Lånebeløb
Du kan låne fra 5.000 - 300.000 kr
Lånetid
Du skal betale tilbage på 1-12 år
Forventelig ydelse
pr. måned

Priseksempel: Samlet kreditbeløb 40,000 kr. Variabel debitorrente %. ÅOP %. Etb. omk. kr. Samlet beløb, der skal betales tilbage kr.

Skriv dit CPR-nummer med alle 10 cifre. Dit CPR-nummer vil altid blive opbevaret sikkert uden adgang for andre end de banker, som vil give dig et tilbud.
Ja, Lendme må kontakte mig via elektronisk post (e-mail og sms) med markedsføring af finansielle produkter og relaterede tjenesteydelser samt nyhedsbrev.
Din ansøgning sendes ikke til bankerne før du har underskrevet med NemID

Tilfredse brugere er vores forretning

Med én ansøgning kan du sammenligne boliglån fra flere banker

Lendme hjælper dig hurtigt og effektivt med at indhente personlige og uforpligtende tilbud på boliglån.

Ansøg gratis
Ansøg gratis

Udfyld én ansøgning når du skal låne penge, så indhenter vi et individuelt tilbud fra bankerne

Tilbud på lån
Modtag tilbud

Du modtager lånetilbud fra bankerne, og du kan nu vælge det tilbud, der passer dig bedst 

Vælg det bedste lån
Vælg det bedste lån

Du er ikke forpligtet til noget, før du sender de underskrevne lånedokumenter til banken 

DIN TRYGHED

Lendme har som formål at hjælpe danske låntagere med at finde de bedste lån. Det er sikkert, enkelt og gratis.

Ansøg nu

Sikkert

Sikkert

Vi garanterer, at dine data altid behandles sikkert og fortroligt. Vi sender og modtager al data krypteret, og opdaterer løbende vores systemer for at opnå den højeste datasikkerhed.

Enkelt

Enkelt

Det er nemt og hurtigt at søge om lån gennem Lendme. Udfyld vores ansøgning her på siden, så håndterer vi resten. Vi holder dig underrettet pr. mail og SMS.

Gratis

Gratis

Der er ingen omkostninger forbundet med at søge om lån gennem Lendme. Også selv hvis du vælger ikke at gøre brug af de tilbud, du får. God fornøjelse.

Vi blogger om lån og finans

Læs vores seneste tre blogindlæg om lån og privatøkonomi.

Boliglån

Et boliglån er et banklån, som du kan bruge til udbetalingen på en ejerbolig. Når du køber en ejerbolig, vil du kunne få 80% af købsprisen finansieret med realkreditlån, hvilket er en af de billigste lånetyper, du kan få. Ud af de sidste 20 % kan man finansiere 15% af boligens værdi ved et boliglån. De sidste 5% skal du selv finansiere via en opsparing eller på anden måde. Med et boliglån tager banken sikkerhed i form af pant i din bolig.

Omkostningen til et boliglån består af renten og etableringsomkostninger til lånet samt de løbende bidragssatser til banken. Den letteste måde at sammenligne lån på er at vurdere den årlige omkostning i procent (ÅOP), da den inkluderer debitorrenten og alle gebyrer, du skal betale. Dog inkluderer den ikke bidragssatser til banken. Da renten på et boliglån ofte er variabel, eller låst i fastsatte perioder, skal du være opmærksom på, at renten kan ændre sig over tid.

Boliglån udbydes at traditionelle banker som for eksempel:

 • Alm. Brand Bank
 • Arbejdernes Landsbank
 • Danske Bank
 • Handelsbanken
 • Jyske Bank
 • Lån & Spar Bank
 • Nordjyske Bank
 • Nordea
 • Nykredit Bank
 • Sydbank
 • Spar Nord

Realkredit delen af dit ejerboliglån udstedes af et realkreditinstitut.

Hvis du benytter vores låneberegner, skal du være opmærksom på, at du ofte kan opnå bedre renter ved et boliglån end hvad låneberegneeren giver udtryk for.

Hvis du ikke kan finde en bank, der vil låne dig pengene til dit hus, kan du måske låne penge af UdenOmBanken eller du kan ansøge om at låne penge via Lendme, som du kan bruge til udbetalingen på din bolig.

 

Kontakt os

Alle hverdage fra 10.00 - 16.00

Det skal være enkelt og trygt at låne penge gennem Lendme. Derfor er du altid velkommen til at ringe eller skrive til os på kundeservice@lendme.dk, hvis du har spørgsmål til os. Vi svarer oftest med det samme, men altid indenfor én hverdag.

Få tilbud på boliglån fra 6 banker

Ansøg om et boliglån hos Lendme og lad bankerne komme til dig.

Læs om boliglån

Ansøg nu

Se hvor nemt det er