Lånebeløb
Du kan låne fra 5.000 - 300.000 kr
Lånetid
Du skal betale tilbage på 1-10 år
Forventelig ydelse
pr. måned

Priseksempel: Samlet kreditbeløb 40,000 kr. Variabel debitorrente %. ÅOP %. Etb. omk. kr. Samlet beløb, der skal betales tilbage kr.

Skriv dit CPR-nummer med alle 10 cifre. Dit CPR-nummer vil altid blive opbevaret sikkert uden adgang for andre end de banker, som vil give dig et tilbud.
Ja, Lendme må kontakte mig via elektronisk post (e-mail og sms) med markedsføring af finansielle produkter og relaterede tjenesteydelser samt nyhedsbrev.
Din ansøgning sendes ikke til bankerne før du har underskrevet med NemID
Basisbank , Express Bank , Nordea , Pensam Bank , Resurs Bank , Sparxpres

Tilfredse brugere er vores forretning

Undgå dyre andelsboliglån - sammenlign tilbud fra flere banker

Lendme kan som de første i Danmark indhente flere tilbud på andelsboliglån, med bare én ansøgning.

Ansøg gratis
Ansøg gratis

Udfyld én ansøgning når du skal låne penge, så indhenter vi et individuelt tilbud fra bankerne

Tilbud på lån
Modtag tilbud

Du modtager lånetilbud fra bankerne, og du kan nu vælge det tilbud, der passer dig bedst 

Vælg det bedste lån
Vælg det bedste lån

Du er ikke forpligtet til noget, før du sender de underskrevne lånedokumenter til banken 

DIN TRYGHED

Lendme har som formål at hjælpe danske låntagere med at finde de bedste lån. Det er sikkert, enkelt og gratis.

Ansøg nu

Sikkert

Sikkert

Vi garanterer, at dine data altid behandles sikkert og fortroligt. Vi sender og modtager al data krypteret, og opdaterer løbende vores systemer for at opnå den højeste datasikkerhed.

Enkelt

Enkelt

Det er nemt og hurtigt at søge om lån gennem Lendme. Udfyld vores ansøgning her på siden, så håndterer vi resten. Vi holder dig underrettet pr. mail og SMS.

Gratis

Gratis

Der er ingen omkostninger forbundet med at søge om lån gennem Lendme. Også selv hvis du vælger ikke at gøre brug af de tilbud, du får. God fornøjelse.

Vi blogger om lån og finans

Læs vores seneste tre blogindlæg om lån og privatøkonomi.

Andelsboliglån

Et andelsboliglån optages i forbindelse med køb af en andelsbolig. Det fungerer som et almindeligt banklån, og banken tager sikkerhed i form af pant i din andelsbolig. I modsætning til usikrede lån så er et andelsboliglån givet med det ene formål at købe en andelsbolig.

Sammenlignet med realkreditlån til ejerboliger, hvor du kun kan låne 80%, så er det muligt at låne hele beløbet til køb af en andelsbolig inkl. omkostninger til etablering af lånet. Størrelsen på lånebeløbet, banken ønsker at tilbyde afhænger af:

  • din og eventuelle samlevers økonomiske situation
  • den månedlige boligydelse på andelsboligen
  • andelsboligens værdi

Hvis banken tager sikkerhed i andelsboligen, vil den tinglyse et pant i andelsboligbogen, som aflyses når lånet er tilbagebetalt.

Omkostning til andelsboliglån

Omkostningen til et andelsboliglån er oftest renten samt etableringsomkostninger til lånet. Den letteste måde at sammenligne lån på, er at vurdere den årlige omkostning i procent (ÅOP). ÅOP inkluderer nemlig både renten og alle gebyrer, du skal betale. Da renten på andelsboliglån ofte er variabel, skal du dog være opmærksom på, at renten kan ændre sig over tid.

Hvis du benytter vores låneberegner, skal du være opmærksom på, at du ofte kan opnå bedre renter ved et andelsboliglån, da det er et sikret lån.

Andelsboliglån udstedes typisk af traditionelle banker, såsom Alm. Brand Bank, Arbejdernes Landsbank, Danske Bank, Handelsbanken, Jyske Bank, Lån & Spar Bank, Nordjyske Bank, Nordea, Nykredit Bank, Sydbank, Spar Nord mv. Når du skal optage et andelsboliglån, bør du indhente tilbud fra flere banker, da der kan være stor forskel i renten og ÅOP. Da beløbet du låner typisk er et større beløb, vil en lavere ÅOP have en stor positiv påvirkning på din daglige økonomi.

Forbedringer af din andelsbolig

Hvis du ønsker at foretage forbedringer af din andelsbolig, kan du vælge at finansiere det med et forbrugslån. På den måde undgår du en ny tinglysning eller forhøje eksisterende pant i din andelsbolig. 

Kontakt os

Alle hverdage fra 10.00 - 16.00

Det skal være enkelt og trygt at låne penge gennem Lendme. Derfor er du altid velkommen til at ringe eller skrive til os på kundeservice@lendme.dk, hvis du har spørgsmål til os. Vi svarer oftest med det samme, men altid indenfor én hverdag.

Få tilbud på andelsboliglån fra flere banker

Ansøg om et andelsboliglån hos Lendme, og vent på at bankerne kommer til dig.

Læs om andelsboliglån

Ansøg nu

Se hvor nemt det er