedrer din chance for at få det bedste tilbud, når du ansøger om et samlelån. Derfor giver vi dig nogle råd til, hvordan du får det bedst mulige tilbud, når du udfylder en ansøgning.

Det er blandt andet en god idé, hvis du har en medansøger på dit lån. Når du søger sammen med en anden, bliver jeres bruttoindkomst nemlig lagt sammen, og derfor er der en markant større chance for, at I får tilbudt en bedre rente.

Grunden til det er, at bankerne ser det som en mindre risiko at låne jer penge, fordi I er to om at stå for tilbagebetalingen.

En anden faktor er løbetiden på lånet. Hvis du vælger et højt beløb med en kort løbetid, er der stor chance for, at bankerne ikke sender dig tilbud. Det sker, fordi dit rådighedsbeløb bliver holdt op imod den månedlige ydelse på lånet, som er højere, hvis du vælger en kort løbetid.

For eksempel skal du have et rådighedsbeløb på minimum 5.000 kroner ifølge Finanstilsynet, hvis du søger om et lån alene. Det gode ved at vælge en længere løbetid er også, at du altid kan betale dit lån af før tid uden nogen ekstra omkostninger.

Indhent flere tilbud

Den vigtigste faktor for at få finde det bedste samlelån er dog at indhente så mange tilbud som muligt. Det er nemlig ikke muligt at sige, hvilken bank der tilbyder dig den billigste løsning, da alle bankerne vurderer forskelligt ud fra en lang række kriterier.

Når du indhenter flere tilbud, får du muligheden for at sammenligne omkostningerne hos de forskellige banker, og derved bliver du mere sikker på, at du finder det bedste tilbud.

Her er det væsentligt, at du ikke stirrer dig blind på tilbuddet med den laveste rente. Etableringsomkostninger og gebyrer har nemlig også meget at sige, når det kommer til den samlede pris på dit lån.

Vi gør det nemt og hurtigt at indhente tilbud på samlelån, så du ikke selv skal rende rundt til en masse banker. Hvis du udfylder én ansøgning hos os, sender vi den ud til 16 anerkendte banker, som typisk sender et tilbud tilbage efter få timer.

Det er gratis at ansøge, og vi hjælper dig med at få overblik over dine tilbud, så du er sikker på, at du får det billigste lån.

Få op til 18 tilbud på samlelån
Ansøg og find ud af, hvor meget du personligt sparer
FAQ
A: Et samlelån er betegnelsen for, når man samler flere lån fra forskellige långivere i ét lån hos én långiver. Du sparer ofte mange penge, fordi du har færre gebyrer og får en bedre rente.

En anden fordel er, at du får et overblik over din gæld og dermed også din økonomi. Du kan søge om et samlelån her
A: Du udfylder i skemaet, hvor meget gæld du har tilbage på de lån, du ønsker at samle, og hvor meget du afdrager om måneden på dem. Herefter vælger du så den løbetid, som du ønsker på dit nye samlelån.

Beregneren udregner din forventet månedlige ydelse baseret på en debitorrente på 7 procent og viser dig til sidst din forventet månedlige besparelse i kroner, hvis du samler dine lån.
A: De fleste banker tilbyder ikke samlelån, hvis du står i RKI eller Debitorregister. Men der kan også være andre grunde, som gør, at du ikke får tilbudt et samlelån. Det kan blandt andet være, at du har en høj gældsfaktor, en lav indkomst eller lige har optaget et lån.

Sider om samlelån

Når du spørger, svarer vi

Snak med en fra vores kundeservice

70 60 62 62

Vi har åbent:

Man-Tor: 09.00 - 20.00
Fredag: 09.00 - 17.00
Lør-Søn: 10.00 - 16.00

Ellers kan du få svar på de oftest stillede spørgsmål i vores FAQ