LendMe samarbejder med Gul og Gratis

Få flere lånetilbud til dit bilkøbNu behøver du kun at udfylde en enkelt ansøgning for at modtage lånetilbud fra flere banker.

Udover at du sparer en masse tid, så ender du i mange tilfælde også med at spare en del penge.

Vi har allerede hjulpet over 200.000 danskere, så vi kan helt sikkert også hjælpe dig.

LÅN PENGE
SAMLELÅN
Lånebeløb
130.000 kr
10.000 kr
500.000 kr
Løbetid
-
12 år
+
Forventet månedlig ydelse*
1.364
kr
* ved 7% deb. rente. Priseks.: Samlet kreditbeløb 130.000 kr. Var. deb. rente 3,60 - 20,95%. ÅOP 4,11 - 21,77%. Etb. omk. 3.900 kr. Samlet tilbagebetalingsbeløb 167.258 - 260.000 kr. Løbetid 1-15 år.
Email
Ja, LendMe må kontakte mig via elektronisk post (e-mail og sms) med markedsføring af finansielle produkter og relaterede tjenesteydelser samt nyhedsbrev.
Næste
Gratis & uforpligtende

Derfor skal du vælge LendMe

  • Du sparer penge
  • Du sparer tid
  • Du er i sikre hænder
  • Du får personlig betjening
  • Det er 100% gratis og uforpligtende
Sidst opdateret: 9. november 2023 | Læsetid: 1 minutter

De fleste er nok enige i, at det er dyrt at købe bil i Danmark. Afgiften er høj, så selvom du kun er på udkig efter en brugt bil, så er prisen høj.

Derfor har mange også behov for at låne penge i forbindelse med bilkøbet.

Ifølge en rapport af Bilbasen bliver der handlet ca. 560.000 brugte biler i Danmark om året. 6 ud af 10 køber biler i prisklassen 100.000 - 300.000 kr., hvilket for de fleste er mere end, hvad man lige har stående på bankbogen.

Derfor er der som sagt også mange, der vælger et billån, når drømmebilen skal betales.

Hos LendMe har vi gjort det nemt for dig at indhente tilbud fra flere anerkendte banker helt gratis og uforpligtende. Du udfylder blot en enkelt ansøgning, som vi sender ud til alle de banker, vi samarbejder med. Bankerne behandler hver især din ansøgning og vender tilbage med et tilbud, såfremt de ønsker at tilbyde dig et lån.

Du får præsenteret alle dine personlige tilbud, så du nemt og hurtigt kan sammenligne dem, og herefter vælge det bedste.

Eksempler på lånetilbud
Her kan du se et eksempel på, hvordan dine lånetilbud bliver præsenteret

Hos LendMe hjælper vi hver måned tusindvis af danskere med at indhente personlige lånetilbud i forbindelse med bilkøb. Netop formålet “bilkøb” er i top 3 over det, som danskerne ønsker at låne penge til.

Når du indhenter og sammenligner flere lånetilbud, finder du hurtigt ud af, at der kan være mange penge at spare. Hos LendMe ser vi, at brugerne i gennemsnit sparer 12.500 kr. ved at vælge det billigste lånetilbud.

Så hvis du har behov for at låne penge til dit bilkøb, så gør dig selv den tjeneste at indhente flere tilbud, så du ikke ender med at betale for meget.