Lånebeløb
Du kan låne fra 5.000 - 300.000 kr
Lånetid
Du skal betale tilbage på 1-10 år
Forventelig månedlig ydelse
Ansøg nu

Priseksempel: Samlet kreditbeløb 40,000 kr. Variabel debitorrente %. ÅOP %. Etb. omk. kr. Samlet beløb, der skal betales tilbage kr.

Skriv dit CPR-nummer med alle 10 cifre. Dit CPR-nummer vil altid blive opbevaret sikkert uden adgang for andre end de banker, som vil give dig et tilbud.
Ja, Lendme må kontakte mig via elektronisk post (e-mail og sms) med markedsføring af egne og samarbejdspartneres finansielle låneprodukter og relaterede tjenesteydelser samt i forbindelse med egne og samarbejdspartneres kampagner, events og konkurrencer.
Din ansøgning sendes ikke til bankerne før du har underskrevet med NemID

Kviklån - Anmeldelser af kviklån

Kristian Madsen, 57 år
Lån 150.000 kr.
Besparelse 55.000 kr. *


Det gik meget hurtigt. På få minutter kunne jeg låne penge fra flere banker. 5/5
 
 
 
 
 
 
Per Hansen, 44 år.
Lån 80.000 kr.
Besparelse 12.200 kr. *


En meget hurtig behandling og i et forståeligt sprog. Kun Ros. 5/5
 
 
 
 
 
 
Mads Nielsen, 28 år
Kviklån 25.000 kr.
Besparelse 3.8000 kr. *


God tjeneste. Virker som det skal og meget overskueligt! 5/5
 
 
 
 
 
 
Lasse Petersen, 48 år
Lån 60.000 kr.
Besparelse 5.480 kr. *


Hurtigt svar på ansøgning om lån, og hurtigt udbetaling fra banken. 5/5
 
 
 
 
 
 

* Besparelsen er forskellen på den samlede tilbagebetaling mellem det dyreste og billigste lån, som bankerne tilbød.

Som alternativ til dyre kviklån, kan du sammenligne flere personlige lånetilbud

Lendme tilbyder - som de første - muligheden for at indhente lånetilbud fra flere banker på baggrund af kun én ansøgning.

Ansøg gratis
Ansøg gratis

Udfyld én ansøgning når du skal låne penge, så indhenter vi et individuelt tilbud fra bankerne

Tilbud på lån
Modtag tilbud

Du modtager lånetilbud fra bankerne, og du kan nu vælge det tilbud, der passer dig bedst 

Vælg det bedste lån
Vælg det bedste lån

Du er ikke forpligtet til noget, før du sender de underskrevne lånedokumenter til banken 

Basisbank , Ekspres Bank , Nordea , Resurs Bank

Din tryghed

Lendme har som formål at hjælpe danske låntagere med at finde de bedste lån.

Det er sikkert, enkelt og gratis.

Ansøg nu

Sikkert

Sikkert

Vi garanterer, at dine data altid behandles sikkert og fortroligt. Vi sender og modtager al data krypteret, og opdaterer løbende vores systemer for at opnå den højeste datasikkerhed.

Enkelt

Enkelt

Det er nemt og hurtigt at søge om lån gennem Lendme. Udfyld vores ansøgning her på siden, så håndterer vi resten. Vi holder dig underrettet pr. mail og SMS.

Gratis

Gratis

Der er ingen omkostninger forbundet med at søge om lån gennem Lendme. Også selv hvis du vælger ikke at gøre brug af de tilbud, du får. God fornøjelse.

29-01-2018
laan-penge, forbrugslaan, ferielaan, billaan, samlelaan, boliglaan, andelsboliglaan, realkreditlaan, kviklaan, laaneberegner

Kviklån

Der findes ingen entydig forskel mellem et forbrugslån og de såkaldte kviklån, sms-lån, minilån, hurtiglån eller mikrolån, men der menes ofte noget lidt forskelligt, når man taler om forbrugslån og fx kviklån.

De nævnte lånetyper er alle såkaldte usikrede lån, dvs. at du som låntager kan bruge pengene til, hvad du vil, uden at skulle stille sikkerhed i fx din bolig eller en bil.

Typisk er kviklån, minilån, mikrolån og sms-lån kendetegnet ved mindre lånebeløb og en kortere tilbagebetalingsperiode end de større forbrugslån. Løbetiden på sms- og kviklån er typisk under tre måneder, og lånebeløbene er ofte i størrelsesordenen 500 kr. - 10.000 kr.

Hurtigt kviklån?

Kviklån, sms-lån og hurtig-lån kan ud fra deres navn give et fejlagtigt billede af, at du som  låntager meget hurtigt vil få udbetalt pengene, og at du nærmest kun skal sende en sms før lånebeløbet står på din konto.

Navnene relaterer sig dog ikke til udbetalingstiden - altså hvor hurtigt du modtager pengene - men til løbetiden på lånet - dvs. den tid du har til at betale lånet tilbage. Løbetiden på kviklån er ofte kort - typisk mindre end tre måneder.

Selve godkendelsesprocessen ved kviklån kan gå meget hurtigt. Kviklån tilbyder i udgangspunktet lavere lånebeløb, hvilket gør, at antallet af ansøgere, der kvalificerer sig til denne typer lån, generelt er større end ved forbrugslån, hvor beløbet ofte er højere. Låneudbyderen løber en mindre risiko, når lånebeløbet er småt, dermed kan godkendelsesprocessen gå hurtigt.

Du kan læse mere forskellen på forbrugslån og kviklån her.

Vær opmærksom på omkostninger ved kviklån

Kviklån kan nogle gange se billige ud, fordi der er tale om små lånebeløb. Når udgifterne beregnes i procent af lånebeløbet, opdager man dog ofte nogle meget  høje omkostninger ved kviklån, og det kan komme bag på låntageren, hvor meget der i sidste ende skal betales i gebyr og renter.

Det får nogle forbrugere til at knække nakken på kviklån, der pludselig bliver meget dyre.

Kviklån har generelt meget høje årlige omkostninger i procent (ÅOP). Dog skal du være opmærksom på, at tilbagebetalingstiden ofte er kort, helt ned til 1-3 måneder. Det gør at ÅOP’en kan være et forkert sammenligningsgrundlag, når du sammenligner forskellige lånetilbud på kviklån og mindre forbrugslån.

Grunden til, at ÅOP er et dårligt sammenligningsgrundlag ved kviklån og andre lån med meget kort løbetid, er at ÅOP er en såkaldet “annualiseret” størrelse, dvs. den udregnes ud fra årlige udgifter. Hvis lånet løber over mindre end et år, kan ÅOP komme til at se uforholdsmæssig stor ud.

Frem for kun at se på ÅOP bør du også kigge på, hvor meget du samlet set skal betale tilbage på kviklånet. Det kaldes ofte “samlede kreditomkostninger” eller “samlet tilbagebetalingsbeløb”.

Hvis du overvejer kviklån, er det en god idé at sammenligne med et forbrugslån, med en længere løbetid. Du kan benytte vores låneberegner til at se, hvad et forbrugslån typisk koster.

Lendme tilbyder hjælp med at ansøge om forbrugslån. Nedenfor har vi samlet nogle eksempler på finansieringsinstitutter, der tilbyder kviklån:

  • Ferratum

  • Vivus

  • Zaplo

  • Lendon

Overvej et forbrugslån i stedet

Kviklån er på grund af sin korte godkendelsesproces og digitale service tidligere især blevet brugt af danskere, der havde et hurtigt finansieringsbehov fx om lørdagen, når bankerne holder lukket.

I dag, hvor bankerne i stigende grad er digitaliserede, er forbrugslån blev et meget konkurrencedygtigt alternativ til kviklån. Du kan ansøge om forbrugslån døgnet rundt og får hurtigt svar på din ansøgning.

Hvis du gerne vil undgå dyre kviklån og i stedet indhente uforpligtende tilbud på forbrugslån, kan du nemt og sikkert gøre det via Lendme. Hos Lendme lader vi dig sammenligne tilbud fra bankerne inden du indgår låneaftale.

Udfyld blot én låneansøgning, læn dig tilbage, og lad bankerne konkurrere om at give dig det bedste tilbud, når du skal låne penge. Du sparer både tid og penge.

Kontakt os

Det skal være enkelt og trygt at låne penge gennem Lendme. Derfor er du altid velkommen til at ringe eller skrive til os på kundeservice@lendme.dk, hvis du har spørgsmål til os.

Alle hverdage fra 10.00 - 16.00

Undgå kviklån sammenlign reelle lånetilbud fra flere banker

Lån smartere, og lad bankerne konkurrere om at give dig et alternativ til dyre kviklån.

Læs om kviklån

Ansøg nu

Se hvor nemt det er