Gå tilbage til ansøgningen
lån til båd - mand ligger på sin sejlbåd i havet

YachtBroker samarbejder med LendMe

Ansøg om lån til båd gratis og uforpligtende her


De leverer båden, vi leverer lånet

Hvis du leder efter drømmebåden, er YachtBroker et godt sted at starte. De har nemlig et stort udvalg af brugte lystbåde i mange prisklasser.

Når båden er fundet, står vi klar til at hjælpe dig med at finansiere den. Vi tilbyder bådlån på op til 500.000 kroner med mulighed for at få 16 tilbud, hvis du blot udfylder én ansøgning.

LÅN PENGE
SAMLELÅN
Lånebeløb
130.000 kr
10.000 kr
500.000 kr
Løbetid
-
12 år
+
Forventet månedlig ydelse*
1.364
kr
* ved 7% deb. rente. Priseks.: Samlet kreditbeløb 130.000 kr. Var. deb. rente 3,60 - 20,95%. ÅOP 4,11 - 21,77%. Etb. omk. 3.900 kr. Samlet tilbagebetalingsbeløb 167.258 - 260.000 kr. Løbetid 1-15 år.
Email
Ja, LendMe må kontakte mig via elektronisk post (e-mail og sms) med markedsføring af finansielle produkter og relaterede tjenesteydelser samt nyhedsbrev.
Næste
Gratis & uforpligtende

Vi samarbejder med disse banker om bådlån

Få op til 16 lånetilbud - med én ansøgning

 1. 1

  Ansøg gratis

  Udfyld én ansøgning når du skal låne penge, så indhenter vi personlige tilbud fra bankerne

 2. 2

  Modtag tilbud

  Du modtager lånetilbud fra bankerne, hvorefter du kan vælge det tilbud, der passer dig bedst

 3. 3

  Vælg det bedste lån

  Du er ikke forpligtet til noget, før du sender de underskrevne lånedokumenter til banken

Start din ansøgning her og få overblik over dine muligheder

Sidst opdateret: 17. juni 2022 | Læsetid: 1 minutter

LendMe samarbejder med YachtBroker, der har Danmarks suverænt største udvalg i brugte lystbåde.

Samarbejdet gør det let for dig som køber at finde lige præcis din drømmebåd, da YachtBroker forhandler flere typer af både. Vi hjælper dig med at finansiere den med et bådlån, hvor du gennem os kan låne op til 500.000 kroner.

Hvis du udfylder én ansøgning, indhenter vi tilbud fra op til 16 anerkendte banker. Det øger din chance for at finde det billigste https://lendme.dk/laan-penge til båd, da du modtager flest mulige tilbud, som du gratis og helt uforpligtende sammenligner mellem.

YachtBroker er Nordeuropas største kæde af bådmæglere med kontorer i blandt andet hele Skandinavien, Tyskland, Italien og på Mallorca. Her er der lokale bådkonsulenter, som hjælper dig, hvis du ønsker at købe en båd.

De fokuserer udelukkende på salg og køb af brugte både, og deres bådkonsulenter står for fremvisning og salg. På deres hjemmeside finder du et bredt udvalg af sejlbåde, motorbåde, motorsejlere, yachts og husbåde i flere forskellige prisklasser.

Som køber har du muligheden for at forhandle prisen, og YachtBroker sørger for en sikker betaling og overdragelse af båden. Du har også mulighed for at tilmelde dig et køberkartotek, så de kontakter dig, når din drømmebåd kommer til salg.

Når du spørger, svarer vi

Snak med en fra vores kundeservice

70 60 62 62

Vi har åben alle hverdage kl. 10:00 - 16:00

Ellers kan du få svar på de oftest stillede spørgsmål i vores FAQ