Tilfredse brugere er vores forretning

Lad bankerne konkurrere om dig, når du skal refinansiere dine lån - modtag tilbud på refinansiering fra flere banker

Lendme hjælper dig med at refinansiere eksisterende lån, og lader dig sammenligne tilbud fra flere banker. På den måde kan du nedbringe dine månedlige udgifter.

Ansøg gratis
Ansøg gratis

Udfyld én ansøgning når du skal låne penge, så indhenter vi et individuelt tilbud fra bankerne

Tilbud på lån
Modtag tilbud

Du modtager lånetilbud fra bankerne, og du kan nu vælge det tilbud, der passer dig bedst 

Vælg det bedste lån
Vælg det bedste lån

Du er ikke forpligtet til noget, før du sender de underskrevne lånedokumenter til banken 

DIN TRYGHED

Lendme har som formål at hjælpe danske låntagere med at finde de bedste lån. Det er sikkert, enkelt og gratis.

Ansøg nu

Sikkert

Sikkert

Vi garanterer, at dine data altid behandles sikkert og fortroligt. Vi sender og modtager al data krypteret, og opdaterer løbende vores systemer for at opnå den højeste datasikkerhed.

Enkelt

Enkelt

Det er nemt og hurtigt at søge om lån gennem Lendme. Udfyld vores ansøgning her på siden, så håndterer vi resten. Vi holder dig underrettet pr. mail og SMS.

Gratis

Gratis

Der er ingen omkostninger forbundet med at søge om lån gennem Lendme. Også selv hvis du vælger ikke at gøre brug af de tilbud, du får. God fornøjelse.

Vi blogger om lån og finans

Læs vores seneste tre blogindlæg om lån og privatøkonomi.

LÅN TIL REFINANSIERING

Hvis du har mistanke om, at du betaler for meget for dit nuværende lån, bør du tjekke mulighederne for refinansiering. Med refinansiering kan du se, om du kan opnå en bedre rente på dit lån hos en anden långiver.

HVAD DÆKKER BEGREBET OVER

Mange forbinder refinansiering med realkreditlån, hvor begrebet også bliver brugt meget. Men refinansiering er også meget relevant, når man snakker om eksempelvis banklån og privatlån.

Refinansiering i forbindelse med privatlån og banklån handler i bund og grund om, at man genforhandler sit nuværende lån for at se, om man kan få det billigere. Nedenfor har vi lavet et eksempel blot for at illustrere, hvor simpelt det i virkeligheden er.

EKSEMPEL PÅ REFINANSIERING

Du har et lån hos din nuværende bank, hvor du skylder 50.000 kr af et lån på 80.000 kr. Renten du betaler for lånet er 7%.

Du har fornemmelsen af, at du måske betaler mere for det end du bør. Du synes dog, at det er svært at kontakte din bank for at bede om en lavere rente, når du ikke ved, hvilken rente andre banker vil give dig.

Ved at lade Lendme hjælpe dig, får du op til 7 konkurrerende tilbud fra andre långivere, der nemt og tydeligt viser dig, hvad det koster at låne 50.000 kr.

Du finder ud af, at du kan låne 50.000 kr til 4,5 % i rente, og du kan spare 14.000 kr i forhold til, hvor meget du samlet skal betale for at låne pengene.

Du kan enten bruge denne viden til at genforhandle med din eksisterende bank og se, om de vil tilbyde dig samme rente, eller acceptere Bank X’s tilbud og indfrie din gæld hos din nuværende bank.

Du har nu refinansieret dit lån og opnået en bedre rente, hvilket betyder, at du i sidste ende sparer penge, da det samlede beløb, du skal betale tilbage bliver mindre.

INDHENT ALTID FLERE LÅNETILBUD

Hvis du ønsker at refinansiere dit eksisterende lån, skal du altid indhente tilbud fra flere långivere. Der kan nemlig være meget stor forskel på, hvad de tilbyder i rente.

Det kan selvfølgelig hurtigt blive en tidskrævende proces at skulle udfylde en ansøgning hos flere banker og efterfølgende forsøge at sammenligne de lånetilbud, du modtager. Men der findes heldigvis et smart alternativ, som sparer dig for en masse tid og i mange tilfælde også penge.

LENDME HJÆLPER DIG

Hos Lendme har vi nemlig gjort det nemt at indhente personlige lånetilbud fra flere banker blot ved at udfylde 1 ansøgning. Det tager ikke mere end 5 minutter, og du får svar samme dag. Og så er det selvfølgelig gratis og uforpligtende.

Derudover laver du ansøgningen, når og hvor det passer dig. Det vil sige, at du blandt andet slipper for at skulle booke tid med din bankrådgiver og efterfølgende møde op nede i banken.

Når bankerne har behandlet din ansøgning, finder du alle dine lånetilbud på “Min side” på lendme.dk. Her kan du nemt og overskueligt sammenligne dem. Alt du behøver at gøre, er at vælge det bedste lån, hvorefter banken overfører pengene direkte til din konto.

Når vi skriver, at du kan spare penge, så er det ikke bare noget vi siger. I 2018 sparede vi nemlig danskerne for over 50 millioner, hvilket giver en gennemsnitlig besparelse på 12.500 kr.

Så prøv Lendme gratis og uforpligtende og se, om vi også kan spare dig for en masse penge.

Alle hverdage fra 10.00 - 16.00

Det skal være enkelt og trygt at låne penge gennem Lendme. Derfor er du altid velkommen til at ringe eller skrive til os på kundeservice@lendme.dk, hvis du har spørgsmål til os. Vi svarer oftest med det samme, men altid indenfor én hverdag.

Ansøg om refinansiering og få op til 7 tilbud

  • Vi har sparet 50.000 danskere for 2.000 - 70.000 kr. på deres banklån
  • Få op til 7 tilbud fra én ansøgning - gratis og uforpligtende
  • Lån til bolig, bil, rejser, forbrug, samlelån - præcis hvad du ønsker
  • Det tager kun 5 minutter, og du slipper for turen i banken