Tilbage til ansøgningen

Lån 350.000 kr.

Tilbud fra 18 banker med én ansøgningFem gode grunde til at få lånetilbud via LendMe:

✓ Du sparer penge - i gennemsnit 43.869 kroner

✓ Du sparer tid - 18 lånetilbud med kun én ansøgning

✓ Du er i sikre hænder - Vi passer på dine oplysninger

✓ Du får personlig betjening, hvis du har spørgsmål

✓ Det er 100% gratis og uforpligtende at ansøgeTre gode grunde til at få lånetilbud via LendMe:

✓ Du sparer penge - i gennemsnit 43.869 kroner.

✓ Du sparer tid - 18 lånetilbud med én ansøgning.

✓ Det er 100% gratis og uforpligtende at ansøge.

LÅN PENGE
SAMLELÅN
Lånebeløb
130.000 kr
10.000 kr
500.000 kr
Løbetid
-
12 år
+
Forventet månedlig ydelse*
1.364
kr
* ved 7% deb. rente. Priseks.: Samlet kreditbeløb 130.000 kr. Var. deb. rente 3,60 - 20,95%. ÅOP 4,11 - 21,77%. Etb. omk. 3.900 kr. Samlet tilbagebetalingsbeløb 167.258 - 260.000 kr. Løbetid 1-15 år.
Email
Ja, LendMe må kontakte mig via elektronisk post (e-mail og sms) med markedsføring af finansielle produkter og relaterede tjenesteydelser samt nyhedsbrev.
Næste
Gratis & uforpligtende
Sidst opdateret: 3. maj 2024 | Læsetid: 8 minutter

På denne side giver vi dig et overblik over mulighederne for lån og hjælper dig med, hvordan du bedst finder et lån på 350.000 kroner.

Vi forklarer blandt andet, til hvilke formål folk typisk låner 350.000 kroner, og hvad de bruger pengene på. Samtidig forklarer vi, hvordan du nemmest kan sammenligne lånetilbud og spare penge.

Find det bedste lån
Sammenlign 18 tilbud med én ansøgning

Der kan være mange grunde til, hvorfor man har brug for at låne penge. Der kan være tale om større investeringer som indskud til bolig eller uforudsete udgifter. Mulighederne kan være mange, og hos LendMe kan du låne 350.000 kroner til lige, hvad du har lyst til.

Ifølge vores egne erfaringer er et lån på 350.000 et beløb, der typisk bruges i forbindelse med renovering af boligen og indskud til køb af ny bolig. Dog ser vi også mange, som låner 350.000 kr. og bruger pengene til at samle mindre og dyre lån i ét samlelån. Nedenfor har vi listet nogle af de formål, som mange af vores kunder vælger, når de låner 350.000 kr.

  • Et boliglån til køb af ny bolig
  • Renovering af nuværende bolig
  • Købe en ny eller brugt bil
  • At indfri eller samle gæld i et samlelån

Lån penge til din drømmebolig

Når du skal købe din drømmebolig, kan det være nødvendigt med et boliglån. De fleste kombinerer lidt forskellige lånetyper, når de skal finansiere boligkøbet. Til finansiering af bolig optager man typisk 80% af det lånte beløb via et realkreditinstitut samt yderligere 15% via en bank. De resterende 5% af den eventuelle købssum skal man selv kunne betale. Dette sker typisk via en opsparing.

I Danmark kan du både optage lån til at købe henholdsvis en andelsbolig eller en ejerbolig. Mange vælger også at optage lån, som kan betale depositum til deres lejebolig. Hvis du overvejer at købe en bolig, eller blot ønsker mere information om emnet, kan du læse vores side om boliglån.

Lån penge til renovering

Mange danske familier vælger at låne penge til finansiering af boligrenovering. Ønsker du at låne 350.000 kroner til renovering eller ombygning af bolig, kan det være en god investering i sidste ende. Dette skyldes at pengene, som du låner til at renovere din bolig bidrager til at øge boligens samlede værdi.

Vores erfaringer er, at folk typisk låner pengene til et nyt badeværelse, et nyt køkken eller til en tilbygning til nuværende ejendom. Inden du låner penge til renovering, er det vigtigt at gøre sig nogle overvejelser både inden, mens og efter du renovere eller bygger om.

Vi har hos LendMe skrevet en artikel med tips og tricks til hvad du skal være opmærksom på når du skal låne penge til renovering. Du kan læse vores guide her

Lån til køb af brugt eller ny bil

Danmark er et af de dyreste lande at købe og eje en bil i. Det er derfor en naturlig ting for mange danskere, at optage et billån. Om du går og drømmer om en ny eller brugt bil, kan der være mange grunde til at optage et billån. Bilen er for mange en investering i tilværelsen, som får hverdagen til at hænge nemmere sammen.

Ifølge vores egen data ser vi også, at andelen af ansøgere, som har bil som formål er større i provinsområderne. Dette hænger med stor sandsynlighed sammen med, at behovet for en bil er større i disse områder. Folk har måske længere på arbejde og er generelt mere afhængig af en bil. Omvendt stiger interessen og udbuddet af delebiler også i de større byer samtidigt med, at den kollektive trafik generelt er mere tilgængelig.

Men hvis du er på udkig efter ny eller brugt bil, skal du altid huske at undersøge bilmarkedet, så du ikke ender med at købe katten i sækken eller kommer til at betale unødvendigt meget for din næste bil. Det er ligeledes vigtigt, at du undersøger de forskellige lånemuligheder, der findes, så du kan sikre dig det billigste lån på eksempelvis 350.000 kr. og spare penge på renter og gebyrer.

Du kan vælge mellem tre metoder til at låne til dit bilkøb. Disse er: - Optag lån i din friværdi i din bolig - Optag billån med sikkerhed i bilen - Optage et forbrugslån, som bruges til at købe bilen

Du kan i den følgende video lære mere om de forskellige lånetyper i forbindelse med billån.

Der findes sikrede og usikrede lån

At låne 350.000 kr. kan i udgangspunktet gøres på to forskellige måder. Enten som et sikret eller usikret lån. Kort fortalt er forskellen på de to lånetyper, at ved sikrede lån, har banken en sikkerhed i enten bilen eller boligen, og bilen kan kræves solgt, hvis man ikke afdrager på lånet. På den anden side har vi de usikrede lån som forbrugslån. Her har långiveren ikke sikker i lånet. Renterne kan også variere en del mellem de to lånetyper. Typisk oplever du en lavere rente på de sikrede lån.

Et eksempel på et sikret lån kunne være realkreditlån, hvor banken har sikkerhed for lånet i form af pant i boligen. For at kunne låne i realkreditten skal du have nok friværdi, da du maksimalt må låne til 80% af boligen via realkreditlån. Men hvis du har nok friværdi, så du eksempelvis kan låne 350.000 kr., vil du i udgangspunktet altid få den bedste rente via dit realkreditlån.

Du skal dog være opmærksom på, at der kan være rigtig mange omkostninger forbundet med at skulle omlægge sit realkreditlån for at øge det med yderligere 350.000 kr. Så selvom renten er lav, kan de omkringliggende omkostninger resultere i, at det alligevel bliver dyrt at låne eksempelvis 350.000 kr. vis realkreditlånet. Derudover har du heller ikke den samme fleksibilitet, hvis du gerne vil indfri dit lån før tid.

Grafik af sikret lån
Sikret lån

På den anden side har vi som sagt de usikrede lån, som i daglig tale af mange omtales som forbrugslån, privatlån og banklån. Her har banken ikke den samme sikkerhed for lånet, idet den ikke har pant i hverken hus eller bil. Derfor vil du i de fleste tilfælde også opleve, at renteniveauet er højere sammenlignet med de sikrede lån.

Omvendt er omkostningerne i forbindelse med at oprette lånet på 350.000 kr i udgangspunktet lavere end realkreditlånet. Samtidigt kan du indfri lånet før tid uden, at det er forbundet med yderligere omkostninger.

Grafik af usikret lån
Usikret lån

Lån til en særlig begivenhed med forbrugslån

Kort fortalt kan du bruge et forbrugslån til lige hvad du har lyst til. Du bestemmer selv hvad pengene skal bruges til og kan derfor finansieres til hvad end du går og drømmer om. Det kan f.eks. være at rejse, køb af bil eller finansiere drømmebryluppet.

Som tidligere nævnt har forbrugslån typisk en større rente end sikrede lån, og kan variere i størrelsen på alt mellem 5.000 kroner og 500.000 kroner. Mange vælger typisk et forbrugslån på 350.000 kr på at renovere ens bolig eller ved køb af motorcykel eller båd. Men igen kan beløbet varierer meget, hvorfor det ikke nødvendigvis kræver et lån på 350.000 kr at indfrie drømmen, og mindre kan også gøre det.

Med et samlelån kan du samle dine forbrugslån og indfrie din gæld

Det kan virke selvmodsigende at skulle låne penge til at komme af med sin klatgæld. Men faktisk kan der være mange penge at spare.

I dag er der mange, som har mere end ét lån. Det kan både være forbrugslån, banklån og kviklån, som er blevet optaget på forskellige tidspunkter og af forskellige grunde.

Har du eksempelvis mange dyre kviklån, kan du låne penge til at samle din gæld i et samlelån. Du forøger altså ikke din gæld, men samler den blot i ét lån med en bedre rente og færre gebyrer, hvilket gør at du i sidste ende sparer en masse penge.

Vores erfaring viser, at mange danskere låner 350.000 kr til at indfri deres dyre lån i et samlelån. Det er nemlig forbundet med en række fordele som eksempelvis:

  • Du har kun ét samlet lån, som du skal betale af på
  • Du skal kun betale gebyrer hos én långiver
  • Din rente og ÅOP bliver lavere
  • Du får et større og bedre overblik over gælden
  • Du sparer penge
Grafik af samlelån
samlelån

Find ind det bedste lånetilbud og spar penge

Uanset om du skal låne 25.000 kroner eller 350.000 kroner, er det altid en god idé at sammenligne långivernes vilkår inden du takker ja eller nej. Der kan være rigtig stor forskel på vilkår og ikke mindst pris for at låne 350.000 kr.

Uanset størrelsen på lånet kan der være mange penge at spare ved at sammenligne långivernes lånetilbud. Vores data viser, at vi i gennemsnit sparer vores kunder for hele 12.500 kr, når de sammenligner lånetilbud og vælger det billigste frem for det dyreste. Det er mange penge at spare, og penge som kan bruges på andre fornøjelser.

Årsagen til at du kan spare penge ved at sammenligne dine tilbud er meget simpel. Når du ansøger om et lån via LendMe, konkurrerer bankerne om at få dig som kunde. Det betyder også, at de bliver nødt til at tilbyde dig en god pris. Ellers mister de dig til en af de andre banker på platformen.

Som tidligere beskrevet er det vigtigt, at du altid indhenter og sammenligner lånetilbud fra flere långivere. Der kan nemlig være rigtig mange penge at spare når du skal låne penge.

Vores låneproces er både simpel, hurtig og gratis at benytte. Hvis du eksempelvis skal låne 350.000 kr. udfylder du blot en enkelt ansøgning, som vi sender ud til alle de banker, vi samarbejder med. Din ansøgning behandles individuelt af alle bankerne. De banker som ønsker at tilbyde dig et lån vender retur med et personligt lånetilbud. Du sammenligner og vælger herefter det bedste lån med ro i maven.

Vi ser at over 70% af alle ansøgere får svar på deres ansøgning inden for den første time. Men selvom du får et lånetilbud hurtigt efter du har sendt ansøgning, anbefaler vi altid, at du venter og ikke nødvendigvis vælger det første lånetilbud.

Når du spørger, svarer vi

Snak med en fra vores kundeservice

70 60 62 62

Vi har åbent:

Man-Tor: 09.00 - 20.00
Fredag: 09.00 - 17.00
Lør-Søn: 10.00 - 16.00

Ellers kan du få svar på de oftest stillede spørgsmål i vores FAQ