Kan det betale sig at få lavet et rentetjek?

Hos LendMe mener vi, at alle har ret til fuld gennemsigtighed i et komplekst lånemarked. Det skal være nemt for dig at få det rette overblik, så du med ro i maven kan træffe det rigtige valg.

Sidst opdateret: 9. november 2023 | Læsetid: 2 minutter

Det skal også være nemt for dig at tjekke, hvorvidt en eller flere banker, kan tilbyde dig en bedre rente på dit lån.

Derfor lancerede vi i februar 2019 vores nye Rentetjek funktion. Med blot en enkelt ansøgning har du mulighed for at modtage personlige lånetilbud fra op til 7 anerkendte banker og tjekke, om de kan tilbyde en bedre rente på dit lån.

Få lavet et rentetjek
Udfyld kun én låneansøgning og modtag personlige tilbud fra flere banker. Gratis og uforpligtende.

Mange af vores brugere ender med at spare penge. Hvor meget de sparer varierer selvfølgelig, og kan være alt fra nogle få tusinde kroner til langt over 100.000 kr. Så hvis du er i tvivl om, hvorvidt du kan få en bedre rente på dit lån, anbefaler vi dig at få det undersøgt. Ellers risikerer du at betale for meget for dit lån og dermed gå glip af store potentielle besparelser.

Hvis du finder ud af, at en anden bank kan tilbyde dig et billigere lån, kan du vælge at gøre to ting. Du kan vælge at acceptere lånetilbuddet, eller du kan bruge tilbuddet til at forhandle med din nuværende bank. Valget er dit.

Hos LendMe kan vi ikke realisere dine drømme. Det er nemlig ikke os, der låner dig pengene. Det er bankerne, som gør det og derfor dem, der i sidste ende realiserer dine drømme.

Men vi er din uafhængige platform, som kæmper for fuld gennemsigtighed på det danske lånemarked. Vi indhenter personlige lånetilbud fra flere anerkendte banker, og giver dig muligheden for at sammenligne og se klart, før du låner. Og det er uanset, om du har behov for at låne penge til nyt køkken, samle flere lån i et samlelån eller blot tjekke, om du kan få en bedre rente på dit eksisterende lån.

Hvis du gerne vil undersøge, om du kan få en bedre rente på dit lån, så brug nogle få minutter på at udfylde en gratis og uforpligtende ansøgning.

Få lavet et rentetjek
Udfyld kun én låneansøgning og modtag personlige tilbud fra flere banker. Gratis og uforpligtende.