Lendme indgår samarbejde med ny långiver

Mandag den 4. December kunne Lendme præsentere endnu en långiver på platformen. Med Nordea Finans som den nye långiver ombord betyder det, at Lendme sender brugernes låneansøgninger til henholdsvis Ekspress Bank , Resurs Bank Basisbank og Nordea Finans.

Velkommen til Nordea Finans

I de seneste par uger er der arbejdet intenst på at få integreret Nordea Finans med Lendme. Derfor er vi både glade for og stolte over at kunne byde dem velkommen på platformen, og vi ser frem til at kunne tilbyde vores brugere lånetilbud fra endnu en långiver.

# Både brugerne, bankerne og finansieringsselskaberne kan se fidusen

Siden lancering af Lendme i maj 2017 har interessen for platformen været stødt stigende. Både forbrugerne, bankerne og finansieringsselskaberne kan for alvor se fordelene ved at anvende en platform som Lendme. Som forbruger sparer du en masse tid, idet du kun skal udfylde én låneansøgning for at modtage tilbud på lån fra flere banker og finansieringsselskaber. Samtidigt er der også i mange tilfælde en del penge at spare for forbrugerne. Bankerne og finansieringsselskaberne får til gengæld adgang til en række nye kundeemner, som de frit kan byde på.

Samtidigt er der også i mange tilfælde en del penge at spare for forbrugerne

Founder og CEO for Lendme, Frederik Murmann er heller ikke i tvivl om, at interessen blandt bankerne, finansieringsselskaberne og forbrugerne vil fortsætte med at stige.

“Vi oplever stor interesse for vores platform, der bidrager til en sund konkurrence på privatlåns-markedet samtidigt med, at det gør det nemmere og mere overskueligt for vores brugere at finde det bedste tilbud”, siger Frederik Murmann, og fortsætter: “Hvem undersøger ikke hvor flybilletten er billigst inden man køber sin næste rejse? En lignende udvikling kommer vi også til at se på privatlåns-markedet, hvor Lendme nu er de eneste i Danmark.”