Til ansøgning

Samlelån bank

Når du leder efter et samlelån, er det en god ide at kende til forskellene hos de forskellige banker.

Det er muligt at indhente samlelån fra mange forskellige banker, men de har ofte varierende krav og tilbyder forskellige beløb.

Vi gennemgår her nogle af de største banker, når det kommer til samlelån, og forklarer, hvad du kan forvente hos de enkelte.

Flere af dem samarbejder allerede med os, hvor du får tilbud fra op til 18 banker og kan samle dine lån for helt op til 500.000 kroner ved blot at udfylde én ansøgning.

Det er nemt, og du får svar efter 1-2 dage.

LÅN PENGE
SAMLELÅN
Lånebeløb
130.000 kr
10.000 kr
500.000 kr
Løbetid
-
12 år
+
Forventet månedlig ydelse*
1.364
kr
* ved 7% deb. rente. Priseks.: Samlet kreditbeløb 130.000 kr. Var. deb. rente 3,60 - 20,95%. ÅOP 4,11 - 21,77%. Etb. omk. 3.900 kr. Samlet tilbagebetalingsbeløb 167.258 - 260.000 kr. Løbetid 1-15 år.
Email
Ja, LendMe må kontakte mig via elektronisk post (e-mail og sms) med markedsføring af finansielle produkter og relaterede tjenesteydelser samt nyhedsbrev.
Næste
Gratis & uforpligtende
Sidst opdateret: 4. december 2023 | Læsetid: 4 minutter

Når du leder efter en bank, som du kan samle dine mindre lån hos, er det en god ide at have et overblik over, hvilke banker der tilbyder samlelån, og hvilke forskelle der eventuelt er hos bankerne.

Det er forskelligt fra ansøgning til ansøgning, hvilken bank der giver det bedste tilbud, når du skal samle dine lån. Det vigtigste parameter er selvfølgelig prisen, men derudover kan der være nogle forskelle i behandlingsprocessen eller udbetalingen, som er gode at være opmærksom på, når du vælger et samlelån hos en bank.

Nordea har en lang historie med at drive bankvirksomhed, og de runder i 2020 hele 200 år som bank. De er samtidig en af de største banker i hele Norden og arbejder med alt fra finansiering af virksomheder til lån til private.

Nordea kan hjælpe med både samlelån og privatlån og udbetaler som regel beløbet direkte til dig samme dag, som du bliver endeligt godkendt.

Banken udbetaler hele beløbet til din Nemkonto, hvorefter du skal kontakte dine kreditorer og indfri dine eksisterende lån.

Ekspres Bank er en online bank, der tilbyder samlelån op til 500.000 kroner. De er blandt andet specialiseret i at hjælpe privatkunder med at samle deres gæld, hvilket betyder, at de også kan hjælpe dig med at indfri dine eksisterende lån.

For at få tilbud på samlelån hos Ekspres Bank skal du ansøge om samlelån øverst på siden.

Når du vælger et samlelån fra Ekspres Bank, skal banken som regel kun bruge dine skatteoplysninger og nogle få yderligere dokumenter for at kunne godkende dig til et samlelån.

Få tilbud fra Ekspres Bank og 16 andre
Du kan samle dine lån for op til 500.000 kroner ved at udfylde én ansøgning

Santander Consumer Bank er en af Europas største banker og har samarbejdet med LendMe siden 2020, hvor de giver tilbud om forbrugslån og samlelån under navnet AcceptLån.

Santander hjælper dig med samlelån op til 350.000 kroner.

Behandlingsprocessen hos Santander er kort, og du giver derfor blot banken skattesamtykke med NemID, hvorefter de behandler din ansøgning. Når ansøgningen er godkendt, underskriver du låneaftalen.

Du modtager pengene på din Nemkonto 2-3 hverdage efter, at låneaftalen er underskrevet.

Ikano Bank er en del af IKEA familien, som blev grundlagt af Ingvar Kamprad i 40’erne. Selskabet, som senere blev til Ikano Bank Danmark, blev etableret i 1978 og er en filial af Ikano Bank AB Sverige. Ikano Bank blev en del af LendMe i efteråret 2020 og udbyder både forbrugslån og samlelån.

Et samlelån giver dig muligheden for at spare penge, hvis du har flere lån hos forskellige låneudbydere. Du slipper nemlig for at betale de samme gebyrer flere steder og opnår ofte også en bedre rente. Gennem Ikano Bank kan du samle dine lån for op til 300.000 kroner.

Processen er nem, da du blot udfylder vores ansøgningsskema, og derefter sender vi den til Ikano Bank og 15 andre banker. De gennemgår den typisk inden for 1-2 dage og sender et tilbud retur, hvis de godkender din ansøgning.

Hvis du har flere lån forskellige steder, er Danske Bank en af de banker, der kan hjælpe dig med at skabe overblik og spare penge. De tilbyder nemlig at samle dine lån til ét, så du ikke skal holde styr på krav fra flere låneudbydere og sparer penge gennem færre gebyrer.

Danske Banks historie i Danmark strækker sig helt tilbage til 1871, og de har sidenhen vokset sig hen til at blive en af de største banker på det danske marked. De tilbyder en bred vifte af finansielle ydelser, der både gælder privatpersoner og virksomheder.

Når det kommer til samlelån, er det dog væsentligt at sammenligne så mange tilbud som muligt, da du ikke altid får den bedste pris hos din egen bank. Derfor tilbyder vi at indhente op til 16 tilbud til dig, hvis du samler lån på op til 500.000 kroner gennem os.

Coop Bank er ejet af Coop Amba, der står bag butikker som Kvickly, SuperBrugsen og Fakta. De besluttede sig for at oprette en bank i 2013 på efterspørgsel fra deres kunder, og de er primært til stede online. De har i dag omkring 150.000 kunder.

Som en del af deres ydelser tilbyder Coop også, at du kan samle dine lån hos dem. Det giver dig et bedre overblik, og du sparer også mange udgifter i form af gebyrer. Gennem Coop kan du samle lån for op til 350.000 kroner.

Hvis du har behov for et samlelån på et større beløb, tilbyder vi, at du gennem os kan samle dine lån for helt op til 500.000 kroner. Det er gratis og uforpligtende at få et tilbud, og du får svar inden for 1-2 dage.

Saml lån for op til 500.000 kroner
Det er vigtigt at sammenligne flere tilbud. Her kan du få op til 18 lånetilbud.

Basisbank er en dansk bank, der tilbyder netbank, kreditkort og privatlån. Et samlelån hører under kategorien privatlån eller forbrugslån, og Basisbank har mange års erfaring med at tilbyde samlelån.

Banken tilbyder at samle gæld for op til 500.000 kroner, og de hjælper dig med at indfri dine nuværende lån.

Alt efter hvor mange lån du har, tager det typisk et par dage at indfri dine lån. Er der kun tale om et enkelt eller to lån, som skal indfries, kan Basisbank i nogle tilfælde indfri dine lån allerede den dag, hvor du bliver godkendt.

FAQ
A: Et samlelån er betegnelsen for, når man samler flere lån fra forskellige långivere i ét lån hos én långiver. Du sparer ofte mange penge, fordi du har færre gebyrer og får en bedre rente.

En anden fordel er, at du får et overblik over din gæld og dermed også din økonomi. Du kan søge om et samlelån her
A: Gennem LendMe kan du samle dine lån for op til 500.000 kroner ved blot at udfylde én ansøgning.
A: Et samlelån er en god idé, fordi du får et bedre overblik over din økonomi og samtidigt sparer penge.

Ved at samle dine lån ét sted slipper du for at sætte dig ind i krav fra flere forskellige banker, og du modtager kun regninger et sted fra. Det er især en af de ting, som ansøgerne gennem LendMe sætter pris på.

Derudover sparer du også penge, da du slipper for at betale de samme gebyrer flere steder. Oftest kan bankerne også tilbyde dig en bedre rente, hvis du optager et samlelån.
A: De fleste banker tilbyder ikke samlelån, hvis du står i RKI eller Debitorregister. Men der kan også være andre grunde, som gør, at du ikke får tilbudt et samlelån. Det kan blandt andet være, at du har en høj gældsfaktor, en lav indkomst eller lige har optaget et lån.