Tilfredse brugere er vores forretning

Udfyld en låneansøgning og lån penge uden sikkerhed - Få tilbud fra 7 forskellige banker

Lendme lader bankerne konkurrere om at finde det billigste usikret lån til dig, f.eks. et forbrugslån.

Ansøg gratis
Ansøg gratis

Udfyld én ansøgning når du skal låne penge, så indhenter vi et individuelt tilbud fra bankerne

Tilbud på lån
Modtag tilbud

Du modtager lånetilbud fra bankerne, og du kan nu vælge det tilbud, der passer dig bedst 

Vælg det bedste lån
Vælg det bedste lån

Du er ikke forpligtet til noget, før du sender de underskrevne lånedokumenter til banken 

DIN TRYGHED

Lendme har som formål at hjælpe danske låntagere med at finde de bedste lån. Det er sikkert, enkelt og gratis.

Ansøg nu

Sikkert

Sikkert

Vi garanterer, at dine data altid behandles sikkert og fortroligt. Vi sender og modtager al data krypteret, og opdaterer løbende vores systemer for at opnå den højeste datasikkerhed.

Enkelt

Enkelt

Det er nemt og hurtigt at søge om lån gennem Lendme. Udfyld vores ansøgning her på siden, så håndterer vi resten. Vi holder dig underrettet pr. mail og SMS.

Gratis

Gratis

Der er ingen omkostninger forbundet med at søge om lån gennem Lendme. Også selv hvis du vælger ikke at gøre brug af de tilbud, du får. God fornøjelse.

Vi blogger om lån og finans

Læs vores seneste tre blogindlæg om lån og privatøkonomi.

LÅN PENGE UDEN SIKKERHED

De fleste har ind imellem behov for at låne penge, hvad enten det er til bolig, bil, båd, forbrug, rejser, møbler, samling af andre lån eller noget helt andet. Der findes i dag en række forskellige muligheder for at låne penge fra banker og finansieringsselskaber.

Hos Lendme ønsker vi at gøre det nemt og overskueligt for alle at finde det bedste og billigste lån. Vi mener også, at det skal være hurtigt og nemt at få et lån uden, at man skal stille sikkerhed i form af f.eks. pant i bolig eller bil. Hos os har du mulighed for at få et uforpligtende lånetilbud på et usikret lån fra op til 7 forskellige banker.

I gennemsnit sparer vores kunder over 12.500 kr., når de finder et lån via vores platform, så vi kan helt sikkert også hjælpe dig med at finde det bedste lån.

SÅDAN ANSØGER DU OM ET LÅN VIA LENDME

For at ansøge om at låne penge gennem Lendme skal du starte med at udfylde en låneansøgning på vores hjemmeside. I ansøgningsskemaet er der to sider. På den første side skal du udfylde dine personlige oplysninger, for eksempel navn, CPR-nummer osv. På side to skal du udfylde formålet med dit lån og oplysninger, som bankerne har brug for til at vurdere om de kan låne dig penge. Herefter skal du underskrive låneansøgningen med NemID. Når du har gjort dette, sender Lendme din ansøgning videre til de banker som vi samarbejder med.

Alle hverdage fra 10.00 - 16.00

Det skal være enkelt og trygt at låne penge gennem Lendme. Derfor er du altid velkommen til at ringe eller skrive til os på kundeservice@lendme.dk, hvis du har spørgsmål til os. Vi svarer oftest med det samme, men altid indenfor én hverdag.

Ansøg nu og lån penge uden sikkerhed gennem Lendme

Vi indhenter tilbud fra 7 banker til dig.

Læs om lån uden sikkerhed

Ansøg nu

Se hvor nemt det er