Ansøg nu

Forbrugslån

Sammenlign billige forbrugslån



Derfor bør du sammenligne forbrugslån via os:

Du sparer penge - i gennemsnit 18.000 kroner

Du sparer tid - 18 lånetilbud med én ansøgning

✓ Du er i sikre hænder - Vi passer på dine oplysninger

✓ Du får personlig betjening, hvis du har spørgsmål

✓ Det er 100% gratis og uforpligtende at ansøge



Derfor bør du sammenligne forbrugslån via LendMe:

Du sparer penge - i gennemsnit 18.000 kroner

Du sparer tid - 18 lånetilbud med én ansøgning

Det er nemt og tager få minutter at ansøge

LÅN PENGE
SAMLELÅN
Lånebeløb
130.000 kr
10.000 kr
500.000 kr
Løbetid
-
12 år
+
Forventet månedlig ydelse*
1.364
kr
* ved 7% deb. rente. Priseks.: Samlet kreditbeløb 130.000 kr. Var. deb. rente 3,60 - 20,95%. ÅOP 4,11 - 21,77%. Etb. omk. 3.900 kr. Samlet tilbagebetalingsbeløb 167.258 - 260.000 kr. Løbetid 1-15 år.
Email
Ja, LendMe må kontakte mig via elektronisk post (e-mail og sms) med markedsføring af finansielle produkter og relaterede tjenesteydelser samt nyhedsbrev.
Næste
Gratis & uforpligtende
Sidst opdateret: 21. november 2024 | Læsetid: 17 minutter

Du kan søge om forbrugslån hos alle banker i Danmark, uanset om du har et helkundeforhold eller ej.

Der er derfor ikke nogen grund til, at du vælger den første og bedste bank, når du frit kan vælge lån på alle hylder.

Problemet er, at du ikke på forhånd kan vide, hvilken bank på markedet, der tilbyder dig den laveste rente, når du skal låne.

Derfor er det en rigtig god ide, at du indhenter så mange tilbud som muligt, så du får et overblik over dine muligheder, og kan vælge det forbrugslån, der har den laveste rente.

Vi er Danmarks største låneformidler og samarbejder med en lang række banker, der tilbyder billige lån.

Hvis du bruger 5 minutter på at lave en ansøgning, sender vi den afsted til 18 forskellige banker, der alle svarer indenfor en times tid.

På den måde får du lynhurtigt svar på, hvilken bank der giver dig de bedste vilkår på dit forbrugslån.

Få den laveste rente
Få tilbud på lån fra op til 18 banker med én ansøgning

Forbrugslån er en låntype, der hører under kategorien usikrede lån. Det betyder, at banken ikke forlanger sikkerhed for lånet i eksempelvis din bolig eller bil.

Du kan bruge et forbrugslån til langt de fleste formål, da banken fokuserer på, at din økonomi er sund, og ikke hvad du bruger pengene til.

Derudover er der ingen krav til, hvad du bruger pengene på.

Det er altså fuldstændigt op til dig, om der skal nye møbler i stuen, fliser i indkørslen eller kufferten skal pakkes og næsen vendes mod sydlige himmelstrøg.

Ungt par sidder i en sofa i en stue

Denne type lån har også andre navne. Det kan blandt andet være banklån, privatlån eller kviklån.

Fælles for dem alle er, at det egentlig bare dækker over usikrede lån, hvor banken ikke behøver noget specifikt formål for at tilbyde dig et forbrugslån.

Alle banker og långivere tilbyder usikrede lån.

Uanset, om det er online-banker som eksempelvis Express Bank eller Ikano Bank eller murstensbanker som Danske Bank eller Nordea, kan du ansøge om et forbrugslån.

Billige forbrugslån og dyre kviklån

Forbrugslån bliver nogle gange omtalt som kviklån. Selvom begge typer hører under kategorien usikrede lån, kan man alligevel godt snakke om en forskel.

Forskellen finder man på lånestørrelsen, lånets løbetid og omkostningerne forbundet med lånet.

Forbrugslån er det begreb, som de fleste banker bruger, når de beskriver lån over 20.000 kr, og med en længere tilbagebetalingsperiode. Kviklån er typisk under 10.000 kr., som du betaler tilbage indenfor få måneder.

Den 1. Juli 2020 trådte den nye, såkaldte kviklånslov i kraft, hvis formål er at lukke ned for kviklån, da renterne og omkostninger historisk har været skyhøje.

Når du kigger på forbrugslån, er det naturligt at kigge nøje på renten.

Og selvom renten ikke er det eneste, som du bør være opmærksom på, er det ofte en klar indikator på, om et forbrugslån ligger i den billige eller dyre ende.

Renten afhænger af bankens kreditvurdering af dig.

Den laveste rente, som du kan få tilbudt er 3,49%, mens den højeste ligger lige under 21%.

Der er mange faktorer, der har indflydelse på, hvilken rente som du får tilbudt på dit lån. Det er blandt andet din indkomst, din gældsfaktor og dit rådighedsbeløb.

Din indkomst fylder ikke overraskende en del, når det kommer til at vurdere din økonomi.

Det skyldes, at man i meget grove træk kan sige, at jo bedre en økonomi man har, jo nemmere er det at få en god rente hos bankerne.

Banker kigger også på en masse andre ting end din indkomst, men det er altid et glimrende udgangspunkt, hvis man ikke er ledig eller på anden måde ligger i den lave ende rent indkomstmæssigt.

Det betyder ikke, at man ikke får et forbrugslån med en fin rente, selvom man ikke har en høj indkomst, men det betyder, at man skal være ekstra opmærksom på at lave en optimal ansøgning.

Gældsfaktor spiller en rolle

Udover din indkomst har din gældsfaktor også en del at sige om muligheden for at få det bedste forbrugslån.

Gældsfaktoren bliver fastsat ud fra din årlige bruttoindkomst og din gæld. Når man skal udregne gældsfaktor, kigger man på, hvor meget man tjener årligt.

Hvis du tjener 30.000 kroner om måneden før skat, skal du gange det beløb med 12.

Det bliver 360.000 kroner, og det er det beløb, som bankerne bruger for at udregne gældsfaktoren.

Hvis du ikke ejer hus, lejlighed eller bil, må du ofte kun have en gældsfaktor på 0,75, hvilket vil sige, at du ikke må have mere end 270.000 kroner i gæld for at banken vil tilbyde dig et forbrugslån.

Hvis du er husejer eller lignende, må du som regel have en noget højere gældsfaktoren, end hvis du ikke ejer et hus eller en lejlighed.

Det vil typisk være en gældsfaktor på 3-5, hvilket svarer til mellem 1.080.000 og 1.800.000 kroner.

Typisk vil en minimal gæld også komme til udtryk i den rente, som du bliver tilbud. Lidt groft sagt vil du højst sandsynligt få en bedre rente, jo mindre gæld du har.

I den forbindelse skal vi lige tilføje, at vi ikke kender bankernes individuelle grænser, og det ovenstående eksempel er derfor ikke så nuanceret, som bankernes faktiske vurderinger af en ansøgning.

Selvom vi ikke har de nøjagtige tal, giver vores eksempel alligevel en rigtig god ide om, hvordan bankerne vurderer en låneansøgning.

Hold øje med dit rådighedsbeløb

Den sidste vigtige faktor, som jeg vil dele med dig her, er dit rådighedsbeløb. Det er det beløb, som du har tilbage hver måned, når dine faste udgifter er betalt.

De faste udgifter dækker for eksempel over, husleje, telefon, forsikringer, vand og varme.

Det er ofte nogle udgifter, som du har større mulighed for at ændre end du har med din indkomst og gældsfaktor.

Bankerne bliver nødt til at kigge på dit rådighedsbeløb, da der er en nedre grænse for, hvor lavt det må være.

Hvis dit rådighedsbeløb er under 3000 kroner, vil det være svært at blive godkendt til et forbrugslån.

Derudover skal du også være opmærksom på, at bankerne vurderer forskelligt, hvilket betyder, at selvom Bank A ikke kan give dig forbrugslånet billigt, kan det sagtens være, at Bank B eller Bank C kan.

Vi kender heller ikke de forskellige interne vurderingsregler hos bankerne, så det er ikke muligt at sige noget generelt om, hvilke banker der kan hjælpe i en specifik situation.

Det bedste du kan gøre, er altid at sammenligne tilbud fra flere banker, så du er sikker på, at du får det bedst mulige tilbud.

Når du optager forbrugslån gennem en af vores 18 banker, skal du ikke stille sikkerhed i lånet.

Normalt kræver bankerne, at man stiller sikkerhed i lån for at kunne få en lav rente, men du kan få en rente helt ned til 3.49% på lån op til 400.000 kroner gennem os.

Når du vil låne uden sikkerhed har du også mulighed for at bruge pengene til lige det formål, du ønsker.

Mange bruger eksempelvis et forbrugslån uden sikkerhed på at få en bedre rente på eksisterende gæld, renovation af boligen eller til udbetaling på en ny bil.

Det er generelt svært at sige noget helt konkret om pris og renteniveauet for usikrede lån. Der er nemlig mange forskellige faktorer, der har indflydelse på prisen, når du skal finde dit nye lån.

Det kan blandt andet være, hvor stort et lånebeløb som du skal bruge. Generelt er mindre lån dyrere end større lån.

Hvis du sammenligner prisen på et forbrugslån på 15.000 kroner med et på 350.000 kroner, vil renten generelt være lavere på det større lån. Derfor er der flere ting, som du skal tage højde for.

Udover lånestørrelsen er der også andre vigtige faktorer, som spiller en rolle i prisen på et lån.

Det er for eksempel den løbetid, du vælger.

Et lån med en kortere løbetid vil altid have en højere månedlige pris, da du betaler et større beløb af hver måned, hvorimod en længere løbetid vil give en lavere pris hver måned.

Det betyder dog ikke, at du altid skal vælge en kortere løbetid.

Tværtimod.

Overvej en længere løbetid

En længere løbetid er ofte den rigtige strategi, når du leder efter lån, fordi bankerne er forpligtede til at sørge for, at du har råd til at betale af på dit lån og samtidig have penge at leve for.

Du bør derfor undgå at sammenligne forskellige lånestørrelser og løbetider med hinanden, da det ikke vil være muligt at lave en simpel sammenligning af pris og vilkår.

I stedet bør du kigge på, at sammenligne flere ens tilbud med hinanden, da du meget nemmere har mulighed for at vurdere, hvilken bank der giver dig det bedste tilbud.

Du finder det billigste forbrugslån ved at sammenligne tilbud fra forskellige banker med hinanden. Du kan for eksempel søge gennem en sammenligningstjeneste som os.

Når jeg skriver, at tilbuddene bør være ens, mener jeg, at du kun bør sammenligne tilbud med samme lånestørrelse og løbetid. Det giver et retvisende billede af, hvilken bank der kan give dig det bedste tilbud.

Mand der vælger det billigste lån på en telefon
Priseksempel: Samlet kreditbeløb 100.000 kr. Variabel debitorrente 3,60 - 20,95%. ÅOP 4,32 - 21,97%. Etb. omk. 3.000 kr. Samlet beløb, der skal betales tilbage 120.374 - 200.000 kr.

Når du sammenligner prisen på lån, skal du være opmærksom på en række gebyrer i bankernes tilbud.

Det er nemlig ikke nok blot at kigge på renten, da der er flere gebyrer forbundet med at låne, som har indflydelse på den endelige pris.

Nogle banker tager et fast gebyr for at låne dig penge, uanset om du vil låne 10.000 eller 150.000 kroner, mens andre banker tager en procentdel af lånebeløbet i etableringsgebyr.

Derudover har mange banker et månedligt administrationsgebyrer, der dækker udgifter ved automatiske betalinger.

Dem kan der også være forskel på, selvom de ikke er ligeså store som etableringsgebyrer.

Få hele overblikket

Vi har gjort det nemt at sammenligne tilbud fra en række forskellige banker ved at beregne den samlede pris på lånet.

På den måde kan du se, hvad du skal betale hver måned, plus du har mulighed for at se, hvor meget det samlede tilbagebetalingsbeløb er på.

Vi sparer dig for at sidde med lommeregneren fremme og febrilsk prøve at huske procentregning fra din skoletid. Du kan derfor nemt se, hvilket lån der er billigst.

Du kan kun være sikker på at finde det bedste lån ved at sammenligne tilbud fra forskellige banker, inden du tager en beslutning om, hvem du vil låne af.

Det kan lyde som en langsommelig proces, men det tager ikke mere end et par timer, fra du har lavet en ansøgning, til du kan se, hvilket banker der har mulighed for at give dig tilbud.

Det bliver kun mere og mere populært at samle eksisterende lån.

Det er faktisk en rigtig effektiv metode til at skære unødvendige gebyrer fra, så du sparer penge.

Hvis du vil samle dine lån, er det en rigtig god ide, at du først og fremmest bruger lidt tid på at finde ud af, hvilke lån som giver mest mening at samle.

Vi hjælper dig med at samle forskellige typer af lån helt op til 400.000 kroner.

Få flere penge til dig selv

Når du samler dine kreditter hos én bank, giver det dig typisk plads i budgettet til nogle helt andre ting.

Det betyder, at du kan komme hurtigere af med din gæld, spare flere penge op eller bruge de ekstra midler andre steder.

Grunden til at det er billigere at samle sine lån er, at hvert eneste af dine lån har en række gebyrer, som du betaler.

Når du kun har ét lån, forsvinder mange af disse gebyrer også, da du kun betaler for ét lån.

Lavere rente ved at samle forbrugslån

Derudover har vi erfaret, at renten typisk er lavere på de såkaldte samlelån, fordi mindre lån typisk har en højere rente.

Vi spurgte sidste år, hvor meget folk sparede ved at samle forbrugslån.

Resultatet kom bag på os, da vi ikke før havde spurgt ind til brugernes besparelse.

Det er forskelligt, hvad folk synes er en god rente. Nogle synes, at 12% i rente er billigt, fordi de i forvejen har lån med en højere rente.

Forbrugslån med en rente på 7%, vil omvendt være højt for andre, fordi de sammenligner med renten på et realkreditlån eller billån.

Det er derfor svært at sige noget generelt om renten, da det kommer an på konteksten og din forventning til lånet.

Der er mange faktorer, som påvirker renten, og du har selv mulighed for at forbedre dine muligheder, når du søger om et lån. Det gør du ved at:

  • Søge med en anden
  • Vælge et realistisk lånebeløb
  • Vælge en længere løbetid på dit lån

Søg sammen med en anden

At søge sammen med en anden er en af de bedste måder at optimere din ansøgning på. Din medansøger kan være din ægtefælle eller kæreste.

Stort set alle banker ser det som et kæmpe plus, når man søger sammen med en medansøger, fordi I vil være to om at betale lånet af.

I bankens øjne er det lig med en væsentligt mindre risiko og det er ofte risikoen, som afgør, hvad renten kommer til at være.

Meget groft kan man sige, at en lavere risiko er lig med en lavere rente på lånet.

Det kan dog være en ulempe at søge sammen med en medansøger, hvis personen er registreret som ‘dårlig betaler’ eller har en stor gæld til det offentlige.

Der er også nogle banker, som kræver, at man har samme bopæl, hvis man søger med en anden.

Vælg det rigtige beløb

Det er en god ide at vælge et realistisk lånebeløb.

Hvis du er folkepensionist, og søger alene er det urealistisk at kunne låne en kvart million over fem år, da du højst sandsynligt ikke vil have råd til at betale af på dit lån, hvis du også skal have råd til at leve.

Bankerne i Danmark underlagt regler fra Finanstilsynet, så du ikke kan få et lån, hvis det betyder, at du kun vil have få tusind kroner at leve for.

Derfor er det en god ide, at du nøjes med at søge om det beløb, som du skal bruge.

En længere løbetid er ofte en god ide

Det er en god ide, at du vælger en længere løbetid, end du i første omgang havde tænkt.

Det gælder især, hvis du ikke har et stort rådighedsbeløb.

Vi taler med mange brugere, som fejlagtigt tror, at jo kortere en løbetid de vælger, jo bedre ser det ud i bankens øjne. Og dermed er muligheden for at få et lån godkendt større.

Selvom der ikke er noget i vejen med den tanke, er det ikke sådan det fungerer i virkeligheden.

Når bankerne kigger på din ansøgning og ser, at du har valgt X i beløb og Y i løbetid laver de et regnestykke, der afgør størrelsen på det beløb, som du skal betale hver måned.

Det bliver også kaldt for din månedlige ydelse.

Din månedlige ydelse er større, jo kortere løbetid du vælger. Uanset, hvilken rente du får tilbudt.

Det betyder, at du øger muligheden for at få godkendt et lån, hvis du vælger en længere løbetid, da den månedlige ydelse dermed er mindre.

Hvis dit rådighedsbeløb ikke er særligt stort, er det endnu vigtigere at vælge en længere løbetid.

Det vigtigste, når du leder efter et billigt, usikret lån, er, at du søger hos mange banker samtidig gennem en sammenligningstjeneste.

Find lånetilbud med lav rente
Du kan sammenligne tilbud fra op til 18 banker

Prisen afhænger af den enkelte banks renteniveau og omkostningerne, der er forbundet med lånet.

De fleste banker har forskellige priser på lån. Det betyder, at når du låner hos Bank A koster det måske 2% af størrelsen på dit lån og 0 kroner i gebyrer om måneden.

Bank B har omvendt et fast gebyr på 500 kr. uanset størrelsen på dit lån, men her koster det måske 35 kroner om måneden i gebyrer.

De forskellige vilkår er afgørende for, hvilket lån der er billigst for dig.

Derudover foretager alle banker en kreditvurdering af dig, når du ansøger. Det er kreditvurderingen, der påvirker den rente, som du får tilbudt på dit lån.

Det generelle renteniveau på usikrede lån er højere end eksempelvis renten på sikrede realkreditlån.

Men det er vigtigt at huske, at realkreditlån er et sikret lån, som har en lavere rente, fordi banken løber en mindre risiko ved at låne dig pengene.

Hvis du ikke betaler lånet tilbage, kan banken kræve dit hus solgt. Denne sikkerhed har banken ikke ved et usikret lån, hvilket viser sig ved, at renten typisk er højere på denne type lån.

Ifølge Nationalbanken er renten på lån til forbrug historisk lav og faldet med 30 procent siden 2013. Den ligger i snit på ca. 6%.

Du finder det billigste lån ved at sammenligne forskellige vilkår og gebyrer hos en række banker.

Hvis du gerne vil have en prisindikation, kan du prøve vores låneberegner. Den giver dig en ide om, hvor meget du skal betale hver måned alt efter størrelsen og løbetiden på det lån, som du ønsker.

Det er dog vigtigt at huske, at der er tale om et priseksempel og ikke den faktiske pris.

Hvis du ønsker at kende den endelig pris, skal du ansøge om lånet, da bankerne giver personlige tilbud på lån, kan vi ikke sige noget om, hvad du får tilbudt på forhånd.

Det er en rigtig god ide at regne på lånets pris, inden du vælger at ansøge.

Vi har en indbygget låneberegner i vores ansøgningsskema, så du har mulighed for at få en ide om, hvilken løbetid og hvilket beløb du skal vælge.

Der vil være mange tilfælde, hvor du selvfølgelig ikke bare kan vælge et andet beløb, fordi du skal bruge et specifikt beløb.

Det er typisk tilfældet, hvis man skal købe bil, låne til et indskud eller er brændt varm en ny computer. Her vil det i stedet være oplagt, at du overvejer at kigge på løbetiden.

Vælg en længere løbetid

Vi ser ofte, at folk vælger en kort løbetid. Det er de færreste, der ønsker at låne penge over flere år end nødvendigt, hvilket giver rigtig god mening.

Problemer er, at mange gør det, fordi de tror, at det giver plusser i bogen hos bankerne, hvis de vælger en kort løbetid.

Det er faktisk helt omvendt.

I stedet er det en rigtig god ide, at du vælger en længere løbetid. Det bør du gøre, fordi det giver dig mere frihed til at betale dit lån tilbage.

Hvis du vælger en længere løbetid, er den månedlige ydelse lavere.

Det er både godt, fordi det koster dig mindre hver måned, men det øger faktisk også din mulighed for at få nogle gode tilbud fra bankerne. Især, hvis du generelt har et rådighedsbeløb i den lavere end.

Du kan altid indfri dit lån gratis

Samtidig har du også altid mulighed for at betale mere af på din månedlige ydelse.

Hvis du for eksempel stiger i løn, flytter til en billigere adresse eller vinder i lotto, kan du altid betale mere end din månedlige ydelse eller helt indfri dit lån.

Det koster ikke noget ekstra.

Generelt er ulempen ved at vælge en længere månedlig ydelse, at det bliver dyrere i alt, når dit lån er betalt tilbage.

Men igen har du mulighed for at betale mere af hver måned, hvis du ønsker det.

Du bør under alle omstændigheder overveje længden på dit lån, uanset hvilken lånestørrelse du vælger.

Der er mange, der ikke er klar over, at man skal have et minimumsbeløb til sig selv på omkring 4000-5000 kroner om måneden for at bankerne overhovedet kan hjælpe med et lån.

Hvis dit rådighedsbeløb kun er på 4500, vil du derfor ikke kunne blive godkendt til et lån med en månedlige ydelse på mere end 500 kroner.

Vi er Danmarks største låneformidler, og samarbejder med 18 forskellige banker.

Når du sammenligner lånetilbud via os, sparer du først og fremmest penge, ved at du får det billigste lån.

Men du sparer også en masse tid og bøvl i forbindelse med hele ansøgningsprocessen.

Vores låneberegner hjælper dig eksempelvis med at finde en pris, der passer til budgettet, inden du ansøger om lånet.

Det koster 5 minutter af din tid at indhente tilbud fra bankerne, som du derefter kan sammenligne med hinanden.

Typisk har du også svar fra hele paletten af banker indenfor en time.

Det er den mest effektive måde at finde det bedste lån, og heldigvis er det også altid gratis og uforpligtende at ansøge.

Sammenlign lån online
Det tager få minutter at søge, og du får svar indenfor få minutter
FAQ
A: Et lån til forbrug er et såkaldt usikret lån og prisen er derfor forskellig, alt efter hvilken bank du låner pengene af.

For at gøre det nemt at finde det billigste lån blandt bankerne du sammenligne tilbud fra forskellige banker hos os ved kun at lave én ansøgning.

Det sparer dig for en masse tid, men endnu vigtigere for en masse penge.

Undersøgelser viser, at det kan være over fem gange dyrere at vælge det dyreste lån frem for det billigste.

Vi finder de billigste lån til dig på under en time, og du vælger helt selv, hvilket lån du i sidste ende foretrækker.
A: Du kan få lån til forbrug med en rente helt ned til 3.49%.

Du har samtidig ikke mange udgifter, da du udover renten, kun betaler et oprettelsesgebyr samt en mindre månedlig administrationsomkostning.

Prisen på lån er forskellig fra bank til bank, men du slipper for at skulle lave en masse ansøgninger, hvis du bruger LendMe, da vi samarbejder med 18 banker.

Derfor får du en masse tilbud med kun én ansøgning, og du vælger selvfølgelig selv, hvilken bank du ønsker at låne penge fra.
A: Du kan låne op til 400.000 kroner og bruge pengene til lige det formål, du ønsker.
A: Du ansøger øverst på siden via vores ansøgningsskema. Her besvarer du en række spørgsmål omkring din økonomi, der gør bankerne i stand til at give dig personlige lånetilbud.

Det kræver blot, at du har et NemID eller MitID for at kunne gennemføre ansøgningen og modtage tilbud.

Når du har ansøgt modtager du tilbud indenfor få minutter fra banker, som du kan sammenligne med hinanden.

Det er både gratis og helt uforpligtende at ansøge om et lån via os.
A: Renten på lån starter helt nede på 3.49% og kan maksimalt gå op til 24.99%.

Renteniveauet afhænger af bankernes generelle prissætning på lån samt deres vurdering af din ansøgning.

Det betyder, at du vil opleve at få vidt forskellige renter tilbudt fra forskellige banker.

Vi gør det nemt at indhente tilbud på lån, så du blot kan vælge det billigste.
A: Bankerne godkender din ansøgning ved at kigge på dine skatteoplysninger.

Det foregår via e-skat, hvor du ved at give samtykke med NemID, giver banken adgang til dine oplysninger.

De bruger informationen til at udregne, om din økonomi kan bære et lån.

Hvis ja, bliver du godkendt, og kan underskrive låneaftalen. Hvis nej, kan banken enten vælge ikke at godkende dig eller sænke lånebeløbet til et niveau, hvor din økonomi kan bære lånet.
A: Når du får tilbud fra forskellige banker, har du mulighed for at sammenligne vilkår i aftalen.

Du kan se alle dine tilbud via ‘Min Side’, hvor alle dine lånemuligheder er stillet op, så du nemt kan sortere efter bestemt udgifter.

Du kan sammelige lånestørrelse, løbetid, månedlig ydelse, rente, oprettelsesgebyr, administrationsgebyr og ÅOP.

Især ÅOP er interessant, fordi det gør det muligt for dig at sammenligne alle lånets udgifter på én gang.

Derfor er det altid en god ide, at du bruger ÅOP til at sammenligne.
A: ÅOP er en forkortelse for Årlig Omkostning i Procent og som navnet antyder, er det en betegnelse for den procentmæssige pris på et lån pr. år.

ÅOP er den bedste metode til at sammenligne lån, fordi alle lånets omkostninger indgår, og du skal derfor ikke hive lommeregneren frem for at forstå, hvilket lån der er billigst.

Den eneste undtagelse for denne regel er, hvis lånene du sammenligner, har forskellige løbetider. Her vil ÅOP typisk være højere på lånet med kortest løbetid - også selvom det er billigst.
A: Du kan altid foretage det, der kaldes for en ekstraordinær indfrielse af dit lån. Det betyder, at du indfrier (betaler) lånet af før tid.

For at indfri et lån skal du blot kontakte den bank, du har lånet hos og bede dem hjælpe dig.

Det er gratis at indfri lån uden sikkerhed på alle tidspunkter af lånets løbetid.

Når du spørger, svarer vi

Snak med en fra vores kundeservice

70 60 62 62

Vi har åbent:

Man-Tor: 09.00 - 18.00
Fredag: 09.00 - 17.00
Lørdag, søndag & helligdage: Lukket

Ellers kan du få svar på de oftest stillede spørgsmål i vores FAQ