Det siger vores kunder om os

Lendme har hjulpet mange danskere med at indhente personlige lånetilbud fra flere banker, som de nemt har kunnet sammenligne og efterfølgende vælge det bedste lån.

Vi indsamler løbende feedback fra vores brugere, som vi blandt andet bruger til at forbedre platformen med. Udover en masse gode ideer til, hvordan vi kan optimere, så får vi også rigtig mange rosende ord med på vejen.

Vi ved godt, at det er ananas i egen juice, men vi er faktisk ret stolte over det, vores brugere siger om os. Derfor har vi samlet nogle udtalelser fra de steder brugerne anmelder os - eksempelvis Google , Facebook og Trustpilot

3 ting vores brugere er meget tilfredse med

  1. Tryg & nem måde at finde det bedste lån på
  2. Super god service
  3. Brugervenlig hjemmeside

Det siger brugerne om os

Det var super, at man kun skulle udfylde én ansøgning i stedet for at ansøge hos hver enkelt bank

"Tilbud fra flere låneudbydere med én ansøgning er virkelig dejligt, så man slipper for at skulle sortere gennem et hav af lån, som alle har mega høje renter osv. Det er også godt at der er reelle banker bag og ikke bare en virksomhed der kun lever af at give lån."

"Jeg vil anbefale andre at gøre det på samme måde. Syntes de er ærlige gode til at hjælpe også når man selv laver fejl. De var hurtige til at kalde ansøgning tilbage så jeg kunne udfylde den rigtigt"

"Det gik meget hurtigt med at få tilbud fra bankerne og dagen efter kunne jeg vælge hvilket tilbud jeg ville have . Pengene var på min konto dagen efter jeg havde skrevet under på tilbuddet fra Nordea Finans. "

"Websiden og hele opsættet har en venlig fremtoning. Man får også følelsen af at ting er simplificeret på en måde der gør det nemt at ansøge uden at skulle sidde med store bunker papirer - Bedre endnu så gik det meget hurtigt fra ansøgning var godkendt til pengene kom - Det var lige det jeg havde behov for. Hurtig afklaring og genialt ukompliceret!"

"Det var rare mennesker at have med at gøre, de var tålmodige og jeg var tryg ved deres måde at de håndtere forløbet. Tak for hjælpen."

Har du spørgsmål til Lendme

Har du spørgsmål, sidder vores kundeservice altid klar til at hjælpe dig. Du kan henvende dig telefonisk, via e-mail, live chat eller Facebook Messenger. På vores hjemmeside har vi også samlet en række af de mest stillede spørgsmål og svar

Læs også Brug Lendme’s kundeservice

Hvordan ansøger jeg om et lån

Har du brug for at låne penge til at kunne realisere dine drømme. Så gør dig selv den tjeneste og indhent personlige tilbud fra flere banker. Der kan nemlig være mange penge at spare.

Hos Lendme har vi gjort det nemt at indhente og sammenligne personlige lånetilbud fra flere banker. Du udfylder blot én ansøgning, hvorefter bankerne vender tilbage med konkrete og personlige tilbud, som du nemt og overskueligt kan sammenligne. Og det er selvfølgelig gratis og uforpligtende at benytte Lendme.

Start din låneansøgning Når du ansøger om et lån gennem Lendme får du tilbud fra flere banker. ANSØG NU