Lånebeløb
Du kan låne fra 10.000 - 300.000 kr
Lånetid
Du skal betale tilbage på 1-10 år
Forventelig ydelse
pr. måned

Priseksempel: Samlet kreditbeløb 40,000 kr. Variabel debitorrente %. ÅOP %. Etb. omk. kr. Samlet beløb, der skal betales tilbage kr.

Skriv dit CPR-nummer med alle 10 cifre. Dit CPR-nummer vil altid blive opbevaret sikkert uden adgang for andre end de banker, som vil give dig et tilbud.
Ja, Lendme må kontakte mig via elektronisk post (e-mail og sms) med markedsføring af finansielle produkter og relaterede tjenesteydelser samt nyhedsbrev.
Din ansøgning sendes ikke til bankerne før du har underskrevet med NemID
Basisbank , Express Bank , Nordea , Pensam Bank , Resurs Bank , Sparxpres

Tilfredse brugere er vores forretning

Udfyld én kort ansøgning om forbrugslån - få tilbud fra flere banker

Lendme hjælper dig som de første i Danmark med at indhente personlige tilbud fra forbrugslån - læn dig tilbage og lad bankerne komme til dig.

Ansøg gratis
Ansøg gratis

Udfyld én ansøgning når du skal låne penge, så indhenter vi et individuelt tilbud fra bankerne

Tilbud på lån
Modtag tilbud

Du modtager lånetilbud fra bankerne, og du kan nu vælge det tilbud, der passer dig bedst 

Vælg det bedste lån
Vælg det bedste lån

Du er ikke forpligtet til noget, før du sender de underskrevne lånedokumenter til banken 

DIN TRYGHED

Lendme har som formål at hjælpe danske låntagere med at finde de bedste lån. Det er sikkert, enkelt og gratis.

Ansøg nu

Sikkert

Sikkert

Vi garanterer, at dine data altid behandles sikkert og fortroligt. Vi sender og modtager al data krypteret, og opdaterer løbende vores systemer for at opnå den højeste datasikkerhed.

Enkelt

Enkelt

Det er nemt og hurtigt at søge om lån gennem Lendme. Udfyld vores ansøgning her på siden, så håndterer vi resten. Vi holder dig underrettet pr. mail og SMS.

Gratis

Gratis

Der er ingen omkostninger forbundet med at søge om lån gennem Lendme. Også selv hvis du vælger ikke at gøre brug af de tilbud, du får. God fornøjelse.

Vi blogger om lån og finans

Læs vores seneste tre blogindlæg om lån og privatøkonomi.

Forbrugslån

Et forbrugslån er en samlebetegnelse for låne- og finansieringsløsninger, der ikke kræver, at der stilles sikkerhed for lånet. Dette er forskelligt fra for eksempel billån og boliglån, hvor der stilles sikkerhed i bil eller bolig. Ved sikrede lån, kan du typisk opnå en lavere rente, idet bankerne eller realkreditinstitutterne ved disse lån har en lavere risiko. Læs mere om forskellige låntyper her.

Med et forbrugslån kan du bruge pengene på, hvad du har lyst til. Uanset om det er bil, bolig, rejse, møbler, elektronik, betaling af gæld eller noget helt andet. Det typiske lånebeløb er fra 5.000 til 500.000 kr. Lån med et lavere beløb, eller kort tilbagebetalingstid, betegnes typisk som kviklån.

Hvem bliver godkendt til at låne penge?

I princippet kan alle personer over 18 år få et forbrugslån. Det er op til den enkelte bank at vurdere, hvem den vil låne penge til baseret på en kreditvurdering. Det er en klar fordel at have en fast indtægt via arbejde. Hvis du er registreret i RKI eller Debitor Registeret som dårlig betaler, bliver du højst sandsynligt ikke godkendt til et lån. Ligeledes kan det være en ulempe at være:

 • Studerende på SU
 • På kontanthjælp
 • Pensionist
 • På anden overførselsindkomst

Hvis du er i en af ovenstående kategorier, betyder det dog ikke nødvendigvis, at du ikke kan godkendes til et forbrugslån.

Hvilke oplysninger skal banken have fra dig?

For at få et forbrugslån skal bankerne bruge en række oplysninger omkring dig, som de bruger til at lave en kreditvurdering af dig. Det er forskelligt fra bank til bank hvilke forhold, der lægges mest vægt på i kreditvurderingen. Nedenstående er typiske informationer, som banken skal bruge for at kunne lave en kreditvurdering:

 • Boligforhold
 • Social status
 • CPR-nummer
 • Brug ÅOP til at forstå prisen på et forbrugslån

Prisen og hvor meget du skal afdrage på et forbrugslån er sammensat af en række forskellige elementer som for eksempel:

 • Lånets størrelse
 • Oprettelsesgebyr
 • Debitorrenten
 • Rentefri perioder
 • Løbetid
 • Administrationsgebyr

Når du skal sammenligne lån, er det lettest at kigge på ÅOP (årlig omkostning i procent). ÅOP giver et samlet billede af, hvad dine omkostninger er. Banken skal ved lovkrav oplyse om ÅOP, når de udbyder et lån. Vi har lavet en wiki for lån, hvor vi har samlet en række relevante forbrugslånetermer.

Hvordan får du et billigt forbrugslån?

For at få det billigste forbrugslån kræver det overordnet set to ting:

 • Din kreditvurdering skal indikere, at du er en god betaler
 • Du skal indhente lånetilbud fra flere banker, så du kan vælge det bedste lånetilbud

Bankernes renter for forbrugslån ligger typisk mellem 4,95 - 29,95%. Når du ansøger om et forbrugslån, beregner banken hvilken rente de vil tilbyde dig baseret på en kreditvurdering. Sammen kreditvurdering afgører også, hvor billigt et lån, de tilbyder dig.

Bankerne benytter forskellige udregninger, når de skal kreditvurdere dig og beslutte, hvilken rente de ønsker at tilbyde dig. Derfor er det vigtig, at du søger ved flere banker. Hos Lendme har vi gjort nemt og overskueligt at ansøge og sammenligne forbrugslån. Du udfylder blot én ansøgning, som vi sender til flere banker på én gang. Du modtager efterfølgende sammenlignelige tilbud på forbrugslån, som du nemt og hurtigt kan sammenligne. Acceptér det bedste låntilbud, hvorefter banken udbetaler pengene til din konto.

Du har også mulighed for at søge om et samlelån, hvis du har andre dyre lån, du ønsker at refinansiere.

Er der nogle krav for at du kan optage et lån?

Alder: Du skal altid være 18 år og myndig for at kunne optage et forbrugslån.

NemID: Når du optager et lån, skal du typisk godkende og identificere dig selv over for banken ved at underskrive med NemID. I tilfælde af at banken stiller krav om, at du giver adgang til dine SKAT oplysninger, så sker dette ofte ved brug af NemID. Det er derfor et krav, at du kan huske din adgangskode til NemID, og at du har et fungerende nøglekort.

Online forbrugslån underskrives stort set altid med NemID for at sikre en hurtigere udbetaling af pengene.

Ingen dårlige betalere: Næsten alle banker stiller krav om, at du ikke er registreret i Ribers Kredit Information (RKI) eller Debitor Registret, når du skal optage et lån. Det er registre, som bankerne bruger inden de godkender låneansøgningen.

Man bliver registreret i RKI eller Debitor Registeret, hvis man har misligholdt et lån eller en anden fordring, som indikerer over for andre, at man er en dårlig betaler.

Fast indtægt: De fleste banker kræver, at du har en fast indtægt for at kunne optage et forbrugslån. Der er ikke nogen fast grænse for, hvor meget man skal tjene. Dog skal du have luft nok i din økonomi efter alle ens omkostninger er betalt, til at du kan afbetale på et nyt forbrugslån.

Hvis du har en samlevende eller er gift, er der også bedre muligheder for, at du får godkendt din ansøgning. Banken går nemlig ind og vurderer jeres husstands samlede økonomiske situation.

Hvem udbyder forbrugslån?

Forbrugslån udbydes af banker, men kan godt tilbydes som forskellige produkter. Eksempelvis er der forbrugslån, kviklån og kassekredit, men generelt falder de alle under betegnelsen om at være lån til forbrug.

Udbydere af forbrugslån er for eksempel:

 • Bank Norwegian
 • Basisbank
 • Coop Bank
 • Ekspres Bank
 • EnterCard
 • IKANO
 • L'EASY
 • Nordea Finans  
 • Resurs Bank
 • Santander
 • SPARXPRES

Ansøg om lån via Lendme. Det sparer dig både tid og penge.

Kontakt os

Alle hverdage fra 10.00 - 16.00

Det skal være enkelt og trygt at låne penge gennem Lendme. Derfor er du altid velkommen til at ringe eller skrive til os på kundeservice@lendme.dk, hvis du har spørgsmål til os. Vi svarer oftest med det samme, men altid indenfor én hverdag.

Sammenlign forbrugslån fra flere banker

Ved at lave én ansøgning, konkurrerer bankerne om at give dig det bedste tilbud på forbrugslån.

Læs om forbrugslån

Ansøg nu

Se hvor nemt det er