Tilfredse brugere er vores forretning

LendMe kan hjælpe dig med et lån på 150.000 kroner - Ansøg nu og få tilbud fra op til 7 banker

Hvis du laver en låneansøgning på et lån på 150.000 kroner gennem LendMe, lader vi bankerne konkurrere om at give dig det bedste tilbud.

Ansøg gratis
Ansøg gratis

Udfyld én ansøgning når du skal låne penge, så indhenter vi et individuelt tilbud fra bankerne

Tilbud på lån
Modtag tilbud

Du modtager lånetilbud fra bankerne, og du kan nu vælge det tilbud, der passer dig bedst 

Vælg det bedste lån
Vælg det bedste lån

Du er ikke forpligtet til noget, før du sender de underskrevne lånedokumenter til banken 

DIN TRYGHED

LendMe har som formål at hjælpe danske låntagere med at finde de bedste lån. Det er sikkert, enkelt og gratis.

Ansøg nu

Sikkert

Sikkert

Vi garanterer, at dine data altid behandles sikkert og fortroligt. Vi sender og modtager al data krypteret, og opdaterer løbende vores systemer for at opnå den højeste datasikkerhed.

Enkelt

Enkelt

Det er nemt og hurtigt at søge om lån gennem LendMe. Udfyld vores ansøgning her på siden, så håndterer vi resten. Vi holder dig underrettet pr. mail og SMS.

Gratis

Gratis

Der er ingen omkostninger forbundet med at søge om lån gennem LendMe. Også selv hvis du vælger ikke at gøre brug af de tilbud, du får. God fornøjelse.

Vi blogger om lån og finans

Læs vores seneste tre blogindlæg om lån og privatøkonomi.

LÅN 150.000

På denne side hjælper vi dig med, hvordan du bedst finder et lån på 150.000 kroner. Formålet er at skabe kendskab til de forskellige lånemuligheder og omkostninger ved et lån på 150.000 kroner. Vi forklarer blandt andet, hvad folk typisk bruger 150.000 kroner på, og hvordan du sammenligner lånetilbud.

Med et lån på 150.000 kroner er mulighederne mange for at forsøde tilværelsen, uanset om du er på udkig efter en ny bil, ønsker at renovere din bolig eller en rejse. I sidste ende er beslutningen ene og alene din. Men når du skal låne så stort et beløb, så kan der være rigtigt mange penge at spare, og det vil vi meget gerne hjælpe dig med.

HVAD BRUGER DANSKERNE TYPISK 150.000 KRONER TIL?

I dag er der mange årsager til, hvorfor du har brug for at låne penge. Årsagerne er særligt forskellige, når du ser på folks alder.

Nogle af de mest almindelige ting, som danskerne vælger at låne 150.000 til inkluderer:

LÅN TIL RENOVERING AF BOLIG

En af de ting som rigtigt mange danskere vælger at låne 150.000 kroner eller mere til i disse år, er til boligrenoveringer. At renovere sin bolig for 150.000 kroner eller mere kan være en rigtig god investering, særligt hvis det øger din boligs værdi tilsvarende.

I mange tilfælde kan du dog øge sin boligs værdi med mere end, det du har investeret i renoveringen. At anlægge et nyt badeværelse er et godt eksempel. At energirenovere sit hus kan også medføre både en højere vurdering i forhold til et fremtidigt salg, ligesom det kan reducere ens udgifter til varme og strøm, hvilket gør, at du også kan se frem til at spare penge så længe du bliver boende i sit hus.

LÅN TIL DIT DRØMMEBRYLLUP

En anden ting, som mange vælger at låne penge til, er til at holde den helt store bryllupsfest. I dag bruger vi væsentligt flere penge på at holde store fester, såsom bryllupsfester end for blot få år siden. Et dansk bryllup kan i dag derfor godt koste mere end 80.00 kroner, 100.000 kroner – eller mere. Og det er vel at mærke kun for selve festen og hvad der ellers kan høre til.

Udgifter til bryllupsrejser er således ikke en del af dette tal.

LÅN TIL KØB AF NY BIL

En tredje ting som mange vælger at låne 150.000 kroner eller mere til, er til at købe en bil – eller en ny, brugt bil. I de sidste år er der blevet solgt rekordmange biler herhjemme. Det skyldes både, at flere danskere har fået flere penge imellem hænderne og at registreringsafgiften er blevet sænket ad flere omgange. Du kan derfor få mere bil for de samme penge sammenlignet med tidligere. Derfor vælger flere også at købe både større og mere sikre biler, hvilket også typisk er dyrere. Når du skifter bil, sælger du også din gamle bil videre, hvilket har en selvforstærkende effekt på branchen.

LÅN TIL KØB AF BÅD

Ligesom biler så er der også relativt mange danskere, der vælger at låne penge til at købe en båd for. Prisen på en båd kan variere utroligt meget, alt efter hvor stor den er.

Men fælles for de fleste er, at de får brug for at låne en del eller hele beløbet for at kunne få råd til det. En båd kræver også ligesom en bil løbende vedligeholdelse, hvilket man skal huske at tage højde for, når man laver det helt store regnestykke for, hvor meget det vil koste en at have båd.

LÅN TIL KØB AF MOTORCYKEL

Den sidste store ting, som mange danskere vælger at låne penge til at købe, er en motorcykel. Flere og flere danskere vil gene køre motorcykel og ligesom både og biler, så kan prisen her virkelig svinge alt efter, hvilken slags motorcykel du gerne vil have. I de fleste tilfælde kan du dog få en rigtig god motorcykel for 150.000 kroner.

SÅDAN VURDERER BANKEN DIN KREDITVÆRDIGHED

Når du skal ansøge om et lån, vil bankens svar altid afhænge af din kreditværdighed. Der er derfor ikke noget fast svar på, hvad det koster at låne 150.000 kroner, da vi alle har forskellige økonomisk udgangspunkt for at kunne betale et givent lån tilbage. Grunden til at en bank foretager en kreditvurdering er todelt.

På ene side vil banken gerne sikre sig, at du som låntager kan betale det lånte beløb tilbage. Men derudover så skal banken også sikre sig, at de ikke bidrager til, at du som låntager bliver fanget i en gældsfælde, hvilket sker, hvis du optager lån som du ikke har mulighed for at afvikle inden for den aftalte løbetid.

Når banken laver en kreditvurdering, er der flere ting, som de kigger på. Nogle af de mest væsentlige elementer, som indgår i banken vurdering af dig som låntager inkluderer:

  • Din indtægt
  • Dit rådighedsbeløb
  • Din samlede gæld
  • Din alder og civile status

DIN INDKOMST:

En af de væsentligste ting for en bank at kende, når de skal vurdere din kreditværdighed, er din indtægt. Jo højere din indtægt er, jo flere penge kan banken som udgangspunkt låne dig. Når du skal købe en bolig, kan du typisk låne 3-4 gange din årsindkomst. Derfor kan en lønforhøjelse på 5.000 kroner eller 10.000 kroner om måneden betyde rigtigt meget for, hvilke forhold du kan blive tilbudt i din bank.

DIT RÅDIGHEDSBELØB:

En mindst ligeså vigtig ting for en bank at vide, når de skal låne dig penge, er hvor meget du har tilbage hver måned, når dine faste udgifter er betalt. Dette kaldes også dit rådighedsbeløb. Når der tales om faste udgifter, så tæller det typisk, din husleje, eventuelle afbetalinger på lån, udgifter til mad og kontingenter til a-kasser og fagforening, samt transportudgifter. Når du skal låne penge, er det en god ide at gennemgå sine faste udgifter for at se, om der er mulighed for at øge sit rådighedsbeløb. Jo mere du har til rådighed hver måned, jo flere penge kan du afvikle på dit lån hver måned.

DIN SAMLEDE GÆLD:

En tredje ting som banken skal have indsigt i, er din samlede gæld. Som vi tidligere nævnte, så har mange danskere i dag ofte flere forskellige lån. Banken skal i disse situationer sikre sig, at du ved at optage et nyt lån stadig, kan overholde dine øvrige gældsforpligtelser. Her kan du særligt hjælpe banken ved at danne dig et fyldestgørende overblik over alle dine gældsposter.

DIN ALDER OG CIVILSTATUS:

En fjerde ting som bankerne også tager med i deres overvejelser udover de tre øvrige ovenover, er din alder og din civile status. Hvis man er single og bor selv, har man til sammenligning med et par ofte højere faste udgifter, fordi man kun har en lønseddel at betale det ud fra.

Ens alder er også et vigtigt parameter, da det i sidste ende siger noget om, hvor lang tid man potentielt har til at betale sin gæld af igen. Hvis man bor alene og gerne vil have bedre chancer for at få et godt tilbud på et lån, kan man med fordel overveje at finde en medansøger til sit lån.

SÅDAN SAMMENLIGNER DU LÅNETILBUD

Hos LendMe kan vi hjælpe dig med at indhente uvildige lånetilbud fra op til 7 forskellige låneudbydere. Når du får tilsendt flere lånetilbud, er det vigtigt at vide, hvad man skal kigge efter, når man skal afgøre, hvilket lån, der er det bedste for en.

Selvom du indhenter forskellige tilbud på det samme lånebeløb, kan der stadig være stor forskel på de forskellige tilbud.

Når man sammenligner lånetilbud, er der dog en række elementer, som man kan sammenligne.

Disse er følgende:

  • Låntypen
  • Løbetiden
  • Renten
  • ÅOP

LÅNTYPEN

Det første du skal være særligt opmærksom på, når det gælder lån, er hvilken slags lån du i sidste ende bliver tilbudt. Et lån på 150.000 kroner kan både optages som sikrede og usikrede lån.

I forbindelse med eksempelvis køb af en bil kan man både optage et billån eller et forbrugslån til dette formål. Forskellen er dog, at et billån er et sikret lån imens et forbrugslån ikke er sikret, hvilket afspejler sig i renten. Når du skal optage et lån på 150.000 kroner, er det derfor afgørende at gøre sig klart, hvad pengene skal bruges til helt konkret og herudfra finde det mest passende lån.

LØBETIDEN

Det næste du bør kigge på, er dit låns løbetid. Løbetiden fortæller over hvor lang en periode dit lån skal betales tilbage. Jo længere dit lån løber, jo mere kommer du til at betale i rente over tid.

Men hvis du skal låne et relativt højt beløb, kan det være rart med en lang løbetid, da man derved har relativt bedre mulighed for at justere sin økonomi og sine prioriteringer i modsætning til ved kortere lån.

RENTEN

Det tredje du skal være opmærksom på, når du modtager et tilbud på et lån, er renten. Renten er den del af dit lånebeløb, som løbende tilskrives dit lånebeløb hver termin. Renten er noget som de fleste kan forholde sig til. Renten vil afspejle den risiko banker anser der er ved at have dig som kunde – eller ved at låne dig penge. Renten påvirkes dog også af dit låns løbetid, hvorfor man oftest får en lavere rente, hvis man vælger at betale det lånte beløb hurtigere tilbage.

ÅOP

Det sidste og også det vigtigste du bør kigge på, når du skal sammenligne privatlån, er ÅOP. ÅOP står for ’Årlige Omkostninger i Procent’ og viser, hvor meget det i sidste ende vil koste dig at optage lånet. ÅOP’en kaldes derfor også for ’kiloprisen’ på et lån. At sammenligne ÅOP’en er den bedste metode til at sammenligne vilkårene i de forskellige lån.

SÅDAN ANSØGER DU OM ET LÅN VIA LENDME

For at ansøge om at låne penge gennem LendMe skal du starte med at udfylde en låneansøgning på vores hjemmeside. I ansøgningsskemaet er der to sider.

På den første side skal du udfylde dine personlige oplysninger, for eksempel navn, CPR-nummer osv. På side to skal du udfylde formålet med dit lån og oplysninger, som bankerne har brug for til at vurdere om de kan låne dig penge. Herefter skal du underskrive låneansøgningen med NemID. Når du har gjort dette, sender LendMe din ansøgning videre til de banker som vi samarbejder med.

Alle hverdage fra 10.00 - 16.00

Det skal være enkelt og trygt at låne penge gennem LendMe. Derfor er du altid velkommen til at ringe eller skrive til os på kundeservice@lendme.dk, hvis du har spørgsmål til os. Vi svarer oftest med det samme, men altid indenfor én hverdag.

Ansøg nu og lån op til 150.000 gennem Lendme