Betaler du for meget for dit lån

Du har måske allerede et eller flere lån, som du betaler af på og har gjort det i lang tid. Men har du nogensinde undersøgt, hvorvidt du kan spare penge ved at indhente tilbud fra andre banker og samle alle dine dyre smålån i et større lån?

Afspil Video

Der kan være mange penge at spare

Hos Lendme har vi lavet en opgørelse over, hvor meget vores brugere sparer ved at indhente tilbud på lån fra flere banker. Udover at spare en masse tid ved kun at skulle udfylde én ansøgning, så sparer de i gennemsnittet omkring 10.000 kr. Besparelsen er opgjort som forskellen på det lån de accepterer og det dyreste lånetilbud de har fået.

#1 Yderligere besparelse på nuværende og nye lån

Udover besparelsen på de lånetilbud, Lendme indhenter, kommer den besparelse brugeren opnår ved eksempelvis at samle flere mindre lån eller dyrere lån os en ny kreditor.

#2 Mange får ikke selv indhentet flere lånetilbud

Selvom der er rigtigt mange penge at spare, så viser en undersøgelse foretaget af Lendme, at låntagere meget sjældent får indhentet lånetilbud fra flere banker. Det er uanset, om de er på jagt efter et nyt lån, eller blot ønsker at undersøge, hvorvidt de kan få en billigere rente end den de allerede betaler. En af årsagerne skyldes nok, at brugeren selv har skullet ansøge hos hver enkelt bank og efterfølgende forsøge at sammenligne tilbuddene.

#3 Du sparer meget på store lån

Ikke overraskende viser vores data, at de store besparelser specielt ses på de større lån. Eksempelvis har brugere som har ansøgt og optaget lån i størrelsen 60.000 - 150.000 kr., sparet alt lige fra 10.000 kr. til langt over 50.000 kr. for det samme lånebeløb med sammen løbetid. Det er ret mange penge du sparer, ved at benytte en tjeneste som Lendme, der indhenter mere end et tilbud til dig.

Men det er ikke kun på de store beløb, at vi ser store forskelle i tilbuddene fra bankerne. Derfor bør du uanset lånestørrelsen overveje, om det ikke er en god ide at sammenligne lånetilbud inden du optager et lån, eller jævnligt undersøger om du ikke kan betale mindre for de lån, du allerede har.

#4 Lendme har gjort det nemt

De tilbud du modtager finder du på lendme.dk under “Min Side”. Her kan du nemt og overskueligt sammenligne dem og vælge det bedste lån. Herefter udbetaler banken pengene til din konto med det samme.

På baggrund af ovenstående tal, anbefaler vi, at du bruge nogle minutter på at undersøge, hvorvidt du betaler for meget for dit nuværende lån. Heldigvis har Lendme gjort det nemt for dig. Du behøver nemlig kun at udfylde en låneansøgning for at modtage konkrete tilbud fra flere banker, det er helt uforpligtende og helt gratis.