Ansøg her

Resurs Bank lån

Sammenlign tilbud på lån fra flere bankerFem grunde til få tilbud fra Resurs Bank via os:

Du sparer penge - i gennemsnit 18.000 kroner

Du sparer tid - 18 lånetilbud med én ansøgning

✓ Du er i sikre hænder - Vi passer på dine oplysninger

✓ Du får personlig betjening, hvis du har spørgsmål

✓ Det er 100% gratis og uforpligtende at ansøgeTre grunde til få tilbud fra Resurs Bank via os:

Du sparer penge - i gennemsnit 18.000 kroner

Du sparer tid - 18 lånetilbud med én ansøgning

✓ Det er 100% gratis og uforpligtende at ansøge

LÅN PENGE
SAMLELÅN
Lånebeløb
130.000 kr
10.000 kr
500.000 kr
Løbetid
-
12 år
+
Forventet månedlig ydelse*
1.364
kr
* ved 7% deb. rente. Priseks.: Samlet kreditbeløb 130.000 kr. Var. deb. rente 3,60 - 20,95%. ÅOP 4,11 - 21,77%. Etb. omk. 3.900 kr. Samlet tilbagebetalingsbeløb 167.258 - 260.000 kr. Løbetid 1-15 år.
Email
Ja, LendMe må kontakte mig via elektronisk post (e-mail og sms) med markedsføring af finansielle produkter og relaterede tjenesteydelser samt nyhedsbrev.
Næste
Gratis & uforpligtende
Sidst opdateret: 3. maj 2024 | Læsetid: 2 minutter

Gennem vores ansøgningsskema ansøger du om lån hos Resurs Bank uden at stille værdier i pant for lånet. Du kan låne fra 10.000 kroner og helt op til 400.000 kroner, og du bestemmer selv, hvad du bruger pengene på.

Du får et personligt lånetilbud, så dine omkostninger afhænger af dit låns størrelse og løbetid, samt hvordan Resurs Bank vurderer din økonomi.

Lån penge via os, hvor du får tilbud fra Resurs Bank og 15 andre banker. Det betyder, at du nemt kan sammenligne priser og vælge det lån, du foretrækker.

Det er gratis og uforpligtende at få et tilbud gennem os.

Indhent og sammenlign tilbud på lån
Få tilbud fra forskellige banker og find det billigste lån

Resurs Bank hjælper dig også, hvis du ønsker at få gældet samlet i et lån.

Med et samlelån sparer du både penge, fordi du får en lavere rente og færre gebyrer, men du får også overblikket tilbage, fordi din gæld ikke er spredt hos forskellige långivere.

Det giver blandt andet plads i budgettet, men gør det også langt nemmere at komme af med din gæld.

De fleste sparer mere end 1000 kroner om måneden efter de har samlet deres gæld. Og de fleste banker hjælper samtidig med at indfri dine lån.

Du kan også få tilbud på billån via Resurs Bank.

Lån op til 300.000 kroner til lige den type bil, som du ønsker.

Banken stiller samtidig ikke nogle krav til bilen, hvilket betyder, at du kan låne til en ny bil, en brugt bil, tage et grønt billån eller noget helt fjerde.

Det tager kun få minutter at ansøge om lån, og du får svar fra Resurs Bank og 14 andre med kun én ansøgning.

Vores låneberegner hjælper dig med at få et indblik i, hvad det koster at låne penge - inden du laver din ansøgning.

Det gør dig i stand til at finde den rigtige løbetid på dit lån, så den månedlige ydelse passer til din økonomi.

Låneberegneren fungerer til alle slags lån, hvilket gør den til et glimrende sted at starte. Og når du har fundet den rigtige pris, kan du starte din ansøgning.

Når din ansøgning er færdig, får du svar fra bankerne indenfor en time.

Du skal være fyldt 18 år og enten være i arbejde eller pensioneret for at låne penge hos Resurs Bank. Derudover må du heller ikke være langtidssygemeldt.

Resurs Bank anvender eSKAT til at vurdere din økonomi. Derfor behøver du ikke at sende din seneste lønseddel og årsopgørelse for at modtage et tilbud fra Resurs Bank hos os.

Resurs Bank er en svensk bank, som blev grundlagt i 1977. Resurs Banks kerneforretning er rettet mod samarbejdspartnere i detail- og e-handlen og et voksende antal privatkunder, som tilbydes tilpassede finansieringsløsninger inden for lån, kredit og forsikring. Banken har hovedkontor i Sverige, men har filialer i Danmark, Norge og Finland.

Resurs er en af Nordens hurtigst voksende nichebanker. De beskæftiger over 730 medarbejdere og har en kundebase på mere end 5 millioner privatkunder i hele Norden.

 • Hovedkontor: Sverige, Ekslingan 9, Väla Norra, Helsingborg
 • Kontor i Danmark: Ja
 • Type: Internetbank
 • Kunder: 5.000.000+
 • Ansatte: 730
 • Ansatte i Danmark: 100+
 • Kontakt dansk kundeservice: tlf.: 39 13 16 00 / mail@resurs.dk

Historien om Resurs Bank

 • 1977: Thomas Paulson grundlægger Resurs Radio & TV i Domsten uden for Helsingborg.
 • 1984: Resurs lancerer konceptet ”Rentefrit”, hvor kunder får mulighed for at betale deres køb af over tid. I løbet af 80’erne udvider Resurs og begynder at samarbejde med andre detailhandler og bliver dermed et egentligt finansieringsselskab.
 • 2014: Resurs Bank opkøber det danske finansieringsselskab Dan-Aktiv A/S og udvider dermed tilstedeværelsen i Danmark kraftigt.
 • 2016: Resurskoncernen børsnoteres på Nasdaq Stockholm som Resurs Holding AB

I dag Resurs Bank har kontorer i Sverige, Norge, Finland og Danmark. De er markedsledende inden for betalingsløsninger i detail- og e-handel i Sverige og hurtigtvoksende i Danmark.

Resurs Bank har omkring 1.200 tilknyttede kæder i Norden og 35.000 butikker. Dermed har Resurs Bank en solid kundebase på over 5 millioner privatkunder i Norden.

FAQ
A: Resurs Bank er en del af Resurskoncernen, der er oprettet i 1977, men som i dag opererer i hele Norden. Resurskoncernen består af Solid Forsikring og Resurs Bank. Koncernen opretter Resurs Bank i 2001, og banken har nu en kundebase på mere end 5 millioner privatkunder i hele Norden
A: Et lån hos Resurs varierer efter lånetype, lånebeløb, løbetid og kreditvurdering. Et forbrugslån kan for eksempel have en variabel debitorrente på mellem 4,99 og 15,54%, ÅOP på mellem 8,46 og 24,21%, etableringsomkostninger på mellem 4,99 og 5,99% af lånebeløbet og en månedligt administrationsgebyr på 29 kroner. Udfyld vores ansøgningsskema og se, hvad Resurs Bank og 15 andre banker tilbyder dig
A: Resurs Bank tilbyder et privatlån uden sikkerhed på mellem 10.000 og 300.000 kroner. Derudover tilbyder de et samlelån på mellem 10.000 og 300.000. Du får mulighed for at få et tilbud fra Resurs Bank på under på et par timer, hvis du udfylder en ansøgning hos os