Ansøg her

Billige forbrugslån

Få det billigste forbrugslån gratis og uforpligtendeFem grunde til få billige forbrugslån via os:

Du sparer penge - i gennemsnit 18.000 kroner

Du sparer tid - 18 lånetilbud med én ansøgning

✓ Du er i sikre hænder - Vi passer på dine oplysninger

✓ Du får personlig betjening, hvis du har spørgsmål

✓ Det er 100% gratis og uforpligtende at ansøgeTre grunde til få billige forbrugslån via os:

Du sparer penge - i gennemsnit 18.000 kroner

Du sparer tid - 18 lånetilbud med én ansøgning

✓ Det er 100% gratis og uforpligtende at ansøge

LÅN PENGE
SAMLELÅN
Lånebeløb
130.000 kr
10.000 kr
500.000 kr
Løbetid
-
12 år
+
Forventet månedlig ydelse*
1.364
kr
* ved 7% deb. rente. Priseks.: Samlet kreditbeløb 130.000 kr. Var. deb. rente 3,60 - 20,95%. ÅOP 4,11 - 21,77%. Etb. omk. 3.900 kr. Samlet tilbagebetalingsbeløb 167.258 - 260.000 kr. Løbetid 1-15 år.
Email
Ja, LendMe må kontakte mig via elektronisk post (e-mail og sms) med markedsføring af finansielle produkter og relaterede tjenesteydelser samt nyhedsbrev.
Næste
Gratis & uforpligtende
Sidst opdateret: 3. maj 2024 | Læsetid: 7 minutter

De fleste banker tilbyder forbrugslån uden sikkerhed, uanset om du er kunde i forvejen, eller blot leder efter et sted at låne penge.

Derfor er det en rigtig god ide, at du sammenligner tilbud fra mange forskellige banker for at finde den bedste pris på dit lån.

Vi gør det nemt for dig både at indhente og sammenligne tilbud fra en lang række anerkendte banker.

Sådan gør du:

Det er gratis at indhente tilbud på lån, så hvis du blot er nysgerrig på, hvad det koster at låne, så kan du nemt tjekke det via os.

Du laver blot en ansøgning via vores ansøgningsskema, og så indhenter vi tilbud fra op til 16 banker.

Det er nemt, hurtigt og ikke mindst helt sikkert at få lånetilbud på forbrugslån via os.

Find et billigt forbrugslån
Få op til 16 tilbud fra forskellige banker med én ansøgning

Du kan bruge vores låneplatform lige efter dit behov.

Måske er du bare nysgerrig på, hvor meget du kan låne eller måske står du med en regning, der skal betales hurtigst muligt.

Uanset hvad, får du landets bedste service. Vi har over 2800 femstjernede anmeldelser på Trustpilot og Google, fordi vi leverer god service til alle brugere.

Anmeldelser af billige forbrugslån

Du kan læse mange flere anmeldelse af os på Trustpilot egen hjemmeside eller i Google.

Hvis du ønsker at få lånetilbud kan du færdiggøre en ansøgning på få minutter, så du får lynhurtigt et unikt overblik over dine muligheder.

Det er samtidig gratis og uforpligtende at ansøge om lån, så leder du efter den billigste lånemulighed, skal du blot oprette din ansøgning.

Få nemt og sikkert tilbud på lån
Sammenlign tilbud fra 16 forskellige banker

Det er generelt ikke muligt at sige noget om, hvilken bank der udbetaler de billigste lån.

Hver bank har deres egen måde at vurdere på, hvilket betyder, at du kan få vidt forskellige tilbud på lån fra forskellige banker.

De fleste banker har en minimumsrente og en maksimumsrente, og du får tilbudt en rente alt efter bankens kreditvurdering af dig.

Vi har lavet en gennemgang, hvor vi kiggede på bankernes medianpriser, som er det tal, der er lige i midten af det billigste og dyreste lån.

Tabel over billige forbrugslån fra en lang række banker

Grafen viser ikke bankernes gennemsnitlige rente, så selvom nogle banker er placeret bedre end andre, er det umuligt at sige, hvilken bank der er billigst for dig.

Til gengæld viser den, at der er stor forskel på priserne, hvorfor det er en rigtig god ide at undersøge markedet grundigt, inden du låner.

Mange er mest trygge ved at få tilbud fra deres egen bank, men det er synd, fordi det er ingen garanti for, at du får det billigste lån.

Banker er virksomheder

Bankerne prissætter deres lån forskelligt, hvilket betyder, at nogle banker generelt har en lavere rente, men typisk også er mere kritiske i deres kreditvurdering.

Det er egentlig bare bankernes måde at drive forretning på, men det betyder også, at selvom en bank har lave renter, så er det ikke sikkert, at alle kan få et lån i banken.

Du kan med andre ord ikke være sikker på, hvor du lige præcis får det billigst mulige lån med mindre du rent faktisk undersøger dine muligheder.

Eneste forskel er prisen

Uanset om du låner penge i din egen bank eller en anden bank, så er det det samme produkt, du får.

Den eneste forskel er, at du det ene sted skal betale mere end det andet. Hvilket der absolut ikke er nogen grund til.

Det er derfor en rigtig god ide, at du både får tilbud fra din egen bank og tilbud fra andre banker for at se, hvor du finder det billigste lån.

Det er vigtigt at sige, at definitionen på et billigt forbrugslån selvfølgelig er individuel. Prisen på lånet er måske billig i din optik, hvor andre synes det er dyrt.

Generelt er renten på forbrugslån højere end på eksempelvis boliglån og billån. Det skyldes, at bankerne ikke har sikkerhed i et forbrugslån, som de har i form af pant i bolig eller bil.

Hvis du ikke betaler af på lånet, kan banken kræve boligen eller bilen solgt. Det vil sige, at risikoen for at låne dig pengene er mindre.

Din økonomi er vigtig

Du bør også have in mente at prisen på lån afhænger af, hvem der ansøger. Bankerne kigger på flere ting, når de skal fastsætte prisen på lånet.

De kigger blandt andet på din indtægt, dine udgifter, eventuel eksisterende gæld og dit rådighedsbeløb.

Har du en lille indtægt og et lille rådighedsbeløb, er chancerne for et billigt forbrugslån mindre, end hvis du har stort rådighedsbeløb.

Risikoen er mindre, hvis bankerne vurderer, at der er luft nok i dit rådighedsbeløb til at betale af på et lån.

Når du leder efter det billigste forbrugslån på markedet, skal du huske, at forbrugslån ikke fungerer ligesom mælk og nye danske kartofler.

Du vil ikke opleve, at Bank A holder januarudsalg på forbrugslån og du derfor kan få markedets laveste rente.

Det er ikke sådan, lån fungerer.

Undersøg markedet grundigt

Du finder kun det billigste forbrugslån, når du ansøger hos mange forskellige banker og sammenligner dine tilbud på lån.

Der er mange måder at søge lån på. Du kan for eksempel fysisk holde møder med murstensbanker, hvor du møder op til et aftalt tidspunkt og møder en kunderådgiver.

Det er en lang proces.

Du kan også søge hos hver enkelt bank online. Du skal udfylde en låneansøgning hos hver bank, hvorefter du kan sammenligne vilkår og priser med hinanden

Det er en besværlig proces.

Få flere tilbud

Du bør i stedet ansøge hos en låneformidler, der giver dig mulighed for at udfylde én ansøgning, som bliver sendt afsted til en masse banker samtidig.

De banker vender så tilbage til dig, når de har et tilbud. Herfra kan du sammenligne tilbud med hinanden.

Det er en hurtig og effektiv proces, som gør det muligt at sammenligne tilbud på lige vilkår hos mange forskellige banker samtidig.

Men i sidste ende er det op til dig at vurdere, om det er et billigt forbrugslån du er blevet tilbudt. Nogle synes at en rente på 8% er dyr, mens andre synes det er billigt.

Som sagt er der flere ting, der spiller ind, når banken fastsætter prisen på dit forbrugslån.

Men du kan godt gøre noget selv for at øge chancerne for at blive godkendt til lånet, men også for at blive tilbudt et billigt forbrugslån.

En højere indtægt vil kunne hjælpe dig på rette vej, men det er de færreste, som bare lige går ud og øger deres indtægt.

Du kan garanteret godt optimere på dine udgifter, spare nogle penge og dermed få et større rådighedsbeløb.

Overvej at samle dine lån

Hvis du har flere forbrugslån hos forskellige långivere, kan du med fordel samle forbrugslån i et samlet lån. Det vil resultere i færre udgifter og igen flere penge til rådighed hver måned.

Når du samler forbrugslån, vil du også opleve at få et større overblik over din gæld, fordi du kun har én månedlig udgift til dine lån.

Søg sammen

Hvis du vælger at ansøge om et forbrugslån sammen med en anden - eksempelvis din partner - øger du også chancerne for at få et billigt forbrugslån.

Når I er to, som søger, er der også to indtægter til at betale lånet tilbage. Det betyder igen, at banken løber en mindre risiko, og derfor er villig til at tilbyde en bedre rente på lånet.

Det er også en rigtig god ide at søge gennem en erfaren låneformidler, der samarbejder med flere banker.

Når du søger direkte hos hver enkelt bank, er de ikke i direkte konkurrence med andre banker. Det kan have en indflydelse på den rente, som du bliver tilbudt.

Banker er virksomheder, og de ved, at når de er i direkte konkurrence med andre banker, gælder det om at kunne tilbyde det billigste forbrugslån.

Uanset hvordan din økonomi er, og hvorvidt du søger selv eller sammen med en, er der én ting, som du altid skal huske.

Når du skal finde det billigste forbrugslån, skal du altid huske at indhente flere tilbud, som du kan sammenligne.

Der kan nemlig være rigtig stor prisforskel fra bank til bank. Hvis du kun indhenter tilbud fra én bank, minimerer du chancerne for at finde det billigste forbrugslån markant.

Vi indhenter lånetilbud fra flere anerkendte banker. Alt du behøver at gøre, er at udfylde en enkelt ansøgning, så hjælper vi dig med at finde det billigste forbrugslån.

Få op til 16 tilbud på forbrugslån
Sammenlign priser og vilkår og vælg det bedste tilbud
FAQ
A: Renten starter helt ned på 3.6%, når du søger om billige forbrugslån via os.

Du har mulighed for at få tilbud fra op til 16 forskellige banker, så du nemt kan sammenligne dine tilbud og vælge det bedste.

Har du brug for assistance, så hjælper vi dig også igennem hele processen.
A: Der kan være stor forskel i prisen fra bank til bank, men også fra person til person.

Lånetilbud er altid personlige, og derfor er det billigste lån for dig ikke nødvendigvis det billigste lån for din nabo.

For at finde det billigste lån, skal du indhente tilbud fra så mange banker som muligt, så du har et overblik.

Vi har Danmarks største portfølje af anerkendte banker, og du kan derfor få svar på, hvilket lån der er billigst for dig indenfor få minutter.

Mere om forbrugslån