De 5 mest læste indlæg i 2020

Med over 100 forskellige indlæg på vores blog siden 2018 er der meget, som du kan blive klogere på hos os. Men det tager sin tid, hvis du vil igennem dem alle. Vi samler derfor de fem mest læste blogindlæg i 2020, så du sparer tid på at finde dem - For tid er jo som bekendt penge.

Sidst opdateret: 9. november 2023 | Læsetid: 4 minutter

Året er ved at gå på hæld, og derfor er det tid til at se tilbage på, hvad brugerne har fundet mest interessant at læse om i 2020. Året har i høj grad været plaget af COVID-19 pandemien, men når det kommer til lån, har den helt store nyhed været opgøret mod de dyre kviklån.

Men spørgsmålet er så, om det er ÅOP-loftet, som I har fundet mest interessant i år? Eller er det tilføjelsen af vores nye banker i 2020? Måske er det nogle gode råd til dine lån?

Vi tæller ned fra fem og fortæller dig, hvilke blogindlæg du ikke bør snyde dig selv for:

I 2020 har vi budt velkommen til tre nye banker på vores platform, som er AcceptLån/Santander, MiniFinans og Ikano Bank. Offentliggørelsen af dem har været det femte mest læste blogindlæg i år.

AcceptLån er en del af Santander Consumer Bank, der har mange års erfaring med lån over hele Europa. MiniFinans er et danskejet finansieringsselskab, som hører under Finans 247. Begge banker har været en del af LendMe siden juli.

Ikano Bank er vores seneste tilføjelse, som blev vores samarbejdspartner i oktober. Ikano Bank er en svensk internetbank, der har sit hovedkontor i Stockholm. Banken er en del af IKEA familien og har over 25 års erfaring med at tilbyde forskellige lån.

Med vores nyeste samarbejdspartnere tilbyder vi nu, at hele 16 banker gennemgår din ansøgning. Vi arbejder løbende for at tilføje flere banker, så det øger din chance for at få det bedst mulige tilbud.

Brug for et lån?
Ansøg via LendMe og få tilbud fra op til 16 banker

Regeringen og en lang række af Folketingets partier vedtog sidste år en lov, som gør op med de dyre kviklån. Loven trådte i kraft i sommers, og den har stor betydning for dig, når du optager et lån.

De nye regler betyder blandt andet, at der er kommet et loft for, hvor meget du maksimalt kan ende med at betale for et kviklån. Det gælder både, når det kommer til den ÅOP, der er på dit lån, men også på de samlede omkostninger du ender med at betale.

Indlægget har især stor betydning for dig, som har flere små dyre lån, som du har mulighed for at samle til ét lån med en langt lavere ÅOP. Vi giver dig rådene til, hvad du skal gøre.

I forbindelse med det nye ÅOP-loft er det også blevet relevant at vide, hvilke faktorer og krav der er for dem, der kan låne penge ud. Det er nemlig ikke kun banker.

Den nye lov har blandt andet skabt private grupper på Facebook, hvor folk låner ud til hinanden. Det skaber en risiko for lån med høje omkostninger, og derfor er der også skrevet ind i loven, at andre låneudbydere fremover skal følge samme regler, som gælder for bankerne.

Du er derfor også sikret, når du låner gennem andre låneudbydere end lige banker, som du kan læse mere om i det tredje mest læste blogindlæg i 2020. Du kan læse mere om, hvem man må låne ud til her.

Et eller flere dyre lån fylder meget i tankerne, og derfor er det også højt oppe på listen over, hvad brugerne finder mest interessant at læse om.

En gæld bliver hurtig uoverskuelig, og især hvis den er spredt ud hos flere forskellige låneudbydere. Derfor giver vi dig en plan for, hvordan du kommer af med din gæld, så du bruger dine tanker på det, som du helst vil.

Vil du samle dine lån?
Det tager kun et par minutter at ansøge

Vi kæmper netop for, at lånemarkedet bliver mere gennemsigtigt, da alle har ret til det fulde overblik. Her kan du blive klogere på, hvordan du slipper af med dyr gæld.

Det indlæg, som brugerne har fundet mest interessant i 2020, er dog også noget af en klassiker, som aldrig går af mode:

Hvad er mere naturligt end at vide, hvordan du får en større mulighed for, at en af vores 12 samarbejdspartnere godkender din ansøgning?

Hvis du befinder dig i en situation, hvor du har brug for et lån, men bliver afvist, er det her indlæg meget relevant for dig. Vi kommer nemlig med en masse gode råd, så din chance for at blive godkendt til et lån bliver større, og din drøm går i opfyldelse.

Læs mere: Sådan øger du dine chancer for at få et lån

Ansøg med det samme
Udfyld kun én låneansøgning og modtag lånetilbud fra flere banker. Helt gratis og uforpligtende