Tilfredse brugere er vores forretning

LendMe kan hjælpe dig med et lån på 130.000 kroner - Ansøg nu og få tilbud fra op til 7 banker

Hvis du laver en låneansøgning på et lån på 130.000 kroner gennem LendMe, lader vi bankerne konkurrere om at give dig det bedste tilbud.

Ansøg gratis
Ansøg gratis

Udfyld én ansøgning når du skal låne penge, så indhenter vi et individuelt tilbud fra bankerne

Tilbud på lån
Modtag tilbud

Du modtager lånetilbud fra bankerne, og du kan nu vælge det tilbud, der passer dig bedst 

Vælg det bedste lån
Vælg det bedste lån

Du er ikke forpligtet til noget, før du sender de underskrevne lånedokumenter til banken 

DIN TRYGHED

LendMe har som formål at hjælpe danske låntagere med at finde de bedste lån. Det er sikkert, enkelt og gratis.

Ansøg nu

Sikkert

Sikkert

Vi garanterer, at dine data altid behandles sikkert og fortroligt. Vi sender og modtager al data krypteret, og opdaterer løbende vores systemer for at opnå den højeste datasikkerhed.

Enkelt

Enkelt

Det er nemt og hurtigt at søge om lån gennem LendMe. Udfyld vores ansøgning her på siden, så håndterer vi resten. Vi holder dig underrettet pr. mail og SMS.

Gratis

Gratis

Der er ingen omkostninger forbundet med at søge om lån gennem LendMe. Også selv hvis du vælger ikke at gøre brug af de tilbud, du får. God fornøjelse.

Vi blogger om lån og finans

Læs vores seneste tre blogindlæg om lån og privatøkonomi.

LÅN 130.000

På denne side hjælper vi dig med, hvordan du bedst finder et lån på 130.000 kroner. Formålet er at skabe kendskab til de forskellige lånemuligheder og omkostninger ved et lån på 130.000 kroner. Vi forklarer blandt andet, hvad folk typisk bruger 130.000 kroner på, og hvordan du sammenligner lånetilbud.

Med et lån på 130.000 kroner er mulighederne mange for at forsøde tilværelsen, uanset om du er på udkig efter en ny bil, ønsker at renovere din bolig, eller blot ønsker at tage på en lang rejse eller at holde en stor fest. I sidste ende er beslutningen ene og alene din. Men når du skal låne så stort et beløb, så kan der være rigtigt mange penge at spare, og det vil vi meget gerne hjælpe dig med her.

HVAD BRUGER DANSKERNE TYPISK 130.000 KRONER TIL?

I dag kan der være mange gode grunde til, hvorfor man har brug for at låne penge i banken. Langt de fleste danskere i dag har gæld, hvilket ikke er noget problem i sig selv.

Nogle af de mest almindelige ting, som danskerne vælger at låne 130.000 til inkluderer:

LÅN TIL RENOVERING AF BOLIG

En af de primære årsager til at mange vælger at låne et beløb som 130.000 kroner er, at de ønsker at renovere deres bolig. At renovere sin bolig kan være en rigtig god beslutning, både på grund af de lavpraktiske og årsager og ikke mindst rent økonomisk. I mange tilfælde resulterer renoveringer i højere vurderinger, hvorfor det for mange er en rigtig god forretning at renovere sin bolig, særligt hvis man ønsker at sælge den inden for en overskuelig fremtid.

LÅN TIL KØB AF DRØMMEREJSEN

En anden årsag til at mange vælger at låne penge, herunder også beløb over 100.000 kroner, er til at tage på den helt store drømmerejse. Rigtigt mange danskere drømmer helt forståeligt om at rejse jorden rundt, eller blot at tage på en lang rejse. Det kan tage laaang tid at spare op til, hvorfor mange naturligt vælger at tage et såkaldt ferielån.

LÅN TIL AT FINANSIERE DIT DRØMMEBRYLLUP

En tredje god grund til at mange vælger at låne penge, er hvis de står foran at skulle giftes. Danske par bruger i dag væsentligt flere penge på store fester, herunder bryllupsfester, sammenlignet med tidligere. En bryllupsfest kan derfor hurtigt komme til at koste imellem 50.000 kroner og helt op til 150.000 kroner eller mere. Udover selve festen, som indebærer udgifter til leje af lokaler, mad og drikke og underholdning, så har man også udgifter til blandt andet tøj, forberedelse, polterabend-aktiviteter og meget, meget mere.

LÅN TIL KØB AF NY BIL

En fjerde ting, som mange vælger at låne penge til i dag, er en ny bil. Eller i det mindste en ny-brugt bil. I de sidste år er registreringsafgiften blevet reduceret flere gange, hvilket har betydet, at det har kunnet betale sig for mange at købe en større og ofte mere sikker bil i forhold til tidligere. På trods af afgiftslettelserne, så har vi dog stadig nogle af de højeste bilpriser i EU og derfor skal langt de fleste danske familier låne penge i banken, hvis de ønsker at erhverve sig en ny bil.

LÅN TIL KØB AF MOTORCYKEL

Ligesom det er tilfældet med biler, så vælger flere og flere danskere også at låne penge til at købe en ny motorcykel. Motorcykler er til sammenligning væsentligt billigere end biler, men de samlede udgifter med både ejerafgifter og forsikringer gør, at langt de fleste skal en tur forbi banken, før de kan købe sig deres nye motorcykel.

SÅDAN VURDERER BANKEN DIN KREDITVÆRDIGHED

Uanset hvad du skal låne penge til, så er det afgørende, at du sørger for at indhente flere tilbud. Ligesom det er tilfældet med alle andre ydelser og tjenester, så kan der være rigtigt mange penge at spare, når man skal låne penge, uanset hvad beløbet måtte være.

Der er dog ingen facitliste for, hvad det koster at låne et bestemt beløb. Når en bank skal bestemme, hvad det skal koste at låne et givent beløb, så tager de altid udgangspunkt i en individuel kreditvurdering. Når en bank foretager en kreditvurdering, er der flere ting, som de kigger på.

Nogle af de vigtigste ting, som en bank kigger på er:

 • Hvor høj din indkomst er
 • Hvad du har tilbage hver måned, når dine faste udgifter er betalt
 • Din samlede gæld

Årsagen til at banken gør dette, er både for at sikre sig selv og ikke mindst dig, så de føler sig overbeviste om, at du kan betale det lånte beløb tilbage.

Banken vil gerne sikre sig, at de får deres penge igen. Men de vil også gerne sikre sig, at du som forbruger ikke bliver fanget i en gældsfælde.

Det betyder også, at der er mange ting, som du kan gøre for at stille dig i en mere gunstig position for at kunne låne 130.000 kroner, eller et tilsvarende beløb.

Inden du søger om et lån kan du med fordel gøre følgende:

 • Gennemgå dine faste udgifter
 • Gennemgå dine gældsposter
 • Undersøge om du kan øge din løn
 • Overveje at finde en medansøger til lånet

Hvis en bank er i tvivl om, hvorvidt du kan betale dit lån tilbage, vil du blive afvist. Hvis det skule ske, kan du dog ansøge om et nyt lån inden for en nær fremtid.

SÅDAN SAMMENLIGNER DU LÅNETILBUD

Hos LendMe kan vi hjælpe dig med at indhente uvildige lånetilbud fra op til 7 forskellige låneudbydere. Når du får tilsendt flere lånetilbud, er det vigtigt at vide, hvad du skal kigge efter, når du skal afgøre, hvilket lån, der er det bedste for dig.

Selvom du indhenter forskellige tilbud på det samme lånebeløb, kan der stadig være stor forskel på de forskellige tilbud.

Når du sammenligner lånetilbud, er der dog en række elementer, som du kan sammenligne.

Disse er følgende:

 • Låntypen
 • Løbetiden
 • Renten
 • ÅOP

LÅNTYPEN

Det første du skal være særligt opmærksom på, når vi taler om lån, er hvilken slags lån du i sidste ende bliver tilbudt. Et lån kan som nævnt før både være et sikret og et usikret lån.

I forbindelse med eksempelvis køb af en bil kan du både optage et billån eller et forbrugslån til dette formål. Forskellen er dog, at et billån er et sikret lån imens et forbrugslån ikke er sikret, hvilket afspejler sig i renten. Når du skal optage et lån på 130.000 kroner, er det derfor afgørende at gøre sig klart, hvad pengene skal bruges til helt konkret og herudfra finde det mest passende lån.

LØBETIDEN

Det næste du bør kigge på, er dit låns løbetid.

Løbetiden fortæller over hvor lang en periode dit lån skal betales tilbage. Jo længere dit lån løber, jo mere kommer du til at betale i rente over tid. Men hvis du skal låne et relativt højt beløb, kan det være rart med en lang løbetid, da du derved har relativt bedre mulighed for at justere sin økonomi og dine prioriteringer i modsætning til ved kortere lån.

RENTEN

Det tredje du skal være opmærksom på, når du modtager et tilbud på et lån, er renten.

Renten er den del af dit lånebeløb, som løbende tilskrives dit lånebeløb hver termin. Renten er noget som de fleste kan forholde sig til. Renten vil afspejle den risiko, som banken anser der er ved at have dig som kunde – eller ved at låne dig penge. Renten påvirkes dog også af dit låns løbetid, hvorfor du oftest får en lavere rente, hvis du vælger at betale det lånte beløb hurtigere tilbage.

ÅOP

Det sidste og også det vigtigste du bør kigge på, når du skal sammenligne lånetilbud, er ÅOP.

ÅOP står for ’Årlige Omkostninger i Procent’ og viser, hvor meget det i sidste ende vil koste dig at optage lånet. ÅOP’en kaldes derfor også for ’kiloprisen’ på et lån. At sammenligne ÅOP’en er den bedste metode til at sammenligne vilkårene i de forskellige lån.

SÅDAN ANSØGER DU OM ET LÅN VIA LENDME

For at ansøge om at låne penge gennem LendMe skal du starte med at udfylde en låneansøgning på vores hjemmeside.

I ansøgningsskemaet er der to sider. På den første side skal du udfylde dine personlige oplysninger, for eksempel navn, CPR-nummer osv. På side to skal du udfylde formålet med dit lån og oplysninger, som bankerne har brug for til at vurdere om de kan låne dig penge. Herefter skal du underskrive låneansøgningen med NemID. Når du har gjort dette, sender LendMe din ansøgning videre til de banker som vi samarbejder med.

Alle hverdage fra 10.00 - 16.00

Det skal være enkelt og trygt at låne penge gennem LendMe. Derfor er du altid velkommen til at ringe eller skrive til os på kundeservice@lendme.dk, hvis du har spørgsmål til os. Vi svarer oftest med det samme, men altid indenfor én hverdag.

Ansøg nu og lån op til 130.000 gennem Lendme