Tilbage til ansøgning

Grønne lån

Overvejer du at investere i en grønnere bolig eller måske en elbil? Så er et grønt lån en mulighed for dig, så du bedst forbereder dig på fremtiden.

Udover at du mindsker dit eget CO2-aftryk, og derigennem sikrer en bedre verden for fremtidige generationer, så er der også gode penge at spare på den korte bane.

Vi giver dig et overblik over fordelene og hjælper dig med at finde det billigste grønne lån, hvis du udfylder vores ansøgningsskema.

16 forskellige banker gennemgår din ansøgning og giver svar hurtigt, så din grønne omstilling let kommer i gang.

LÅN PENGE
SAMLELÅN
Lånebeløb
130.000 kr
10.000 kr
500.000 kr
Løbetid
-
12 år
+
Forventet månedlig ydelse*
1.364
kr
* ved 7% deb. rente. Priseks.: Samlet kreditbeløb 130.000 kr. Var. deb. rente 3,60 - 20,95%. ÅOP 4,11 - 21,77%. Etb. omk. 3.900 kr. Samlet tilbagebetalingsbeløb 167.258 - 260.000 kr. Løbetid 1-15 år.
Email
Ja, LendMe må kontakte mig via elektronisk post (e-mail og sms) med markedsføring af finansielle produkter og relaterede tjenesteydelser samt nyhedsbrev.
Næste
Gratis & uforpligtende
Sidst opdateret: 3. maj 2024 | Læsetid: 3 minutter

Grønne lån er et energilån for dig, der lige nu leder efter det bedste og billigste lån, så du sparer på energien, bruger den mere effektivt eller helt skifter til udelukkende at bruge grøn energi i din hverdag.

Med et grønt lån hjælper vi dig på vej til at købe en grøn bolig, energirenovere din egen bolig eller købe en el- eller hybridbil.

Modsat mange af bankerne skal vi ikke godkende, hvilke grønne tiltag du ønsker at bruge pengene på, eller hvornår et eventuelt projekt skal være færdigt. Det er helt op til dig.

Størstedelen af bankerne stiller også krav til, at du er kunde hos dem, hvis du ønsker at optage grønne lån. Hos os udfylder du én ansøgning på op til 500.000 kroner, og så gennemgår 16 banker den.

Flere banker tilbyder efterhånden grønne lån med attraktive renter, hvis du er kunde hos dem. Det er meget godt for dig som låntager, fordi det øger din chance for at finde det bedste tilbud, når du gør dig klar til en grønnere fremtid.

Det langt klogeste, du kan gøre, er dog at indhente tilbud fra forskellige låneudbydere og ikke bare gå med det første tilbud fra din egen bank.

Det kan være uoverskueligt at kontakte flere banker, der hver især har mange skiftende krav og begreber, men hvis du ikke gør det, er det langt fra sikkert, at du får den bedste rente.

Derfor er det nemt og hurtigt, hvis du benytter dig af en online sammenligningstjeneste, der indsamler flere tilbud på dine vegne.

Vi tilbyder, at du blot behøver at udfylde én ansøgning for at få op til 16 tilbud fra forskellige banker. På den måde finder du ud af, hvor du får det billigste grønne lån.

Find det billigste grønne lån
Op mod 16 banker kigger på din ansøgning

Den grønne omstilling er nødvendig, hvis vi skal reducere den indflydelse, som vi mennesker har på miljø- og klimaforandringerne. Hvis du derfor ikke har pengene til energiforbedringer lige nu, er et grønt lån en løsning til at forbedre dit aftryk på kloden.

Men et grønt lån er ikke udelukkende noget, du skal gøre for de fremtidige generationer. Det er nemlig også noget, der sparer dig penge på kortere sigt.

En energirenovering af din bolig sparer dig for eksempel penge på din el- og varmeregning, samtidigt med at den øger din boligs værdi.

En grønnere bil er typisk også billigere at køre i, både når det kommer til månedligt forbrug og værkstedsregninger. Yderligere er gensalgsværdien højere end på benzin- og dieselbiler.

For at tilskynde den grønne omstilling er der flere tilskudsordninger og afgiftsfordele for dig, hvis du vælger at energirenovere din bolig eller købe en grøn bil.

Til energirenovering har du mulighed for at søge om tilskud gennem det offentlige. Her er der en pulje på 675 millioner kroner i 2021, som åbnes i årets første kvartal.

Den tildeles efter først til mølle-princippet, så du skal være hurtig, hvis du vil låne til din bolig. Derudover kan tilskuddet kun søges til din helårsbolig, og du skal selv stå som officiel ejer af bygningen.

Hvis du ønsker at købe en grøn bil, får du i de første par fordelen af en nedsat registreringsafgift. Der skal nemlig først betales fuld afgift fra 2023.

Bilen må dog ikke koste mere end 400.000 kroner, og det skal enten være en el- eller plugin hybridbil.

Du har mulighed for at få en pålydende rente på helt ned til 3,49%, hvis du ansøger om et grønt lån gennem os.

Det afhænger især af det ansøgte beløb, den ønskede løbetid og bankernes kreditvurdering af dig. I kreditvurderingen ser bankerne primært på indkomst, gæld og rådighedsbeløb.

Vi anbefaler, at du vælger en løbetid, så du tilbagebetaler lånet hurtigst muligt, men som tilgodeser dit rådighedsbeløb. På den måde holder du lettest dit månedlige budget.

Derudover kan du også vælge at tage en medansøger med på lånet, så du ikke er alene om at dele udgiften. Bankerne bliver oftest mere villige til at låne jer penge, og de kan tilbyde jer en bedre rente.

Hvad er den bedste rente, du kan få?
Udfyld vores ansøgning og sammenlign de indkomne tilbud