Få op til 16 tilbud her

Facit Bank er første nye bank i 2022

Vi byder velkommen til Facit Bank, som nu er en del af Danmarks største sammenligningsplatform. Dermed bliver din chance for at finde det billigste lån større, da du nu får mulighed for at få tilbud fra en bank mere.

Sidst opdateret: 4. december 2023 | Læsetid: 1 minutter

For første gang i år præsenterer vi en ny bank, og det er helt sikkert én, som du af omveje kender.

Den nye bank er nemlig Facit Bank, der er ejet af folkene bag L'EASY.

Du får dermed muligheden for at modtage tilbud fra dem, når du blot udfylder en ansøgning gennem os.

Det øger din chance for at finde det billigste lån, da en bank mere nu gennemgår din ansøgning og kan komme med tilbud.

Få tilbud fra flere banker
Du udfylder én ansøgning og kan få op til 16 tilbud

Facit Bank er en dansk bank, der har hovedkontor i Odense. De er oprettet i 2019, og de tilbyder både indlån og forbrugslån til privatkunder.

Banken ejes af af Niels Thorborg gennem selskabet 3C Holding, der blandt andet også står bag L'EASY. I banken er der omkring 40 ansatte.

Facit Bank fokuserer på at give dig den mest attraktive rente, og derfor vælger de ikke at bruge udgifter på filialer. Det betyder, at du kan klare alt hurtigt og nemt online.

Facit Bank tilbyder privatlån og samlelån. Når du laver en ansøgning gennem os, kan vi hjælpe dig med at indhente tilbud for helt op til 500.000 kroner.

Du skal minimum være fyldt 21 år, før Facit Bank kan tilbyde dig et lån. Derudover må du ikke være registreret i Debitor Registret eller RKI, du skal kunne dokumentere dine indtægter og kunne skrive under med NemID.