Hvornår kan jeg låne penge igen

Læs med her for at få en afklaring på, hvornår man kan ansøge om et nyt lån gennem Lendme.

Når du laver en låneansøgning

Når du laver en online låneansøgning på Lendme’s hjemmeside, sender vi den videre til de banker, vi samarbejder med. Herefter foretager bankerne en grundig kreditvurdering for at finde ud af, hvorvidt de kan tilbyde dig et lån.

Men hvor længe skal der gå før, at man kan lave en ny ansøgning på Lendme, hvis du har fået et lån? Og hvor længe skal der gå, hvis du blev afvist?

#1 Hvis du får tilbudt et lån

Hvis du har accepteret et lån hos en bank gennem Lendme, men senere ønsker at ansøge om et nyt lån, kan det sagtens lade sig gøre. Dog skal der gå 30 dage, før du kan søge om et nyt lån gennem Lendme.

Hvis du alligevel prøver, bliver du mødt med beskeden om, at dit CPR-nummer allerede er i brug. Når der er gået 30 dage, skal du starte forfra med en hel ny låneansøgning.

Læs også Se hvorfor Lendme er så smart

#2 Derfor skal der gå 30 dage

Der skal gå 30 dage før, du kan ansøge om et nyt lån for at sikre, at lånet er registreret, således at bankerne kan foretage en kreditvurdering af din nye økonomiske situation.

Ydermere giver dette også låntagere mulighed for at vise, at han eller hun kan overskue sin økonomi og betale af på lånet.

Læs også Hvordan kan jeg jeg forbedre mine chancer for at låne penge

#3 Når man har fået afvist sin låneansøgning

Hvis du har en medansøger med på lånet, er der generelt større chance for at modtage lånetilbud samt opnå en lavere rente.

Hvis du har fået en afvisning på din tidligere låneansøgning, skal der gå tre måneder før, du kan ansøge om et nyt lån. Hvis din økonomi ikke kunne bære at betale af på et lån, er der sandsynligvis ikke sket de store ændringer i løbet af 30 dage.

Derfor er sandsynligheden for at blive afvist igen, nok stor. Med tre måneder har man som låntager bedre mulighed for at ændre på sine økonomiske forhold. Det kunne være afvikling af eksisterende gæld, der pludselig gør det muligt at blive godkendt.

Hvis du søger om et nyt lån igen efter 3 måneder, og din økonomi ikke har ændret sig, kan det være en fordel at søge om et mindre beløb eller evt. at have en medansøger med på lånet.

Hvis du har nogle uddybende spørgsmål i forhold til, hvornår du kan lave en ny låneansøgning, er du altid velkommen til at kontakte Lendme’s Kundeservice.

Ansøg om lån Udfyld kun én ansøgning og modtag tilbud fra flere banker. Gratis og uforpligtende. Ansøg nu