Ansøg nu

Indskudslån

Få flere tilbud på lån til indskudDerfor bør du få et indskudslån via LendMe:

Du sparer penge - i gennemsnit 18.000 kroner

Du sparer tid - 15 lånetilbud med én ansøgning

✓ Du er i sikre hænder - Vi passer på dine oplysninger

✓ Du får personlig betjening, hvis du har spørgsmål

✓ Det er 100% gratis og uforpligtende at ansøgeDerfor bør du få et indskudslån via LendMe:

Du sparer penge - i gennemsnit 18.000 kroner

Du sparer tid - 15 lånetilbud med én ansøgning

✓ Det er 100% gratis og uforpligtende at ansøge

LÅN PENGE
SAMLELÅN
Lånebeløb
130.000 kr
10.000 kr
500.000 kr
Løbetid
-
12 år
+
Forventet månedlig ydelse*
1.364
kr
* ved 7% deb. rente. Priseks.: Samlet kreditbeløb 130.000 kr. Var. deb. rente 3,60 - 20,95%. ÅOP 4,11 - 21,77%. Etb. omk. 3.900 kr. Samlet tilbagebetalingsbeløb 167.258 - 260.000 kr. Løbetid 1-15 år.
Email
Ja, LendMe må kontakte mig via elektronisk post (e-mail og sms) med markedsføring af finansielle produkter og relaterede tjenesteydelser samt nyhedsbrev.
Næste
Gratis & uforpligtende
Sidst opdateret: 26. januar 2022 | Læsetid: 2 minutter

At betale depositum eller indskud til en bolig kan hurtigt blive en dyr om gang. Specielt hvis du befinder dig i de større byer som eksempelvis København, Aarhus, Aalborg og Odense. Mange har brug for at låne penge til depositum, da beløbene hurtigt løber op i mange tusinde kroner.

Hvis du har brug for at låne til depositum, kan du med blot en enkelt ansøgning modtage tilbud fra flere banker. Du sammenligner dine tilbud og vælger det bedste. Herefter overfører banken pengene direkte til din konto.

Samtidig har du mulighed for at indfri dit lån til indskud, når du har lyst uden at det koster noget ekstra.

Det betyder, at hvis du ikke har betalt lånet af, når du fraflytter din bolig, kan du bruge hele eller dele af indskuddet til at betale lånet af.

Sammenlign tilbud fra op til 15 banker og lån penge til indskud med de bedste vilkår på markedet nemt, hurtigt og sikkert.

Find det billigste lån
Brug fem minutter på en gratis ansøgning og få overblik over dine muligheder

Et indskudslån er det samme, som et lån til depositum, som du kan få, når du skal flytte, og ikke har råd til at betale indskuddet til din nye lejlighed.

Du kan søge om indskudslån både hos din kommune eller hos en bank, men du skal være opmærksom på, at der er fordele og ulemper ved begge.

Der gælder noget helt klare regler for din indkomst og kommende husleje, når du søger indskudslån hos kommunen, mens et lån til boligindskud hos en bank ikke har de samme regler.

Der vil det i stedet være din økonomi, som banker kigger på for at vurdere, om du kan låne penge til indskud og til hvilken pris.

Indskudslån hos kommunen

Når du søger om et indskudslån hos kommunen, er der en lang række krav, som du skal opfylde for at komme i betragtning til at låne til et depositum.

Her er en eksempler på krav, hvis du skal søge hos kommunen:

  • Din husstand må maks have en samlet årsindkomst på 251.874 kr. i 2020
  • Huslejen må ikke være mere en halvdelen af årsindkomsten
  • Lejligheden skal være i et almennyttigt boligselskab eller alment byggeri
  • Du kan kun låne et beløb, der svarer til størrelsen på indskuddet

Hvis du ikke lever op til kravene, kan du i de fleste tilfælde ikke låne til depositum gennem kommunen.

Hvis du ikke lever op til kravene for at låne hos kommunen, kan du i stedet låne til et depositum hos en bank.

Her er der ikke nogle krav om maksindkomst, huslejeniveau eller boligtype, når du skal låne.

Hvis du låner til depositum gennem en bank, har du også mulighed for at låne til mere end blot selve indskuddet. Hvis du har brug for ekstra penge til for eksempel møbler, flytning eller andre udgifter, der kan være forbundet med at rykke i lejlighed, kan du blot søge om et højere beløb.

Når du låner hos din kommune, kan du i nogle tilfælde vente med at betale af på lånet, før der er gået fem år, hvilket ikke muligt hos nogle banker. Derudover er renten på et lån til depositum hos kommunen også typisk i den meget lave ende.

Aarhus kommune skriver på sin hjemmeside at renten ligger på 4,5%. Det er ikke sikkert, at banken kan tilbyde dig et indskudslån med det samme renteniveau.

Fordelen ved at låne til dit depositum hos banken er, at det er mere fleksibelt i forhold til, hvor meget du kan låne og hvad du må bruge lånet til.

Få op til 15 tilbud på lån til indskud
Sammenlign dine tilbud og vælg det billigste
FAQ
A: Et indskudslån er en lånetype, du kan søge om, hvis du skal flytte i lejlighed eller på et værelse, men mangler penge til at betale depositumet
A: Du kan søge om et indskudslån ved at ansøge hos banker, der tilbyder indskudslån. Du kan også søge hos den kommune, du bor i. Både du og din kommende bolig skal dog opfylde en række krav, hvis du søger hos kommunen

Når du spørger, svarer vi

Snak med en fra vores kundeservice

70 60 62 62

Vi har åben alle hverdage kl. 10:00 - 16:00

Ellers kan du få svar på de oftest stillede spørgsmål i vores FAQ