Tilfredse brugere er vores forretning

Lad bankerne konkurrere om dig, når du skal refinansiere dine lån - modtag tilbud på refinansiering fra flere banker

LendMe hjælper dig med at refinansiere eksisterende lån, og lader dig sammenligne tilbud fra flere banker. På den måde kan du nedbringe dine månedlige udgifter.

Ansøg gratis
Ansøg gratis

Udfyld én ansøgning når du skal låne penge, så indhenter vi et individuelt tilbud fra bankerne

Tilbud på lån
Modtag tilbud

Du modtager lånetilbud fra bankerne, og du kan nu vælge det tilbud, der passer dig bedst 

Vælg det bedste lån
Vælg det bedste lån

Du er ikke forpligtet til noget, før du sender de underskrevne lånedokumenter til banken 

DIN TRYGHED

LendMe har som formål at hjælpe danske låntagere med at finde de bedste lån. Det er sikkert, enkelt og gratis.

Ansøg nu

Sikkert

Sikkert

Vi garanterer, at dine data altid behandles sikkert og fortroligt. Vi sender og modtager al data krypteret, og opdaterer løbende vores systemer for at opnå den højeste datasikkerhed.

Enkelt

Enkelt

Det er nemt og hurtigt at søge om lån gennem LendMe. Udfyld vores ansøgning her på siden, så håndterer vi resten. Vi holder dig underrettet pr. mail og SMS.

Gratis

Gratis

Der er ingen omkostninger forbundet med at søge om lån gennem LendMe. Også selv hvis du vælger ikke at gøre brug af de tilbud, du får. God fornøjelse.

Vi blogger om lån og finans

Læs vores seneste tre blogindlæg om lån og privatøkonomi.

LÅN TIL REFINANSIERING

På denne side præsenterer vi, hvad refinansiering er. Formålet er at skabe kendskab til refinansiering og give et overblik over de forskellige lånemuligheder. Vi forklarer blandt andet, hvordan du refinansierer forskellige former for lån, samt hvad fordelene ved refinansiering egentlig er.

Hvis du overvejer at refinansiere dit lån eller blot ønsker at få mere information om emnet, er du derfor kommet til det rette sted. Vi guider dig nemlig her igennem alt, hvad du skal vide om lån til refinansiering.

HVAD DÆKKER ’REFINANSIERING’ OVER?

Refinansiering betyder kort og godt, at man skal omlægge finansieringen af sine eksisterende lån. Begrebet bruges både i forbindelse med refinansiering af realkreditlån, samt i forbindelse med optagelsen af banklån og privatlån. Hvis du har mistanke om, at du betaler for meget for dit nuværende lån, bør du tjekke mulighederne for refinansiering. Med refinansiering kan du se, om du kan opnå en bedre rente på dit lån hos en anden långiver. Hos LendMe hjælper vi hver måned tusindvis af danskere med at finde det billigste lån på markedet her og nu. Vi sparer i gennemsnit vores kunder for 15.000, når de indhenter tilbud via vores platform.

REFINANSIERING AF REALKREDITLÅN

Refinansiering bruges oftest i forbindelse med optagelse og genforhandling af vilkårene på et realkreditlån.

I Danmark kan man få realkreditlån med både fast og variabel rente. Mange vælger at tage den variable rente. Dette kaldes også et flexlån.  Ved disse lån fastsætter man renterne for en bestemt periode 1 år ved F1 lån og 5 år ved F5 lån, som eksempel. Her bruges udtrykket om det tidspunkt, hvor man skal lægge sig fast på, hvilket slags lån man skal have i de kommende år.

REFINANSIERING AF TRADITIONELLE LÅN

Men selvom refinansiering oftest omtales i forbindelse med realkreditlån, så kan det samme gøre sig gældende ved almindelige privatlån, herunder klassiske banklån. Her handler det i bund og grund om, at man genforhandler sit nuværende lån for at se, om man kan få det billigere. Ligesom med alle andre ydelser, så ændrer vilkårene sig løbende inden for lån, hvorfor priserne, renterne og de månedlige ydelser langt fra er skrevet i sten, selvom mange tror det.

Nedenfor har vi lavet et eksempel blot for at illustrere, hvor simpelt det i virkeligheden er.

EKSEMPEL PÅ REFINANSIERING AF ET PRIVATLÅN

Du har et lån hos din nuværende bank, hvor du skylder 50.000 kr. af et lån på 80.000 kr. Renten du betaler for lånet er 7%.

Du har fornemmelsen af, at du måske betaler mere for det end du bør. Du synes dog, at det er svært at kontakte din bank for at bede om en lavere rente, når du ikke ved, hvilken rente andre banker vil give dig.

Ved at lade LendMe hjælpe dig, får du op til 7 konkurrerende tilbud fra andre långivere, der nemt og tydeligt viser dig, hvad det koster at låne 50.000 kr.

Du finder ud af, at du kan låne 50.000 kr. til 4,5 % i rente, og du kan spare 14.000 kr. i forhold til, hvor meget du samlet skal betale for at låne pengene.

Du kan enten bruge denne viden til at genforhandle med din eksisterende bank og se, om de vil tilbyde dig samme rente, eller acceptere Bank X’s tilbud og indfrie din gæld hos din nuværende bank.

Du har nu refinansieret dit lån og opnået en bedre rente, hvilket betyder, at du i sidste ende sparer penge, da det samlede beløb, du skal betale tilbage, bliver mindre.

Bom! Du er lige blevet 14.000 kroner rigere.

Det kan godt være, at du ikke føler det, men det er ikke desto mindre, hvad du lige har sparet sig selv for. De penge skal du således ikke have opad lommen i fremtiden.

HVORFOR KAN JEG FÅ ET BILLIGERE LÅN?

Der er flere grunde til, hvorfor du ofte kan forhandle dig til bedre vilkår hos din bank. Overordnet er der to faktorer, som har betydning for dig:

UDVIKLINGEN I DIN EGEN ØKONOMI

Den primære årsag til, at du kan få bedre vilkår hos din bank, er at din egen økonomi er blevet bedre. Hvis du har optaget et lån som 25-årig, så vil din økonomi typisk være bedre, når du fylder 30 år. Her har du måske fået et bedre job og en bedre løn.

Det giver dig alt andet lige et større rådighedsbeløb. Du kan også være i et forhold og have fællesøkonomi. Det giver dig også nogle helt andre forudsætninger for at kunne afvikle og optage nye lån.

Så hvis din egen økonomi i alt almindelighed er blevet bedre, så kan du også regne med, at du står stærkere, når du skal tale med din bank.

UDVIKLINGEN I BANKERNES ØKONOMI

En anden vigtig faktor man skal tage med i sine betragtninger, er bankernes økonomi. Med tiden så kan konkurrencesituationen ændre sig hurtigt inden for bankverdenen.

Den enkelte bank kan stå svagere i forhold til sine konkurrenter, hvilke kan påvirke deres vilje til at låne dig penge. Derudover påvirkes bankernes lyst og evne til at kunne låne penge ud også af Den Europæiske Centralbank, som sætter renterne for bankerne og dermed prisen på at låne penge ud.

SAML ALLE DINE SMÅ LÅN I ÈT STORT LÅN

Der kan være mange situationer, hvor det kan give rigtigt god mening at refinansiere sine lån. Det gælder som nævnt ovenfor særligt, hvis du har oplevet en pæn indkomstfremgang eller hvis markedet for bankerne har ændret sig.

Men derudover, så er det også en rigtig god ide at overveje at refinansiere sit lån, hvis man har flere små lån spredt ud over flere forskellige låneudbydere.

Det er både økonomisk dyrt og svært at overskue. I disse tilfælde kan det oftest betale sig at tage ét samlet lån, som man bruger til at indfri de mange små lån, hvorefter man begynder at afdrage på det nye lån.

Du kan se flere gode eksempler på konkrete personer, der har sparet mange penge hver måned ved at gøre dette, på vores side om samlelån, som du finder på denne side.

INDHENT ALTID FLERE LÅNETILBUD

Hvis du ønsker at refinansiere dit eksisterende lån, skal du altid indhente tilbud fra flere långivere. Der kan nemlig være meget stor forskel på, hvad de tilbyder i rente.

Det kan selvfølgelig hurtigt blive en tidskrævende proces at skulle udfylde en ansøgning hos flere banker og efterfølgende forsøge at sammenligne de lånetilbud, du modtager. Men der findes heldigvis et smart alternativ, som sparer dig for en masse tid og i mange tilfælde også penge.

LENDME HJÆLPER DIG

Hos LendMe har vi nemlig gjort det nemt at indhente personlige lånetilbud fra flere banker blot ved at udfylde 1 ansøgning. Det tager ikke mere end 5 minutter, og du får svar samme dag. Og så er det selvfølgelig gratis og uforpligtende.

Derudover laver du ansøgningen, når og hvor det passer dig. Det vil sige, at du blandt andet slipper for at skulle booke tid med din bankrådgiver og efterfølgende møde op nede i banken.

Når bankerne har behandlet din ansøgning, finder du alle dine lånetilbud på “Min side” på lendme.dk. Her kan du nemt og overskueligt sammenligne dem. Alt du behøver at gøre, er at vælge det bedste lån, hvorefter banken overfører pengene direkte til din konto.

Når vi skriver, at du kan spare penge, så er det ikke bare noget vi siger. I 2018 sparede vi nemlig danskerne for over 50 millioner, hvilket giver en gennemsnitlig besparelse på 12.500 kr.

Så prøv LendMe gratis og uforpligtende og se, om vi også kan spare dig for en masse penge.

 

Alle hverdage fra 10.00 - 16.00

Det skal være enkelt og trygt at låne penge gennem LendMe. Derfor er du altid velkommen til at ringe eller skrive til os på kundeservice@lendme.dk, hvis du har spørgsmål til os. Vi svarer oftest med det samme, men altid indenfor én hverdag.

Ansøg om refinansiering og få op til 7 tilbud