Betaler du for meget for dit lån

Du har måske allerede et eller flere lån, som du betaler af på og har gjort det i lang tid. Men har du nogensinde undersøgt, hvorvidt du kan spare penge ved at indhente tilbud fra andre banker og samle alle dine dyre smålån i et større lån?

Sidst opdateret: 9. november 2023 | Læsetid: 2 minutter

Hos LendMe har vi lavet en opgørelse over, hvor meget vores brugere sparer ved at indhente tilbud på lån fra flere banker. Udover at spare en masse tid ved kun at skulle udfylde én ansøgning, så sparer de i gennemsnittet omkring 12.500 kr. Besparelsen er opgjort som forskellen på det lån de accepterer og det dyreste lånetilbud de har fået.

Ansøg om lån
Udfyld kun én låneansøgning og modtag lånetilbud fra flere banker. Helt gratis og uforpligtende

Udover besparelsen på de lånetilbud, LendMe indhenter, kommer den besparelse brugeren opnår ved eksempelvis at samle flere mindre lån eller dyrere lån os en ny kreditor.

Selvom der er rigtigt mange penge at spare, så viser en undersøgelse foretaget af LendMe, at låntagere meget sjældent får indhentet lånetilbud fra flere banker. Det er uanset, om de er på jagt efter et nyt lån, eller blot ønsker at undersøge, hvorvidt de kan få en billigere rente end den de allerede betaler. En af årsagerne skyldes nok, at brugeren selv har skullet ansøge hos hver enkelt bank og efterfølgende forsøge at sammenligne tilbuddene.

Ikke overraskende viser vores data, at de store besparelser specielt ses på de større lån. Eksempelvis har brugere som har ansøgt og optaget lån i størrelsen 60.000 - 150.000 kr., sparet alt lige fra 10.000 kr. til langt over 50.000 kr. for det samme lånebeløb med sammen løbetid. Det er ret mange penge du sparer, ved at benytte en tjeneste som LendMe, der indhenter mere end et tilbud til dig.

En gruppe venner der hopper

Men det er ikke kun på de store beløb, at vi ser store forskelle i tilbuddene fra bankerne. Derfor bør du uanset lånestørrelsen overveje, om det ikke er en god ide at sammenligne lånetilbud inden du optager et lån, eller jævnligt undersøger om du ikke kan betale mindre for de lån, du allerede har.

Uanset om du har brug for hjælp til at tjekke renten på dit lån, eller ønsker at finde et lån med en lav rente. Så hjælper LendMe dig.

Vi er en uafhængig platform, der kæmper for gennemsigtighed på det danske lånemarked. Vi mener nemlig, at alle har ret til fuld gennemsigtighed i et komplekst lånemarked.

Vi indhenter og sammenligner personlige lånetilbud fra flere anerkendte banker. Du skal blot udfylde en enkelt låneansøgning, og så hjælper vi dig med at få det nødvendige overblik. Herefter vælger du selv det bedste lånetilbud med ro i maven.