Sådan øger du dine chancer for at få et lån

Har du ligesom så mange andre også prøvet at stå i en situation, hvor du virkelig har haft brug for at låne penge, men desværre ikke er blevet godkendt til et lån? Så læs med her, hvor LendMe giver dig 3 gode råd til, hvordan du øger chancerne for at blive godkendt til et lån.

1. Få en medansøger

Det er en fordel, hvis du får en medansøger med på dit lån, da det øger dine chancer. Når du søger sammen med en anden, er der i teorien to indkomster til at betale lånet tilbage, da begge parter hæfter for gælden.

En medansøger behøver ikke at være din partner, men kan også være en god ven, eller et familiemedlem.

Ansøg om lån Udfyld kun én låneansøgning og modtag lånetilbud fra flere banker. Helt gratis og uforpligtende Ansøg nu

# 2. Vælg et realistisk lånebeløb

Hvis du ønsker at få et lån, er det vigtigt, at du søger om et realistisk lånebeløb. Derfor er det vigtigt, at du dels finder ud af, hvor meget du virkelig har behov for at låne, og at du finder ud af, hvor meget du har råd til at afdrage.

Det er en fordel at lave et grundigt budget med alle dine indtægter, udgifter og gældsposter, når du skal vælge dit lånebeløb. På den måde kan du nemlig se, hvor stor en månedlig ydelse på lånet din økonomi kan bære.

Husk på at långiveren foretager en kreditvurdering af dig, og ikke tilbyder dig et lån, hvis den vurderer, at du ikke har luft nok i økonomien til at betale af på gælden.

Læs også Sådan lægger du et budget

# 3. Indhent altid flere tilbud

Vi anbefaler altid, at du indhenter tilbud fra flere långivere, hvis du har behov for at låne penge. Der kan nemlig være rigtig mange penge at spare, når du sammenligner tilbud fra flere långivere.

Hos LendMe hjælper vi dig med at indhente personlige lånetilbud fra flere anerkendte banker, så du nemt og overskueligt kan vælge det bedste lån med ro i maven. Vi er en uafhængig platform, der kæmper for gennemsigtighed på det danske lånemarked. Vi mener nemlig, at alle har ret til fuld gennemsigtighed i et komplekst lånemarked.

Ansøg om lån Udfyld kun én låneansøgning og modtag lånetilbud fra flere banker. Helt gratis og uforpligtende Ansøg nu