Få hjælp til finansiering af jeres drømmebryllup

Står du overfor at skulle giftes med dit livs kærlighed? Et bryllup er en af de største dage i dig og din partners liv, men en stor bryllupsfest efterfulgt af en fantastisk bryllupsrejse, er langt fra gratis. Her kan du læse om, hvordan LendMe kan hjælpe jer med finansiering af jeres bryllup.

Sidst opdateret: 9. november 2023 | Læsetid: 1 minutter

Det er langt fra de fleste, hvis opsparing er stor nok til at dække hele brylluppet. Derfor vælger mange at søge en eller anden form for finansiering til at dække nogle af udgifterne.

Hvis dig og din partner har behov for finansiering, er det dog vigtigt, at I undersøger markedet. Der kan nemlig være rigtig mange penge at spare alt efter, hvilken bank I vælger.

Hos LendMe kan I med blot en enkelt ansøgning modtage personlige lånetilbud fra op til 7 anerkendte banker. Alt hvad I behøver at gøre, er at vælge det bedste lån.

Ansøg om lån til bryllup
Udfyld kun én ansøgning og modtag tilbud på lån til bryllup fra flere banker. Gratis og uforpligtende.

Hvis dig og din partner allerede har et lån til bryllup, kan LendMe også hjælpe jer. Vi tilbyder nemlig også vores brugere at lave et rentetjek på deres eksisterende lån.

Ved at få lavet et rentetjek, kan du se, om du kan få dit nuværende lån billigere hos en af Lendmes banker og hermed spare penge.

Som sagt kan der være rigtig mange penge at spare. I 2018 sparede Lendme deres brugere for over 50 millioner kr.

Hvad enten du ønsker hjælp til at låne penge til bryllup, eller til at få et rentetjek på dit nuværende lån til bryllup, skal du blot udfylde en enkelt låneansøgning hos Lendme.

Herefter har du mulighed for at modtage personlige lånetilbud fra op til 7 forskellige banker. Det er både gratis og uforpligtende.

Ansøg om lån
Udfyld kun én ansøgning og modtag tilbud fra flere banker. Gratis og uforpligtende.