Lånebeløb
Du kan låne fra 5.000 - 300.000 kr
Lånetid
Du skal betale tilbage på 1-10 år
Forventelig ydelse
pr. måned

Priseksempel: Samlet kreditbeløb 40,000 kr. Variabel debitorrente %. ÅOP %. Etb. omk. kr. Samlet beløb, der skal betales tilbage kr.

Skriv dit CPR-nummer med alle 10 cifre. Dit CPR-nummer vil altid blive opbevaret sikkert uden adgang for andre end de banker, som vil give dig et tilbud.
Ja, Lendme må kontakte mig via elektronisk post (e-mail og sms) med markedsføring af finansielle produkter og relaterede tjenesteydelser samt nyhedsbrev.
Din ansøgning sendes ikke til bankerne før du har underskrevet med NemID
Basisbank , Express Bank , Nordea , Pensam Bank , Resurs Bank , Sparxpres

Tilfredse brugere er vores forretning

Få personlige tilbud fra flere banker

Lendme kan som de første i Danmark indhente flere tilbud på privatlån - og du skal kun ansøge én gang.

Ansøg gratis
Ansøg gratis

Udfyld én ansøgning når du skal låne penge, så indhenter vi et individuelt tilbud fra bankerne

Tilbud på lån
Modtag tilbud

Du modtager lånetilbud fra bankerne, og du kan nu vælge det tilbud, der passer dig bedst 

Vælg det bedste lån
Vælg det bedste lån

Du er ikke forpligtet til noget, før du sender de underskrevne lånedokumenter til banken 

DIN TRYGHED

Lendme har som formål at hjælpe danske låntagere med at finde de bedste lån. Det er sikkert, enkelt og gratis.

Ansøg nu

Sikkert

Sikkert

Vi garanterer, at dine data altid behandles sikkert og fortroligt. Vi sender og modtager al data krypteret, og opdaterer løbende vores systemer for at opnå den højeste datasikkerhed.

Enkelt

Enkelt

Det er nemt og hurtigt at søge om lån gennem Lendme. Udfyld vores ansøgning her på siden, så håndterer vi resten. Vi holder dig underrettet pr. mail og SMS.

Gratis

Gratis

Der er ingen omkostninger forbundet med at søge om lån gennem Lendme. Også selv hvis du vælger ikke at gøre brug af de tilbud, du får. God fornøjelse.

Vi blogger om lån og finans

Læs vores seneste tre blogindlæg om lån og privatøkonomi.

Hvad er et privatlån

Privatlån dækker over alle låntyper som udbetales til privatpersoner, dvs. forbrugslån, boliglån, billån, kviklån, samlelån, ferielån og mange flere. Privatlån står i modsætning til erhvervslån som udbetales til virksomheder eller landbrugsbedrifter.

Privatlån og erhvervslån

Erhvervslån bruges ofte til finansiering af opstartsomkostninger eller til investering i nye ejendomme, maskineri eller andet forbundet til at drive virksomhed. Betingelserne for at få et erhvervslån hænger sammen med en vurdering af virksomhedens likviditet, driftsomkostninger, afskrivninger og lignende. Her kigger man ikke på ansøgerens private økonomiske forhold, og samtidig må lånet ikke indgå i ansøgerens privatøkonomi.

Privatlån derimod er lån til privatpersoner. Lånet bliver en del af låntagerens privatøkonomi og kan fx bruges til at finansiere indskud i lejebolig, køb af ejerbolig, bil eller båd eller til at finansiere renovering, ferie, opvaskemaskine, bryllup eller almindelig forbrug.Når bankerne og andre lånudbydere vurderer ansøgninger om privatlån, kigger de på ansøgerens private økonomiske forhold og laver en såkaldt kreditvurdering. Privatlån er altså en betegnelse, der skal hjælpe bankerne med at adskille forskellige typer ansøgere og processer for lånet.

Kreditvurdering

En kreditvurdering er en vurdering af ansøgerens privatøkonomi og omfatter blandt andet en vurdering af indtægter, udgifter, eksisterende gæld, ejendom, forsikringsstatus og rådighedsbeløb.

Når man ansøger om privatlån, vil banken vurdere ansøgerens kreditstatus for at vurdere risikoen ved at låne penge til ansøgeren. Hvis ansøgeren har et højt forbrug, høj gæld og en lille indkomst, vil banken vurdere, at der er en høj risiko for, at ansøgeren ikke kan betale privatlånet tilbage. For at minimere et eventuelt tab, vil banken tilbyde et lån med en lidt højere rente og oprettelsesgebyr, eller helt undlade at tilbyde lån.

Har ansøgeren derimod en sund økonomi med luft til at afdrage på et lån, vil banken med glæde låne penge ud - og så vil den skrue ned for renter og gebyrer for at tiltrække ansøgeren som kunde.

Sikrede og usikrede privatlån

Inden for privatlån findes der mange forskellige låntyper fx boliglån, forbrugslån, realkreditlån, kviklån, billån osv. Den vigtigste skelnen i forhold til at forstå disse typer lån er sikrede og usikrede lån.

Sikrede lån er privatlån, som banken giver med sikkerhed i fx bolig, bil eller båd. Som låntager skal du altså stille garanti for lånet ved at give pant i den bolig eller bil, du skal bruge lånet til at købe.

Hvis du af den ene eller anden grund ikke kan betale renter og afdrag på dit sikrede lån, kan banken kræve, at du sælger din bolig eller bil for at betale pengene tilbage. Det betyder samtidig, at lånet er bundet til at købe netop den bolig eller bil, som I har aftalt. Sikrede lån kan være billån, boliglån, realkreditlån og lignende. Denne lånetype er forbundet med en mindre risiko for bankerne, og man vil derfor ofte kunne få en relativ lav rente.

Usikrede lån er lån uden sikkerhed i ejendom. Det betyder, at du som låntager ikke er bundet til at bruge lånet på noget bestemt, men selv kan råde over pengene. Disse lån kaldes ofte forbrugslån, ferielån, kviklån, bryllupslån samt visse typer af bil- og boliglån. Usikrede lån er forbundet med en større risiko for bankerne, og denne type lån vil derfor ofte have en lidt højere rente end de sikrede lån. Samtidig er lånebeløbet ofte lidt mindre og løbetiden lidt kortere end for sikrede lån.

Indhent personlig tilbud

Markedet for privatlån er meget stort, og privatlån går under mange forskellige navne. Boliglån, samlelån, kviklån, billån, sms-lån og forbrugslån er bare nogle af de mange lånetyper, der går under betegnelsen privatlån.

Uanset hvilken type privatlån, du specifikt er på jagt efter, er det altid en god idé at indhente tilbud fra flere banker, inden du takker ja til en låneaftale. Vær opmærksom på, at de tilbud, du finder på mange låneudbyderes hjemmesider, er estimater. Så lad dig ikke lokke af billige fra-renter. Det endelig tilbud om lån beror på en personlig kreditvurdering af dig som ansøger.

De vilkår, som kommer til at gælde specifikt for dig, fremgår af det personlige lånetilbud. Vær derfor opmærksom på vilkårene i det personlige tilbud til dig, inden du skriver under på en låneaftale. Her er det en god idé at kigge på ÅOP og samlet tilbagebetaling for at kunne sammenligne vilkårene på forskellige lån.

Spar tid og penge

Det kan være tidskrævende at indhente personlige tilbud fra flere banker, fordi bankerne har hver deres ansøgningsskema og -proces. Hos Lendme har vi gjort det nemt at ansøge om privatlån flere steder på en gang.

Når du udfylder et ansøgningsskema, sender vi det til alle de, banker vi samarbejder med, og giver dig direkte besked, når der kommer lånetilbud ind til dig. Vi samler dine tilbud i en oversigt, hvor du kan kigge vilkårene igennem, inden du takker ja. Det er både gratis og uforpligtende, at ansøge om privatlån gennem Lendme.

Alle hverdage fra 10.00 - 16.00

Det skal være enkelt og trygt at låne penge gennem Lendme. Derfor er du altid velkommen til at ringe eller skrive til os på kundeservice@lendme.dk, hvis du har spørgsmål til os. Vi svarer oftest med det samme, men altid indenfor én hverdag.

Ansøg om privatlån og få personlige tilbud

Vi indhenter tilbud fra flere banker - du sparer både tid og penge.

Læs om privatlån

Ansøg nu

Se hvor nemt det er