Tilbage til ansøgningen

Billigste forbrugslån

Få gratis tilbud på billige forbrugslånFå tilbud på forbrugslån fra 14 forskellige banker med én ansøgning.

Du sammenligner nemt priser og vilkår, og vælger det bedste tilbud.

Du kan låne op til 500.000 kroner, og bruge pengene til lige det, du vil.

Det tager fem minutter at ansøge, og du får svar fra alle banker indenfor en time.

Find nemt, hurtigt og sikkert det billigste forbrugslån

LÅN PENGE
SAMLELÅN
Lånebeløb
130.000 kr
10.000 kr
500.000 kr
Løbetid
-
12 år
+
Forventet månedlig ydelse*
1.364
kr
* ved 7% deb. rente. Priseks.: Samlet kreditbeløb 130.000 kr. Var. deb. rente 3,60 - 20,95%. ÅOP 4,11 - 21,77%. Etb. omk. 3.900 kr. Samlet tilbagebetalingsbeløb 167.258 - 260.000 kr. Løbetid 1-15 år.
Email
Ja, LendMe må kontakte mig via elektronisk post (e-mail og sms) med markedsføring af finansielle produkter og relaterede tjenesteydelser samt nyhedsbrev.
Næste
Gratis & uforpligtende
Sidst opdateret: 17. juni 2021 | Læsetid: 4 minutter

Der kan være mange grunde til, at du har behov for at låne penge. Du er måske ramt ind i uforudsete udgifter, som du ikke har råd til at dække med din nuværende økonomi.

Det kan også være, at du og familien ønsker at tage afsted på drømmerejsen eller boligen trænger til at blive renoveret. Det kan også være, at du blot ønsker at låne lidt ekstra til at forkæle dig selv.

Mange vælger et forbrugslån, når de skal låne penge. Men hvordan finder du egentlig frem til det billigste forbrugslån?

Det giver jeg dig svar på her.

Find et billigt forbrugslån
Få op til 14 tilbud fra forskellige banker med én ansøgning

Det er vigtigt at sige, at definitionen af et billigt forbrugslån selvfølgelig er individuel. Prisen på lånet er måske billig i din optik, hvor andre synes det er dyrt.

Generelt er renten på forbrugslån højere end på eksempelvis boliglån og billån. Det skyldes, at bankerne ikke har sikkerhed i et forbrugslån, som de har i form af pant i bolig eller bil.

Hvis du ikke betaler af på lånet, kan banken kræve boligen eller bilen solgt. Det vil sige, at risikoen for at låne dig pengene er mindre.

Du bør også have in mente at prisen på lån afhænger af, hvem der ansøger. Bankerne kigger på flere ting, når de skal fastsætte prisen på lånet.

De kigger blandt andet på din indtægt, dine udgifter, eventuel eksisterende gæld og dit rådighedsbeløb.

Har du en lille indtægt og et lille rådighedsbeløb, er chancerne for et billigt forbrugslån mindre, end hvis du har stort rådighedsbeløb.

Risikoen er mindre, hvis bankerne vurderer, at der er luft nok i dit rådighedsbeløb til at betale af på et lån.

Når du leder efter det billigste forbrugslån på markedet, skal du huske, at forbrugslån ikke fungerer ligesom mælk og nye danske kartofler.

Du vil ikke opleve, at Bank A holder januarudsalg på forbrugslån og du derfor kan få markedets laveste rente.

Det er ikke sådan, lån fungerer.

Du finder kun det billigste forbrugslån, når du ansøger hos mange forskellige banker og sammenligner dine tilbud på lån.

Der er mange måder at søge lån på. Du kan for eksempel fysisk holde møder med murstensbanker, hvor du møder op til et aftalt tidspunkt og møder en kunderådgiver.

Det er en lang proces.

Du kan også søge hos hver enkelt bank online. Du skal udfylde en låneansøgning hos hver bank, hvorefter du kan sammenligne vilkår og priser med hinanden

Det er en besværlig proces.

Du kan også ansøge hos en låneformidler, der giver dig mulighed for at udfylde én ansøgning, som bliver sendt afsted til en masse banker samtidig.

De banker vender så tilbage til dig, når de har et tilbud. Herfra kan du sammenligne tilbud med hinanden.

Det er en hurtig og effektiv proces, som gør det muligt at sammenligne tilbud på lige vilkår hos mange forskellige banker samtidig.

Men i sidste ende er det op til dig at vurdere, om det er et billigt forbrugslån du er blevet tilbudt. Nogle synes at en rente på 8% er dyr, mens andre synes det er billigt.

Som sagt er der flere ting, der spiller ind, når banken fastsætter prisen på dit forbrugslån.

Men du kan godt gøre noget selv for at øge chancerne for at blive godkendt til lånet, men også for at blive tilbudt et billigt forbrugslån.

En højere indtægt vil kunne hjælpe dig på rette vej, men det er de færreste, som bare lige går ud og øger deres indtægt.

Men du kan garanteret godt optimere på dine udgifter, spare nogle penge og dermed få et større rådighedsbeløb.

Hvis du har flere forbrugslån hos forskellige långivere, kan du med fordel samle forbrugslån i et samlet lån. Det vil resultere i færre udgifter og igen flere penge til rådighed hver måned.

Hvis du vælger at ansøge om et forbrugslån sammen med en anden - eksempelvis din partner - øger du også chancerne for at få et billigt forbrugslån.

Når I er to, som søger, er der også to indtægter til at betale lånet tilbage. Det betyder igen, at banken løber en mindre risiko, og derfor er villig til at tilbyde en bedre rente på lånet.

Det er også en rigtig god ide at søge gennem en erfaren låneformidler, der samarbejder med flere banker.

Når du søger direkte hos hver enkelt bank, er de ikke i direkte konkurrence med andre banker. Det kan have en indflydelse på den rente, som du bliver tilbudt.

Banker er virksomheder, og de ved, at når de er i direkte konkurrence med andre banker, gælder det om at kunne tilbyde det billigste forbrugslån.

Sammenlign altid, når du skal finde det billigste forbrugslån

Uanset hvordan din økonomi er, og hvorvidt du søger selv eller sammen med en, er der én ting, som du altid skal huske.

Når du skal finde det billigste forbrugslån, skal du altid huske at indhente flere tilbud, som du kan sammenligne.

Der kan nemlig være rigtig stor prisforskel fra bank til bank. Hvis du kun indhenter tilbud fra én bank, minimerer du chancerne for at finde det billigste forbrugslån markant.

Vi indhenter lånetilbud fra flere anerkendte banker. Alt du behøver at gøre, er at udfylde en enkelt ansøgning, så hjælper vi dig med at finde det billigste forbrugslån.

Få op til 14 tilbud på forbrugslån
Sammenlign priser og vilkår og vælg det bedste tilbud
FAQ
A: Du finder det billigste forbrugslån ved at sammenligne forbrugslån fra flere banker. Når du sammenligner tilbud på tværs af banker, kan du vælge det billigste.
A: Det er en rigtig god ide at have en medansøger på din ansøgning, når du vil have et billigt forbrugslån. Derudover er faktorer som indkomst, størrelsen på dit rådighedsbeløb og din samlede gæld noget, som bankerne kigger på.

Mere om forbrugslån