Opdateringer på Lendme

I de sidste par måneder har vi hos Lendme haft rigtig travlt med en række nye opdateringer til platformen, og vi har også indgået en aftale med en ny bank. Derfor er det også en fornøjelse, at vi nu kan smide det hele live og præsentere den nye bank.

Velkommen til Ekspres Bank

Lendme har indgået et samarbejde med Ekspress Bank som nu bliver en del af platformen. Derfor vil vi gerne byde dem velkommen, og vi glæder os til, at vores brugere i fremtiden også kommer til at modtage lånetilbud fra Ekspress Bank

# Ny og bedre forside

Det hele starter på forsiden, hvorfor den selvfølgelig skal være lige i skabet. Derfor har vi arbejdet på at forbedre den med en række initiativer. I toppen af forsiden har vi ændret på designet, så vi bedre kan kommunikere, hvad Lendme er, og hvordan platformen fungerer. Vi har også ændret en smule på låneslideren, så den nu hænger bedre sammen med første step i ansøgningsskemaet.

Vi har på forsiden også valgt at tilføje kundeanmeldelser i form af både stjerner og små udtalelser

# Helt nye undersider

Vi måtte erkende at vores undersider rent grafisk ikke var de bedste. Derfor har vi ændret meget på dem, så de nu matcher resten af siden. Samtidigt har vi tilføjet en række nye undersider med masser af værdifulde informationer, som brugerne kan få gavn af. Følgende undersider er tilføjet til lendme.dk:

- Andelsboliglån

- Billån

- Boliglån

- Forbrugslån

- Kviklån

- Samlelån

- Lån penge

- Låneberegner

Vi har også åbnet op for vores blog, hvor vi løbende skriver om relevante emner inden for lån og økonomi.

# Nyt Step 2 i ansøgningsskemaet

Udover et par nye felter har vi opdateret designet på step to i ansøgningsskemaet. Det er blevet mere overskueligt og matcher samtidigt vores nye forside, hvilket giver en bedre brugeroplevelser.