Lån penge uden sikkerhed

Tilbud fra 12 banker med én ansøgning

Derfor skal du vælge LendMe

 • check
  Nummer 1 på Trustpilot
 • check
  Danmarks største låneformidler
 • check
  Du får tilbud fra flest banker
 • check
  Vores kunder sparer i snit 12.500 kr.
 • check
  Danmarks bedste kundeservice
 • check
  Brug for hjælp? Ring 7060 6262
Sidst opdateret: 19. februar 2021 | Læsetid: 6 minutter

Lån penge uden sikkerhed til en konkurrencedygtig rente

Hos LendMe kan du optage lån uden sikkerhed fra 10.000-300.000 kroner. Du laver nemt og sikkert din låneansøgning online, og slipper derfor for turen ned i banken.

Hvis du ønsker at låne penge uden at skulle stille sikkerhed for lånet, er du derfor kommet til det rette sted. Lån penge uden sikkerhed via LendMe og vi hjælper dig med at få et fornuftigt lån med en konkurrencedygtig rente.

Når man skal låne penge i dag, kan man overordnet gøre det på to måder: via usikrede og sikrede lån. Et sikret lån betyder, at banken får stillet garanti for de penge, som de har lånt dig, ved at de får pant i en bestemt ejendel. Dette vil typisk være i form af pant i en bolig eller en bil.

Det faktum at banken har pant i eksempelvis din bolig eller din bil betyder, at hvis du af en eller anden grund ikke kan betale de lånte penge tilbage, så kan banken kræve, at du sælger din bolig eller din bil for at kunne betale disse penge tilbage.

Dette giver banken sikkerhed for, at de altid vil kunne hente en stor del eller hele sit lån hjem igen. Det betyder også, at lånet er mindre risikabelt for banken, end et lån uden sikkerhed. For dig kan det dog være lige omvendt.

Et lån uden sikkerhed betyder derfor omvendt, at der ikke stilles sikkerhed i form af pant i enten din bolig eller din bil. At låne penge uden at stille sikkerhed for lånet betyder derfor,a t du ikke skal være bekymret for at skulle sælge din bil, hvis du ikke har kunnet betale tilbage på et bestemt lån. Det indebærer dog også en højere risiko for banken, hvorfor lån uden sikkerhed ofte har en højere rente og omkostninger end et sikret lån.

Hos LendMe kan du låne fra 25.000 kroner op til 300.000 kroner eller 500.000 kroner som et usikret lån. Der er generelt ikke nogen grænse for, hvor mange penge man kan låne i form af et usikret lån. Men beløb over denne størrelse gives oftest i form af sikrede lån netop fordi større lån netop bruges til at købe enten en bil, en bolig eller en båd.

Men med et usikret lån, er der kort sagt ingen der kan bestemme, hvad du skal bruge de lånte penge til. De fleste usikrede lån bruges derfor overvejende til forbrug som blandt andet kan inkludere lån til bryllupper, renovering af sin bolig, ferier eller noget helt fjerde.

Tag et usikret lån og saml din dyre gæld et sted

Mange vælger også i dag at optage et lån uden sikkerhed til at samle flere lån i et samlelån. Hvis du har flere mindre lån fordelt udover en række forskellige kreditorer, så kan du med fordel overveje at samle dem et sted. Det smarte ved denne strategi er, at man ved at optage et samlet lån kan betale sine mindre og dyrere lån ud.

På den måde sparer rigtigt mange danskere både penge i form af rentebesparelser, og derudover får man også et bedre overblik over sin samlede økonomi. Ovenfor i vores låneberegner kan du automatisk se, hvad du kan få ud at samle dit lån et sted. Du kan også læse mere på denne side, hvor meget en typisk dansker sparer på at samle sin gæld i et samlelån. Du finder vores artikel på denne side.

Prisen på et usikret lån afhænger overordnet af flere variabler. De vigtigste faktor for, hvor meget det vil koste dig at tage et usikret lån er:

 • Hvor mange penge du ønsker at låne
 • Din personlige økonomi og dit rådighedsbeløb
 • Hvilken bank du vælger at låne pengene hos

Lånebeløbet

Et lån uden sikkerhed kan som sagt spænde fra mindre lån nogle steder helt ned til 10.000 kroner og helt op til 500.000 kroner hos de fleste udbydere.

Lånebeløbet har stor betydning for, hvor meget banken vil have igen for at låne dig penge. Banker skal som alle andre virksomheder tjene penge, og den bedste forudsiger for, hvor mange penge en bank kommer til at tjene, er lånets løbetid.

Jo længere løbetid et lån har, jo mere kommer renteudgifter til at udgøre af dine betalinger.

Derfor tilbyder banker typisk lavere renter på større lån end mindre lån – simpelthen fordi, at de har længere tid til at hente deres gevinst hjem igen.

Derfor bør du nøje gøre op med dig selv, hvor mange penge, du virkelig har brug for at låne. Oftest er de små lån dyrest at optage. Så hvis dit behov for at låne penge ikke er akut, så vil det oftest være bedst at lade være.

Men hvis omvendt står og skal låne penge til at renovere din bolig, betale for din drømmerejse eller dit drømmebryllup, så skal du oftest låne et relativt stort beløb, som du kan få en god pris på.

Din personlige økonomi

Det andet der er afgørende for, hvor meget et lån uden sikkerhed kommer til at koste dig, er din personlige økonomi.

Når en bank skal låne dig penge, er de selvfølgelig kun interesserede i at låne dig penge, hvis du kan betale dem tilbage. Det gælder særligt ved usikrede lån fordi, at banken ikke kan bede dig om at sælge f.eks. din bolig eller din bil, som vi nævnte tidligere.

Derfor kigger banken særligt på dine månedlige udgifter og dit rådighedsbeløb, når du har betalt alle dine faste udgifter. Dine faste udgifter udgør blandt andet:

 • Din husleje/boligudgifter
 • Dine udgifter til øvrige lån (Hvis du har det)
 • Udgifter til internet, a-kasse, licens, fagforening
 • Udgifter til transport
 • Udgifter til mad og drikkevarer

Hvis du gerne vil have de bedste forudsætninger for at kunne optage et lån, kan det være en god ide at gennemgå ens budget i forvejen. På mange af ens faste udgifter, kan man ofte finde billigere alternativer. Det gælder særligt på udgifter til f.eks. mad, transport og internet.

Det kan være et lille månedligt beløb, der gør den store forskel på, hvilken pris din bank kan tilbyde dig. Så det kan være en rigtig god ide at gennemgå alle ens faste udgifter og eventuelt rydde ud i ens faste udgifter inden man ansøger om et lån.

Vælg den rette bank

Den sidste variabel i denne store ligning, er hvilken låneudbyder som du vælger at optage et lån hos. Alle låneudbydere har særlige kundetyper, som de fokuserer mest på. Derudover kan der også være stor forskel på, hvor høje gebyrer man løbende skal betale i en given bank. Løbende gebyrer kan have en stor indflydelse på, hvilket lån der i sidste ende er det billigste.

Få et uforpligtende tilbud fra 10+ banker

Hos LendMe kan du nemt og hurtigt indhente uforpligtende tilbud på usikrede lån.

Med vores tjeneste kan du få et lånetilbud fra op til 7 forskellige banker. Vi ved fra vores egen erfaring hvor stor en forskel, der kan være på at indhente flere tilbud på lån fremfor bare at gå ned i sin nuværende bank og bede om et lån.

Vores egne undersøgelser viser, at vores kunder i gennemsnit sparer hele 12.500 kroner, når man sammenligner de dyreste tilbud og de billigste tilbud på usikrede lån. Nogle sparer dog langt mere! Det kan derfor betale sig at bruge vores platform, hvis du vil låne penge uden sikkerhed.

For at ansøge om et lån uden sikkerhed gennem LendMe skal du starte med at udfylde en låneansøgning på vores hjemmeside. I ansøgningsskemaet er der to sider. På den første side skal du udfylde dine personlige oplysninger, for eksempel navn, CPR-nummer osv.

På side to skal du udfylde formålet med dit lån og oplysninger, som bankerne har brug for til at vurdere om de kan låne dig penge. Herefter skal du underskrive låneansøgningen med NemID. Når du har gjort dette, sender LendMe din ansøgning videre til de banker som vi samarbejder med.

Hvis du lige nu går og overvejer at optage et lån uden sikkerhed og gerne vil låne penge hurtigt, men stadig have en fornuftig rente, skal du vælge LendMe.

Kilder

Slip for turen i banken, få overblik og vælg det bedste tilbud på lån uden sikkerhed

 • check
  Spar i gennemsnit 12.500 kr.
 • check
  Det tager kun 4 minutter
 • check
  10+ personlige lånetilbud
 • check
  Sikker og fortrolig datahåndtering

Overbevist endnu? Kom i gang med din ansøgning

Bliv klogere på din økonomi og lån uden sikkerhed

Vi hjælper dig med at få mest ud af dine penge.

Når du spørger, svarer vi

Snak med en fra vores kundeservice

70 60 62 62

Vi har åben alle hverdage kl. 10:00 - 16:00

Ellers kan du få svar på de oftest stillede spørgsmål i vores FAQ