Ansøg her

Refinansiering

Ansøg gratis og uforpligtende om refinansieringDerfor bør du refinansiere via LendMe::

Du sparer penge - i snit 1794 kroner om måneden

Du sparer tid - 18 lånetilbud med én ansøgning

✓ Du er i sikre hænder - Vi passer på dine oplysninger

Du får personlig betjening, hvis du har spørgsmål

✓ Det er 100% gratis og uforpligtende at ansøge

LÅN PENGE
SAMLELÅN
Lånebeløb
130.000 kr
10.000 kr
500.000 kr
Løbetid
-
12 år
+
Forventet månedlig ydelse*
1.364
kr
* ved 7% deb. rente. Priseks.: Samlet kreditbeløb 130.000 kr. Var. deb. rente 3,60 - 20,95%. ÅOP 4,11 - 21,77%. Etb. omk. 3.900 kr. Samlet tilbagebetalingsbeløb 167.258 - 260.000 kr. Løbetid 1-15 år.
Email
Ja, LendMe må kontakte mig via elektronisk post (e-mail og sms) med markedsføring af finansielle produkter og relaterede tjenesteydelser samt nyhedsbrev.
Næste
Gratis & uforpligtende
Sidst opdateret: 3. maj 2024 | Læsetid: 6 minutter

Vi hjælper dig med refinansiering af dit lån. Hos os kan du nemt og sikkert ansøge om et lån mellem 10.000-500.000 kroner og se, om vi kan hjælpe dig med at få en bedre rente end på dit nuværende lån. Hvis du vælger at lave en refinansiering af dit lån via LendMe, slipper du for en tur i banken, da du udfylder din låneansøgning online.

Hvis du overvejer at refinansiere dit lån eller blot ønsker at få mere information om emnet, er du derfor kommet til det rette sted. Vi guider dig nemlig her igennem alt, hvad du skal vide om lån til refinansiering.

Få overblik over dine muligheder
Sammenlign tilbud på lån nemt og hurtigt

Refinansiering af lån betyder kort og godt, at man skal omlægge finansieringen af sine eksisterende lån. Begrebet bruges både i forbindelse med refinansiering af realkreditlån, samt i forbindelse med optagelse af banklån og privatlån. Hvis du har mistanke om, at du betaler for meget for dit nuværende lån, bør du tjekke mulighederne for at refinansiere dine lån. Ved at refinansiere dine lån kan du se, om du kan opnå en bedre rente hos en anden långiver. Hos LendMe hjælper vi hver måned tusindvis af danskere med at finde det billigste lån på markedet her og nu. Vi sparer i gennemsnit vores kunder for 15.000, når de indhenter tilbud via vores platform.

Refinansiering af realkreditlån

Refinansiering bruges oftest i forbindelse med optagelse og genforhandling af vilkårene på et realkreditlån.

I Danmark kan man få realkreditlån med både fast og variabel rente. Mange vælger at tage den variable rente. Dette kaldes også et flexlån. Ved disse lån fastsætter man renterne for en bestemt periode 1 år ved F1 lån og 5 år ved F5 lån, som eksempel. Her bruges udtrykket om det tidspunkt, hvor man skal lægge sig fast på, hvilket slags lån man skal have i de kommende år.

Traditionelle lån og refinansiering

Men selvom refinansiering oftest omtales i forbindelse med realkreditlån, så kan det samme gøre sig gældende ved almindelige privatlån, herunder klassiske banklån. Her handler det i bund og grund om, at man genforhandler sit nuværende lån for at se, om man kan få det billigere. Ligesom med alle andre ydelser, så ændrer vilkårene sig løbende inden for lån, hvorfor priserne, renterne og de månedlige ydelser langt fra er skrevet i sten, selvom mange tror det.

Nedenfor har vi lavet et eksempel blot for at illustrere, hvor simpelt det i virkeligheden er.

Eksempel på refinansiering af et privatlån

Du har et lån hos din nuværende bank, hvor du skylder 50.000 kr. af et lån på 80.000 kr. Renten du betaler for lånet er 7%.

Du har fornemmelsen af, at du måske betaler mere for det end du bør. Du synes dog, at det er svært at kontakte din bank for at bede om en lavere rente, når du ikke ved, hvilken rente andre banker vil give dig.

Ved at lade LendMe hjælpe dig, får du op til 9 konkurrerende tilbud fra andre långivere, der nemt og tydeligt viser dig, hvad det koster at låne 50.000 kr.

Du finder ud af, at du kan låne 50.000 kr. til 4,5 % i rente, og du kan spare 14.000 kr. i forhold til, hvor meget du samlet skal betale for at låne pengene.

Du kan enten bruge denne viden til at genforhandle med din eksisterende bank og se, om de vil tilbyde dig samme rente, eller acceptere Bank X’s tilbud og indfrie din gæld hos din nuværende bank.

Du har nu lavet en refinansiering af lånet og opnået en bedre rente, hvilket betyder, at du i sidste ende sparer penge, da det samlede beløb, du skal betale tilbage, bliver mindre.

Bom! Du er lige blevet 14.000 kroner rigere.

Der er flere grunde til, hvorfor du ofte kan forhandle dig til bedre vilkår hos din bank. Overordnet er der to faktorer, som har betydning for dig:

Udviklingen i din egen økonomi

Den primære årsag til, at du kan få bedre vilkår hos din bank, er at din egen økonomi er blevet bedre. Hvis du har optaget et lån som 25-årig, så vil din økonomi typisk være bedre, når du fylder 30 år. Her har du måske fået et bedre job og en bedre løn.

Det giver dig alt andet lige et større rådighedsbeløb. Du kan også være i et forhold og have fællesøkonomi. Det giver dig også nogle helt andre forudsætninger for at kunne afvikle og optage nye lån.

Så hvis din egen økonomi i al almindelighed er blevet bedre, så kan du også regne med, at du står stærkere, når du skal tale med din bank. Derfor er det en god ide, at undersøge muligheden for refinansiering af dit lån løbende, specielt når din økonomi har ændret sig.

Udviklingen i bankernes økonomi

En anden vigtig faktor man skal tage med i sine betragtninger, er bankernes økonomi. Med tiden kan konkurrencesituationen nemlig ændre sig hurtigt inden for bankverdenen.

Den enkelte bank kan stå svagere i forhold til sine konkurrenter, hvilket kan påvirke deres vilje til at låne dig penge. Derudover påvirkes bankernes lyst og evne til at kunne låne penge ud også af Den Europæiske Centralbank, som sætter renterne for bankerne og dermed prisen på at låne penge ud.

Der kan være mange situationer, hvor det kan give rigtig god mening at refinansiere sine lån. Det gælder som nævnt ovenfor særligt, hvis du har oplevet en pæn indkomstfremgang eller hvis markedet for bankerne har ændret sig.

Men derudover, så er det også en rigtig god ide at overveje at lave en refinansiering af lån, hvis man har flere små lån spredt ud over flere forskellige låneudbydere.

Det er både økonomisk dyrt og svært at overskue. I disse tilfælde kan det oftest betale sig at tage ét samlet lån, som man bruger til at indfri de mange små lån, hvorefter man begynder at afdrage på det nye lån.

Du kan se flere gode eksempler på konkrete personer, der har sparet mange penge hver måned ved at gøre dette, på vores side om samlelån.

Hvis du ønsker at lave en refinansiering af dit eksisterende lån, skal du altid indhente tilbud fra flere långivere. Der kan nemlig være meget stor forskel på, hvad de tilbyder i rente.

Det kan selvfølgelig hurtigt blive en tidskrævende proces at skulle udfylde en ansøgning hos flere banker og efterfølgende forsøge at sammenligne de lånetilbud, du modtager. Men der findes heldigvis et smart alternativ, som sparer dig for en masse tid og i mange tilfælde også penge.

Vi hjælper dig med din refinansiering

Hos LendMe har vi nemlig gjort det nemt at indhente personlige lånetilbud fra flere banker blot ved at udfylde 1 ansøgning. Det tager ikke mere end 5 minutter, og du får svar samme dag. Og så er det selvfølgelig gratis og uforpligtende.

Derudover laver du ansøgningen, når og hvor det passer dig. Det vil sige, at du blandt andet slipper for at skulle booke tid med din bankrådgiver og efterfølgende møde op nede i banken.

Når bankerne har behandlet din ansøgning, finder du alle dine lånetilbud på “Min side” på lendme.dk. Her kan du nemt og overskueligt sammenligne dem. Alt du behøver at gøre, er at vælge det bedste lån, hvorefter banken overfører pengene direkte til din konto.

Når vi skriver, at du kan spare penge, så er det ikke bare noget vi siger. I 2018 sparede vi nemlig danskerne for over 50 millioner, hvilket giver en gennemsnitlig besparelse på 12.500 kr.

Så prøv LendMe gratis og uforpligtende og se, om vi også kan spare dig for en masse penge og hjælpe dig med refinansiering af dine lån.

Omlæg dine lån nemt og sikkert
Få tilbud på refinansiering fra 18 banker
FAQ
A: Refinansiering betyder, at du låner penge til at betale din gæld af. Det foregår ved, at du ansøger om et beløb svarende til din gæld, men til en lavere rente og dermed også billigere.

Hvis du for eksempel skylder 100.000 kroner og har en rente på 10% kan du søge om at få dem refinansieret til en lavere rente. Dermed sparer du penge hver måned, men også på den lange bane.

Det er heldigvis nemt at ansøge om refinansiering og nogle banker står også for at betale lån ud hos dine kreditorer. Du kan starte her
A: Prisen på refinansiering afhænger af, hvilken bank du låner hos. De fleste banker tager et gebyr, der typisk svarer til 2-4% af lånets størrelse.

Der findes også banker, der tager et fast beløb uanset, hvor stort et beløb du gerne vil have refinansieret. Det er en rigtig god ide, at du undersøger markedet inden du låner penge, så du er sikker på at finde det bedste lån.
A: Du kan faktisk refinansiere helt op til 500.000 kroner. Der er heller ikke nogle krav til, at det skal være en bestemt type lån, som du refinansierer.

Nogle lånetyper er dog ofte dyrere end andre og de giver derfor mere mening at refinansiere. Det drejer sig typisk om kviklån eller forbrugslån med en kort løbetid.

Boliglån, billån og SU-lån kan også refinansieres, men sammenlign altid prisen, inden du låner.

Når du spørger, svarer vi

Snak med en fra vores kundeservice

70 60 62 62

Vi har åbent:

Man-Tor: 09.00 - 20.00
Fredag: 09.00 - 17.00
Lør-Søn: 10.00 - 16.00

Ellers kan du få svar på de oftest stillede spørgsmål i vores FAQ