Samlelån bank

Når du leder efter et samlelån, er det en god ide at kende til forskellene hos de forskellige banker.

Sammenlign samlelån hos anerkendte banker. Du kan starte din ansøgning til højre eller læse mere herunder.

Sidst opdateret: 13. januar 2021 | Læsetid: 2 minutter

Når du leder efter en bank, som du kan samle dine mindre lån hos, er det en god ide at have et overblik over, hvilke banker der tilbyder samlelån og hvilke forskelle der eventuelt er hos bankerne.

Det er forskelligt fra ansøgning til ansøgning, hvilken bank der giver det bedste tilbud, når du skal samle dine lån. Det vigtigste parameter er selvfølgelig prisen, men derudover kan der være nogle forskelle i behandlingsprocessen eller udbetalingen, som er gode at være opmærksom på, når du vælger et samlelån hos en bank.

Ekspres Bank er en online bank, der tilbyder samlelån op til 500.000 kr. De er blandt andet specialiseret i at hjælpe privatkunder med at samle deres gæld, hvilket betyder at de også kan hjælpe dig med at indfri dine eksisterende lån.

For at få tilbud på samlelån hos Ekspres Bank skal du ansøge om samlelån øverst på siden.

Når du vælger et samlelån fra Ekspres Bank, skal banken som regel kun bruge dine skatteoplysninger og nogle få yderligere dokumenter for at kunne godkende dig til et samlelån.

Basisbank er en dansk bank, der tilbyder netbank, kreditkort og privatlån. Et samlelån hører under kategorien privatlån eller forbrugslån, og Basisbank har mange års erfaring med at tilbyde samlelån.

Banken tilbyder at samle gæld for op til 500.000 kr., og de hjælper dig med at indfri dine nuværende lån.

Alt efter, hvor mange lån du har, tager det typisk et par dage at indfri dine lån, men er der kun tale om et enkelt eller to lån, som skal indfries, kan Basisbank i nogle tilfælde indfri dine lån allerede den dag, hvor du bliver godkendt.

Nordea har en lang historie med at drive bankvirksomhed og de runder i 2020 hele 200 år som bank. De er samtidig en af de største banker i hele Norden og arbejder med alt fra finansiering af virksomheder til lån til private.

Nordea kan hjælpe med både samlelån og privatlån og udbetaler som regel beløbet direkte til dig samme dag, som du bliver endeligt godkendt.

Banken udbetaler hele beløbet til din Nemkonto, hvorefter du skal kontakte dine kreditorer og indfri dine eksisterende lån.

Santander Consumer Bank er en af Europas største banker og har samarbejdet med LendMe siden 2020, hvor de giver tilbud om forbrugslån og samlelån under navnet, AcceptLån.

Santander hjælper dig med samlelån op til 350.000 kr.

Behandlingsprocessen hos Santander er kort, og du giver derfor blot banken skattesamtykke med NemID, hvorefter de behandler din ansøgning. Når ansøgningen er godkendt, underskriver du låneaftalen.

Du modtager pengene på din Nemkonto 2-3 hverdage efter, at låneaftalen er underskrevet.