Tilfredse brugere er vores forretning

Lendme kan hjælpe dig med et lån på 130.000 kroner - Ansøg nu og få tilbud fra op til 7 banker

Hvis du laver en låneansøgning på et lån på 130.000 kroner gennem Lendme, lader vi bankerne konkurrere om at give dig det bedste tilbud.

Ansøg gratis
Ansøg gratis

Udfyld én ansøgning når du skal låne penge, så indhenter vi et individuelt tilbud fra bankerne

Tilbud på lån
Modtag tilbud

Du modtager lånetilbud fra bankerne, og du kan nu vælge det tilbud, der passer dig bedst 

Vælg det bedste lån
Vælg det bedste lån

Du er ikke forpligtet til noget, før du sender de underskrevne lånedokumenter til banken 

DIN TRYGHED

Lendme har som formål at hjælpe danske låntagere med at finde de bedste lån. Det er sikkert, enkelt og gratis.

Ansøg nu

Sikkert

Sikkert

Vi garanterer, at dine data altid behandles sikkert og fortroligt. Vi sender og modtager al data krypteret, og opdaterer løbende vores systemer for at opnå den højeste datasikkerhed.

Enkelt

Enkelt

Det er nemt og hurtigt at søge om lån gennem Lendme. Udfyld vores ansøgning her på siden, så håndterer vi resten. Vi holder dig underrettet pr. mail og SMS.

Gratis

Gratis

Der er ingen omkostninger forbundet med at søge om lån gennem Lendme. Også selv hvis du vælger ikke at gøre brug af de tilbud, du får. God fornøjelse.

Vi blogger om lån og finans

Læs vores seneste tre blogindlæg om lån og privatøkonomi.

LÅN 130.000

Er du på udkig efter et lån på op til 130.000 kroner? Så er du kommet til det helt rette sted. Med et lån på op til 130.000 kroner, kan du blandt andet renovere din bolig, få råd til drømmebrylluppet, købe en bil, eller tage ud på en stor rejse. Mulighederne er mange, og i sidste ende er det helt op til dig, hvad du kan bruge dine penge på. Men når man skal låne så stort et beløb, så kan der være rigtigt mange penge at spare, særligt hvis du vælger et lån med kort løbetid.

Hos Lendme kan du ansøge om et lån på 130.000 kroner og få et uforpligtende tilbud fra 7 forskellige banker. Vi sørger kort sagt for, at bankerne kommer til dig. På den måde kan du både spare tid og ikke mindst penge. Vores kunder sparer i gennemsnit 12.500 kroner, når de finder deres lån via os, så vi kan helt sikkert også hjælpe dig med at det finde det billigste og bedste lån til netop dine behov.

SÅDAN ANSØGER DU OM ET LÅN VIA LENDME

For at ansøge om at låne penge gennem Lendme skal du starte med at udfylde en låneansøgning på vores hjemmeside. I ansøgningsskemaet er der to sider. På den første side skal du udfylde dine personlige oplysninger, for eksempel navn, CPR-nummer osv. På side to skal du udfylde formålet med dit lån og oplysninger, som bankerne har brug for til at vurdere om de kan låne dig penge. Herefter skal du underskrive låneansøgningen med NemID. Når du har gjort dette, sender Lendme din ansøgning videre til de banker som vi samarbejder med.

Alle hverdage fra 10.00 - 16.00

Det skal være enkelt og trygt at låne penge gennem Lendme. Derfor er du altid velkommen til at ringe eller skrive til os på kundeservice@lendme.dk, hvis du har spørgsmål til os. Vi svarer oftest med det samme, men altid indenfor én hverdag.

Ansøg nu og lån op til 130.000 gennem Lendme

Lad Lendme hjælpe dig med et lån på 130.000 kroner og få det bedste og billigste lån.

Læs om lån på 130.000

Ansøg nu

Se hvor nemt det er