Tilfredse brugere er vores forretning

Udfyld en enkelt ansøgning og få tilbud på forbrugslån som alternativ til et kreditlån

Lad LendMe få bankerne til at konkurrere om at finde et billigt lån til dig, så du kan få et alternativ til et kreditlån.

Ansøg gratis
Ansøg gratis

Udfyld én ansøgning når du skal låne penge, så indhenter vi et individuelt tilbud fra bankerne

Tilbud på lån
Modtag tilbud

Du modtager lånetilbud fra bankerne, og du kan nu vælge det tilbud, der passer dig bedst 

Vælg det bedste lån
Vælg det bedste lån

Du er ikke forpligtet til noget, før du sender de underskrevne lånedokumenter til banken 

DIN TRYGHED

LendMe har som formål at hjælpe danske låntagere med at finde de bedste lån. Det er sikkert, enkelt og gratis.

Ansøg nu

Sikkert

Sikkert

Vi garanterer, at dine data altid behandles sikkert og fortroligt. Vi sender og modtager al data krypteret, og opdaterer løbende vores systemer for at opnå den højeste datasikkerhed.

Enkelt

Enkelt

Det er nemt og hurtigt at søge om lån gennem LendMe. Udfyld vores ansøgning her på siden, så håndterer vi resten. Vi holder dig underrettet pr. mail og SMS.

Gratis

Gratis

Der er ingen omkostninger forbundet med at søge om lån gennem LendMe. Også selv hvis du vælger ikke at gøre brug af de tilbud, du får. God fornøjelse.

Vi blogger om lån og finans

Læs vores seneste tre blogindlæg om lån og privatøkonomi.

KREDITLÅN

På denne side præsenterer vi, hvad et kreditlån er. Formålet er at skabe kendskab til kreditlån og give et overblik over, hvilke muligheder, der findes på markedet. Vi forklarer blandt andet, hvad forskellen på en kassekredit og et forbrugslån er, da det er relevant at vide, hvis du overvejer at søge om et kreditlån. Derudover fortæller vi dig, om hvilke omkostninger, der kan komme i forbindelse med et kreditlån.

Hvis du overvejer at søge om et kreditlån, eller blot ønsker at få mere information om emnet, er du derfor kommet til det rette sted. Vi guider dig nemlig igennem alt, hvad du skal vide om kreditlån.

HVAD ER ET KREDITLÅN?

Et ’kreditlån’ er et overbegreb, der kan dække over flere låntyper. Når man taler om kreditlån taler man oftest om mindre og mellemstore lån i størrelsesordenen 5.000-50.000 kroner. Dog kan disse lån også være højere alt efter, hvilken økonomi man har. Et kreditlån kan derfor godt gives til beløb, der er højere end 50.000 kr.

Typisk gives kreditlån af danske banker enten i form af et forbrugslån eller i form af en kassekredit. Hvilket lån der er bedst for dig, afhænger i høj grad af din daglige økonomi og hvad du har tænkt dig at bruge pengene til.

FORSKELLEN PÅ EN KASSEKREDIT OG ET FORBRUGSLÅN

Når man skal låne penge, er det vigtigt at vide, hvilket slags lån der er mest hensigtsmæssigt at optage. Når det gælder et kreditlån, er dette ekstra vigtigt. Derfor vil vi kort forklare, hvad forskellen er på henholdsvis en kassekredit og et forbrugslån.

Kassekreditter:

En kassekredit er grundlæggende en aftale imellem dig og din bank om at du gerne må bruge flere penge, end der står på din konto. Når du bruger flere penge end du har på din konto, laver du et overtræk, som du skal betale renter af. Renterne er aftalt på forhånd imellem dig og din bank. Med en kassekredit betaler du kun renter af de penge, som du trækker over så at sige.

Der er i modsætning til andre lån heller ikke nødvendigvis en fast aftale om, hvornår du skal have betale pengene tilbage. Der vil i stedet bare blive tilskrevet flere renter til din kassekredit.

En kassekredit kan dog være en rigtig god løsning, hvis du løbende har et behov for at bruge (lidt) flere penge end du lige har stående på din konto på nuværende tidspunkt.

Kassekreditter er derfor blandt andet meget udbredt blandt unge imellem 18-25 år. Men personer der er, over 25 år kan også have en stor fordel af at have en kassekredit på højere beløb.

FORBRUGSLÅN:

Modsat en kassekredit så er et forbrugslån, ligesom ordet kreditlån, et overbegreb for et lån som optages med henblik på privat forbrug. Det kan derfor være forbrug til både køb af en rejse, en ny bil eller til noget helt tredje.

Her er det helt op til den enkelte at afgøre, hvad pengene skal bruges på. Modsat en kassekredit, så optager man dog med et forbrugslån ét stort beløb, som skal betales tilbage inden for en fastsat periode. Dette kaldes lånets løbetid.

Et forbrugslån kan variere fra f.eks. 25.000 kroner og helt op til f.eks. 500.000 kroner. Løbetiden kan ligesom beløbet variere tilsvarende. Et større forbrugslån kan godt have en løbetid på helt op til 10 år.

UNDGÅ AT TAGE FOR SMÅ LÅN

Selvom kreditlån oftest består af mindre lån, så vil vi her hos LendMe anbefale jer at lade være med at tage alt for små lån.

I dag har mange en tendens til at optage flere små lån. Dette medfører dog en lang række udfordringer. Det mest presserende er, at de mange små lån ofte har en meget kort tilbagebetalingstid, samt nogle meget høje renter. Dette er kendetegnene ved et kviklån.

Der er ikke noget i vejen med at låne penge i form af et kviklån. Dette er dog ofte et langt dyrere alternativ, når man sammenligner med andre låneformer.

Så hvis du står og skal låne et mindre beløb, kan det i mange tilfælde bedre betale sig for dig at oprette en kassekredit eller at låne pengene i en bank, da renterne vil være lavere og løbetiden længere.

SÅDAN VÆLGER DU DET BEDSTE LÅNETILBUD

Før du ansøger om et kreditlån, vil vi anbefale dig at gøre dig nogle grundige overvejelser omkring, hvad du skal bruge dine penge til.

Via LendMe har du mulighed for at indhente op til 7 uforpligtende lånetilbud. Alle banker har nogle særlige fokusområder, når det kommer til hvilke kunder de ønsker at låne penge til, og derfor kan vilkårene varierer meget. Derfor er det vigtigt at du nøje sammenligner de tilbud, som du modtager.

Overordnet er der flere ting, som du bør kigge efter, når du sammenligner lån fra forskellige lånudbydere. Du bør særligt have fokus på følgende områder, når det drejer sig om kreditlån:

  • Låntypen
  • Lånets løbetid
  • Renterne
  • ÅOP

LÅNTYPEN

Når du modtager et tilbud på et kreditlån, er det som før nævnt vigtigt at vide, hvad du gerne vil bruge de lånte penge til. Det er nemlig dette, der er afgørende for, hvilket lån, der vil være bedst for dig.

Hvis du ønsker at kunne få mere luft i dagligdagen, vil en kassekredit som sagt ofte være det bedste, hvorimod det vil være bedre at tage et forbrugslån, hvis du ønsker at tage på ferie eller lignende.

Hvis du modsat skal låne lidt flere penge, såsom til køb af en ny eller en brugt bil, vil det i stedet være den bedste løsning at tage et billån enten med eller uden sikkerhed i bilen. Sikrede lån vil altid være den billigste løsning, da banken har en lavere risiko end ved usikrede forbrugslån.

LØBETIDEN

Det næste som du bør sammenligne når du sidder med flere tilbud på et kreditlån, er løbetiden på lånet. Hvis du har fået et tilbud på en kassekredit, vil der ikke være nogen løbetid på lånet. Men hvis du får tilbudt et forbrugslån, så vil der være en løbetid, der er fastsat alt afhængigt at lånebeløbets størrelse.

Løbetiden på et lån har også direkte betydning for, hvor meget du kommer til at skulle betale i ydelse på dit lån. Jo længere løbetid dit lån har, jo mere kommer du til at betale i renter i løbet af selve løbetiden. Dog bør man her gøre op med sig selv, om man hellere vil have en længere løbetid på sit lån, så man har flere penge at leve for i det daglige.

RENTEN:

Det tredje som man skal kigge på, når man sammenligner flere tilbud på et kreditlån, er renten på lånet. Renten fortæller hvor stor en del af beløbet, som løbende bliver tilskrevet lånet over tid.

En høj rente er således et udtryk for, hvor stor en risiko en bank føler at den tager, når den udsteder et lån. Jo længere løbetid dit lån har, jo større en andel af din ydelse vil renterne bestå af.

ÅOP

Den fjerde og sidste ting, du skal sammenligne, er din ÅOP.

’ÅOP’ står for ’Årlig Omkostninger i Procent’ og angiver, hvor meget dit lån vil koste dig i alt. Forskellen på renten og ÅOP er, at ÅOP’en inkluder alle øvrige udgifter end bare rentetilskrivningen.

Når det kommer til at låne penge, så er der stor forskel på, hvor mange øvrige omkostninger der kommer på dit lån.

Dette vil oftest bestå af oprettelsesgebyrer, kurtage og øvrige former for udgifter, som over tid vil øge din samlede gæld med mere end blot hvad der bliver tilskrevet i rente.

VORES KUNDER SPARER I GENNEMSNIT 12.500 KRONER

Hos LendMe ønsker vi at gøre det nemt og hurtigt for alle at finde det billigste lånetilbud på markedet. LendMes egne stiftere har selv en mangeårig baggrund inden for den danske finans- og banksektor. Det var via deres arbejde her, at de kunne se, hvor svært og tidskrævende det kan være for helt almindelige mennesker at finde det bedste tilbud på markedet.

Dette er meget ærgerligt, da det store besvær er med til at sænke konkurrenceintensiteten i banksektoren, hvilket betyder højere priser på lån i Danmark. Og særligt på lån er der mange penge at spare, da beløbene er store og tidshorisonten på de fleste lån er lange. Det giver alt andet lige noget at forhandle om.

Siden vores grundlæggelse i 2016 har vi hjulpet tusindvis af danskere med at indhente tilbud på tværs af danske banker. Vores egne undersøgelser viser, at vores kunder i gennemsnit sparer hele 12.500 kroner, når de indhenter tilbud via vores platform.

Selvom dette er mange penge, så er det vigtigt at sige, at dette tal kan spænde meget bredt. Det vil sige, at der er mange, som i sidste ende sparer mange flere penge. Her er det særligt lånebeløbet og ens egen økonomi, der er afgørende for, hvor meget man i sidste ende kan spare. Dog er det sådan, at næsten alle danskere kan spare penge, når de indhenter lånetilbud.

ANSØG OM ET LÅN VIA LENDME I DAG

Hos LendMe har vi gjort det både nemt og hurtigt at ansøge om et kreditlån.

Det eneste du skal gøre, er at vælge det beløb, som du ønsker at låne samt den forventede lånetid. Derefter vil din forespørgsel blive sendt til de 7 banker som vi sammenligner med, hvorefter de vil vende tilbage med et tilbud til dig.

Herfra kan du frit sammenligne de forskellige lån og finde det, der passer bedst til din situation.

For at ansøge om at låne penge gennem LendMe skal du starte med at udfylde en låneansøgning på vores hjemmeside.

I ansøgningsskemaet er der to sider. På den første side skal du udfylde dine personlige oplysninger, for eksempel navn, CPR-nummer osv.

På side to skal du udfylde formålet med dit lån og oplysninger, som bankerne har brug for til at vurdere om de kan låne dig penge. Herefter skal du underskrive låneansøgningen med NemID. Når du har gjort dette, sender LendMe din ansøgning videre til de banker som vi samarbejder med.

LendMe samarbejder i dag med: Nordea Finans, Express Bank, Resurs Bank, Basisbank, Pensam Bank, Remember og Sparxpres. Bankerne har op til 4 hverdage til at vurdere, om de har mulighed for at give dig et lånetilbud. Dog sker dette i de fleste tilfælde inden for ganske få timer.

Hvis du får og accepterer et lånetilbud, vil du modtage lånedokumenter, som du skal underskrive digitalt med dit NemID. Når du har underskrevet lånedokumenterne, vil du modtage pengene på din konto efter 1-3 hverdage. Du kan derfor altid være helt sikker, når du låner penge via os.

 

Alle hverdage fra 10.00 - 16.00

Det skal være enkelt og trygt at låne penge gennem LendMe. Derfor er du altid velkommen til at ringe eller skrive til os på kundeservice@lendme.dk, hvis du har spørgsmål til os. Vi svarer oftest med det samme, men altid indenfor én hverdag.

Få tilbud påkreditlånfra op til 7 banker